Lotti puno puta smo pisale o AMH, nalazi iz različitih labosa se ne mogu upoređivati jer nemaju iste strojeve, iste mjerne jedinice itd, zatim svaki naš ciklus ima različiti broj antralaca pa tako i amh "šeta".. Amh je samo hormonski pokazatelj na papiru i sam kao sam ništa ne znači, upoređivati se može koliko si imala antralaca prije par mjeseci i koliko ih imaš sad. Ali ako možeš ponovi opet u bolnici pa uporedi nalaze 🤗
Malala vit D ne utječe na nalaz hormona, ali ako provjeravaš vit D iz krvi onda treba pauza 10tak dana od suplementacije.
PBTAB u mojoj klinici obavezno traže sterilnu urinokulturu prije postupka jer ako ima nekakva infekcija nebi se smjelo u postupak, jer se bakterije iz mjehura lako prenesu dalje.. A sad ,ako ti samo imaš osjećaj da je upala to riješiš čajevima kroz par dana, preporuka caj od brusnice. Svakako pitaj doktora 🤗.
ZMARTA , to je taman broj stanica za tvoj amh, nek se sve oplode 🤞🙏🤗
Leelooo fet preko uputnice se ne plaća ni kod privatnika 🤗
MissIvy 🤗😍❤️
Fashionista dobrodošla 🤗. Kod debljanja endometrija u stimuliranom ciklusu je bitno da se on iz dana u dan uredno podebljava, kod nekog to ide sporije kod nekog ne, tada nije bitan dan transfera ( u ETu je bitan), primjer je naša MissIvy koja je imala transfer čini mi se 27dc , dakle utrici su joj uvedeni 22dc, endo se jednostavno sporo ali ravnomjerno debljao, a pogledaj joj potpis na stranici prije 😍. Dok Lucky kod tebe ako je krenuo propadati to znači da je kolabirao, to je druga stvar i tada je bolje odustati.
Sani a kako oni i broje pokusaje?
Ja sam imala 1 stimulirani plus fet
Pa 2 stimulirani i sad me ceka fet.
Jel to treci ili četvrti ili još uvijek drugi
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Rainbow draga cestitam 💞💞💞 uzivajte svi zajedno 💞💞💞
Leeloo101 nadam se da je ovo nasa godina 🤞🏻🍀💞 ja imam jos dva postupka preko HZZO do rodjendana ove godine i to je to 🤷🏻♀️🤞🏻🍀
Sretno cure u novom tjednu 💪🏻💞🍀🤞🏻
Od srca ti to želim, a i seb i je l te🥰🤣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
IvonaSi sretno 🤗🤞❤️
Cotton sretno sutra na uzv da bude puno jajčeka 🤗🤞🤭❤️
Sani jel ti imaš sutra uzv? 🤗❤️
Lelloo je si krenula sa estrofemom? 🤗❤️
Flo je si zvala za uzv?? 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Žene, hvala vam još jednom za čestitke 🤗
Stela, javila sam im se mailom u petak, al nisu ništa javili pa očekujem da ću sutra dobit odgovor.
Sretno onima koji tek kreću u postupke, a idući tjedan će bit zanimljiv 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Žene, hvala vam još jednom za čestitke 🤗
Stela, javila sam im se mailom u petak, al nisu ništa javili pa očekujem da ću sutra dobit odgovor.
Sretno onima koji tek kreću u postupke, a idući tjedan će bit zanimljiv 😊
O mamicu im njihovu držim 🤞🤞 da sutra jave neki razuman datum a ne da čekaš uzv kao i betu 🤞🤞🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sani hvala ti puno na info 🤗 bila sam prošli tjedan u Petrovoj, ništa posebno nisam zasad dogovorila, moram tražiti novu ustanovu 🙈 mislila sam u IVF po preporuci dr, ali liste su im stvarno duge preko hzzo, rekli su mi da se javim u lipnju za termin, a druga opcija mi je sada Sv. Duh, njima sam poslala mail pa ću tamo otići na konzultacije kod dr. Turudić isto po preporuci, čekam da mi se jave, pa ću vidjeti koliko će me se sve dojmiti.. ništa posebno mi nije napisano za pretrage, 3d uzv maternice, to sam obavila i sve je ok, i izvaditi vitamin D, B12 i folnu...
