Cure nisam mogla izdržati pa sam isla danas 13. dan vadit betu.. naravno da me pristic ispod ustiju ni ovaj put nije iznevjerio te je samo potvdio negativnu betu.. samo mi se povlaci pitanje ocu li ikada vise dozivjet tu pozitivnu betu.. ne kuzim sto se dogodi ako sve bude dobro i endic i blaste koje dozive 5. dana i odmrzavanje, a na kraju se ne uhvate.. i muci me to sto mi je jedini uspjesni FET bio prirodni bez ikakvih hormona i zao mi je sto mozda ovaj put tako nismo probali.. i jos me muci to koja je vjerojatnost ako ovih dva sad nisu valjala da zadnja dva valjaju..
Mislim da se sad moram malo ohladit od ove MPO price… vec 9 embrija vracenih i niti jedan nije valjao.. ne znam.. mislim da cu sacekati sad koji mjesec.. postalo mi je to sve pretesko psihicki.. zelim misli odagnat od toga.. samo neuspjesi..
Vama ostalima zelim puno srece.. 🍀🍀🍀🍀
Znam taj osjećaj kad se ništa ne događa,a još na početku nama nisu znali zašto.
Možda ti je dobro i malo odmoriti,jer se i tijelo umara sa svim ovim.
Šaljem ❣️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure nisam mogla izdržati pa sam isla danas 13. dan vadit betu.. naravno da me pristic ispod ustiju ni ovaj put nije iznevjerio te je samo potvdio negativnu betu.. samo mi se povlaci pitanje ocu li ikada vise dozivjet tu pozitivnu betu.. ne kuzim sto se dogodi ako sve bude dobro i endic i blaste koje dozive 5. dana i odmrzavanje, a na kraju se ne uhvate.. i muci me to sto mi je jedini uspjesni FET bio prirodni bez ikakvih hormona i zao mi je sto mozda ovaj put tako nismo probali.. i jos me muci to koja je vjerojatnost ako ovih dva sad nisu valjala da zadnja dva valjaju..
Mislim da se sad moram malo ohladit od ove MPO price… vec 9 embrija vracenih i niti jedan nije valjao.. ne znam.. mislim da cu sacekati sad koji mjesec.. postalo mi je to sve pretesko psihicki.. zelim misli odagnat od toga.. samo neuspjesi..
Baš mi je žao, i ja sam prošli FET kada nije uspijelo pitala doktora zašto, nije mi mogao dati neko logično obkašnjenje osim da ću biti trudna kada trebam biti trudna. Iako kod mene je sve uredu, nemam nikakvih problema, čak mi je rekao da sam rođena da rađam.🤷🏼♀️ Pa evo: od 3 transfera, rodila se jedna curka i sada čekamo betu 3.03. To nam je zadnji 🐧 koji je ostao, možda suđen možda ne. Nestrpljenje je ogromno, igra živaca. Kao da sam u nekoj ultra napetoj netflixovoj seriji 😂🤦🏼♀️
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Draga Točkice, žao mi je radi bete... I sama sam tako kao ti, išla sam po starom zakonu i nije bilo zamrzavanja blastica. Svakih 6 mjeseci na novi postupak, i svaki put su riječi doktora bile da su vraćene tri oooodlične osmostanične i da sam trudna 100%... Niti jednom nisam bila, a prošla sam četiri postupka... Onda sam imala i 25, 26 godina.... Sad se malo opusti, makni, meni je pomoglo micanje od svega na dugo vremena, preko 3 godine ...
Svima želim sreću da dočekaju svoje bebe
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Točkice, jako mi je žao, nisam prošla takvu situaciju kao ti, al te razumijem... Stvarno je frustrirajuće kad znaš da je sve bilo dobro, super embrij i nitko nema objašnjenje zašto nije došlo do implatacije. Napravi kako mislis da je najbolje za tebe..❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Tikvica hvala, pogledala sve, super info!
Maus zahvaljujem :) baš guglam Škvorca pa imaju navedeno sljedeće; Ugovor s HZZO vrijedi do 31.12.2022. godine!!!!
Ugovor o provođenju specijalističko – dijagnostičke zdravstvene zaštite za slijedeće postupke: IVF/ICSI u prirodnom ciklusu, IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu – blagi protokol i IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu – standardni protokol s HZZO vrijedi do 31.12.2022. g.
Sani88 odlično, guglam ih već!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Jako mi je žao 😔 Puno je pitanja na koja je teško dati odgovor, ovo je težak put na koji se ponekad ne možemo pripremiti uz tolike neuspjehe.
Malo predahni, napravi nešto za sebe sto te veseli i kada budeš spremna,tu smo❤️
💁♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞
Točkice žao mi je 🥺💔 vjerujem da je frustrirajuće što govore da su super embriji, super uvijeti i onda ništa. Vjerujem koliko je teško prolaziti isto razočaranje iz transfera u transfer. 😔 Uzmi vremena za sebe, odmori, makni se od ove teme. Napuni baterije i kada osjetiš da si spremna, se vrati po 🐧🐧! Šaljem ti veliki zagrljaj!🤗❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Magnolija žao mi je...uzivaj sa svojom srecicom koju imas i saljem ti zagrljaj🤗
Kacusha malena je predivna🥰
💁♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
💁♂️41god. -normo
Mama djevojčice🥰
05.09. ET 2 blastice 🤞
16.09. prokrvarila💔
Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞
Zlatne ste.. bas ovdje imam osjecaj da nisam sama.. eto.. sve znate kakvo je ovo iskustvo i kako je ovo tezak put.. zasluzile smo mi puno toga na ovom svijetu... Stvarno se nadam da ce svaka od nas doci do svog cilja.. 🤗
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