Sani neka ovaj postupak bude uspjesan. Do sada je sve bilo super, neka tako i ostane 🥰
Flowerson bas mi je drago za dobar UZV pregled, privatno ce biti lijepih slikica, samo neka sve bude u redu 😍
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
MalaG hvala puno, i ja se nadam skorim dobrim vijestima! Vama čestitam i nek sve prođe dobro i školski
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Stela ostala sam odavno duzna slikicu mojih princezica 🥰🥰
https://ibb.co/94cQ6xY 🤗🤗
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Fashionista ja prvi put čujem da se gonadotropini koriste za zadebljanje endometrija 🤷♀️, jer su to hormoni za stimulaciju jajnika. Sa kojom dozom idete? . Sigurno si pisala al nisam zapamtila gdje si u postupku? I da li znaš koliki ti je endo u prirodnom ciklusu, bez ikakvih lijekova?
Waitapu koja beturina 😍, sretno dalje 🤞🤞
Da znam nisam ni ja, pa me zato zanimalo dal je netko imao iskustva s time.. 🙈
Prvo sa 50 pa nakon par dana 75 pa cemo vidjeti dalje nakon ultrazvuka.
Koliki mi je endo u prirodnom nemam jer sam doslovno vec 2-3 godine na hormonima, prvo na klomifenima 6 mjeseci (koji mi je tad su mi rekli jako stanjio eno) onda su mi poslje rekli da se malo oporavio ali ne znam koliko. Onda sam krenula sa letrozolima i odmah ostala trudna 2020. (sad sam od toga pronasla nalaze, 14 dan ciklusa endo 6mm na letrozolu). U toj trudnoci na 5+6 endo 9,4mm a beta 1858 koja je nakon 3 dana pocela opadati. Od spontane trudnoce nemam papire, trebala bih traziti svoju gin ako ima sta, to bi bilo zanimljivo za znati jer je isto bio spontani. To je sve sto sam uspjela pronaci od informacija, jedino jos sto znamo na IVFu sa gonalima endo na 9. dan 8,9 mm a na zadnjem IVFu na letrozolu i menopuru je endo na transferu bio samo 5mm.
Prvi IVF petrova a drugi i ovo sada beta plus. Ja inace imam duge cikluse i nikakav progesteron ali nitko mi nikada spontane nije uspio povezati ni s cim niti se itko previse zamarao time. Sve smo zive pretrage napravili pa to nije, ja sam mislila mozda antitijela na stitnjacu i IR da su problem ali niti to nitko bas ne dozivljava. Endometrij jos nitko nije spominjao, mozda je ipak do njega jer je slab pa sad kao radimo na tome. 🤷🏼♀️
Flowersoncestitke na srceku, predivno! 💕 Neka trudnoca bude skolska i uzivaj sada punoooo!! 🙌🏻🙌🏻
Pepuskacestitke na lijepoj beti!! 🤩Fashionista, da li su ti radili imunohistokemiju i biopsiju endometrija?
Ne, nitko nikada ni spomenuo.
Sto je to i cemu sluzi? Da li si ti radila to?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Stela ostala sam odavno duzna slikicu mojih princezica 🥰🥰
https://ibb.co/94cQ6xY 🤗🤗
Ajme Linda, preslatke su 🤩🤩🤩❤️❤️❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sani navijam jako 🙏🙏🤞🤞❤️❤️❤️🤗
Fashionista žao mi je ali kako ti je i Sani rekla bolje i odustati ako nisu idealni uvjeti 🤗❤️
Waitapu koja beturina čestitam 🤗❤️❤️
MakiST evo tebe 😁 dozvala sam te 🤗 ipak si bila radišna i uskoro krećeš puno sreće ti želim 🙏🤞🙏🤞 kada stiže vještica? ❤️❤️
Flo lijepo sam ti rekla da je sve ok 🤗😁 baš mi je drago neka te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🤗❤️❤️
Ja sam dns obavila konzultacije i uzv… i dr i ja smo se dog da idemo probati prirodni fet prošli ciklus sam imala o pa idemo probati ko ga hebe svakako ide štoperica pa sam samim time i ja mirnija, a i sretna sam jer za sada ako to upali sve nema estrofema i flastera 🤣🤣 pa kako mi Bog dragi da tako će biti ovaj ciklus da sam mogla ići bi bilo idealno ali jbg ne ide na silu, tako da čekam m i uskoro krećem 😁😁
Bravo bit će to super...
Ja dobila flaster..
Evo se gledamo... samo ga zakeljim za salo?
I stoji 2 dana
Waitapu❤️❤️❤️❤️
Maki sretno….
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Samo da vam Česitam na pozitivnim betama i jako sam sretna sto su uzv uredu cure. Sretnu i dosadnu trudnocu želim.
Vidim da ima opet dosta cura koje su pupo, drzim 🤞🏻 da uspije.
Cure ciji su fetovi odgođeni, idemo dalje bit ce sve ok.
Cure koje su docekale loše vijesti, vama najveći zagrljaj šaljem.
U kojoj si ti fazi?
Lucky hvala
Fashionista žao mi je ali kako ti je i Sani rekla bolje i odustati ako nisu idealni uvjeti 🤗❤️
MakiST evo tebe 😁 dozvala sam te 🤗 ipak si bila radišna i uskoro krećeš puno sreće ti želim 🙏🤞🙏🤞 kada stiže vještica? ❤️❤️
Flo lijepo sam ti rekla da je sve ok 🤗😁 baš mi je drago neka te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🤗❤️❤️
Ja sam dns obavila konzultacije i uzv… i dr i ja smo se dog da idemo probati prirodni fet prošli ciklus sam imala o pa idemo probati ko ga hebe svakako ide štoperica pa sam samim time i ja mirnija, a i sretna sam jer za sada ako to upali sve nema estrofema i flastera 🤣🤣 pa kako mi Bog dragi da tako će biti ovaj ciklus da sam mogla ići bi bilo idealno ali jbg ne ide na silu, tako da čekam m i uskoro krećem 😁😁
Bravo bit će to super…
Ja dobila flaster..
Evo se gledamo… samo ga zakeljim za salo?
I stoji 2 dana
Waitapu❤️❤️❤️❤️Maki sretno….
Samo ga zaljepis, ful je jak nece ti se skidati!
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Mala G kako si to, jel ti sve laganini, bez mucnina?
Dobro sam, hvala ti. 🤗 Pa nije baš, hahah. Mučnine su prisutne, i stalna glad, a što god pojedem mi bude mučno. Najviše su izražene popodne i navečer 🤢
Povremena glavobolja, stalni odlasci na WC, koliko god se naspavala - opet sam umorna, bol u leđima, ponekad bolne grudi.
Kako je tebi?🙂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Bravo bit će to super…
Ja dobila flaster..
Evo se gledamo… samo ga zakeljim za salo?
I stoji 2 dana
Waitapu❤️❤️❤️❤️Maki sretno….
Samo ga zaljepis, ful je jak nece ti se skidati!
Hvala
Rolice ako ti je prvi put, biraj privatnika možeš preko hzzo ili platiti..
Nadam se da drugi pokušaj neće trebati, ali ako bude već ćeš savladati postupak i lakše poloviti ovim vodama
Sortiraj odgovore
Najstariji