Kako se ti osjećaš vezano za FET? Držim ti najveće fige da to bude ovaj puta to ♥️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sani hvala ti puno na info 🤗 bila sam prošli tjedan u Petrovoj, ništa posebno nisam zasad dogovorila, moram tražiti novu ustanovu 🙈 mislila sam u IVF po preporuci dr, ali liste su im stvarno duge preko hzzo, rekli su mi da se javim u lipnju za termin, a druga opcija mi je sada Sv. Duh, njima sam poslala mail pa ću tamo otići na konzultacije kod dr. Turudić isto po preporuci, čekam da mi se jave, pa ću vidjeti koliko će me se sve dojmiti.. ništa posebno mi nije napisano za pretrage, 3d uzv maternice, to sam obavila i sve je ok, i izvaditi vitamin D, B12 i folnu…
Kako se ti osjećaš vezano za FET? Držim ti najveće fige da to bude ovaj puta to ♥️
Sani mislim jedno, pišem drugo 😔 kako se osjećaš ovaj postupak, ne FET 🙈
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Rain čestitam na vašoj curici. Mazite se i ljubite.. Želim vam od ❤️ najljepše zajedničke trenutke.
Flowerson i MalaG vidim lijepe bete i uskoro UZV, čestitam ❤️❤️
Cure, sretno.
Ne stignem ništa pratiti ali mislimo na vas. 😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Da se ja javim,mi smo odlučili otići u Osijek da vidimo kakva je situacija tamo,posto smo iz Pozege blize je nego Zagreb,i zvala sam u petak,a u cetvrtak sam mailom kontaktirala,navela sve nalaze,dijagnoza,o cemu se radi i Dr Sijanovic mi je povratno odgovorio da dogovorim na taj broj kada bi dosli da ce nas on primiti,i evo,u srijedu imamo termin za konzultacije,sestra Mara jako ljubazna,dr.Sijanovic takoder.
Nadam se da cemo uspjet to rijesiti ove godine,paa s Bozjom pomoci kak bi se reklo ☺️❤️
Draga Ivona, imam potrebu malo te ohrabriti. Ja sam upravo kod prof. Šijanovića i sestre Mare (sada je i mlada sestra Tamara s njima) ostvarila prvu IVF trudnoću. Iz prve stimulacije, ali iz FET-a.
Moje iskustvo je ok, naravno da ima preeeeviše pacijentica iz Slavonije i nema tu puno vremena za velika objašnjavanja, čeka se po sat, dva, tri za UZV, kako koji dan imaju aspiracije ili transfere-to se naravno prvo obavlja. Ali sve u svemu, sad su im rezultati na jako dobroj razini i isplati se probati, embriologinja ok. U vrijeme kad sam ja išla na FET, svaki put kad bi bila u čekaonici, bar 2-3 cure bi dobile pozitivan nalaz bete. Moje iskustvo je da Šijanović nije baš razgovorljiv i sve što želiš znati ti trebaš pitati konkretno, također neće te uputiti u npr. suplementaciju koju bi bilo dobro uzimati ako ne pitaš i sl.
Kod mene je sve išlo jako brzo, bez nepotrebnih čekanja (osim ako je baš prof bio na GO), ovdje na forumu sam se informirala o svemu da se što bolje pripremim jer sam bila svjesna da neću dobiti puno informacija kao možda u nekoj privatnoj klinici, a ja volim sve znati, ali mislim da je sve ostalo bilo stručno obavljeno. Da, imaju previše posla i da, nekad to izgleda pomalo kaotično, ali ja ću i za sljedeće dijete prvo ići tamo...
Pozz i sretno!
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
J_Lo, hvala ti ❤️ kako si ti? Lijepo je vidjeti da svratis nekad 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji