Rainbow i Ana_ čestitam vam na vašim bebicama!
Rainbow malena Sofia je prekrasna! Brzi oporavak ti želim
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
MalaG Hvala puno, nadam se da ce promjene bar nesto donijeti dobro💞🍀 Ispratila sam zadnje stranice i vidim da ti je beta super i da cekamo uzv. Svaka cast i sve najbolje 💪🏻😍
anii208 Hvala za link. Gledala sam malo i ja po netu i vidjela tu Swanson Dhea, ali mi je nepoznato ime kompanije pa sam bila sumnjicava (kao da znam imena svih drugih proizvodjaca suplemenata 🙈😃).
Leeloo101 ja sam poslije proslog neuspjeha planirala da zakazem konsultacije za sijecanj, ali su bili blagdani, pa sam poslije i ja malo odlagala…dok me muz nije pitao kad cu opet u mpo, i to dva puta u kratkom roku sto me iznenadilo jer on sve podrzava i prati, ali nekako u sebi to prozivljava i ne pricamo puno, dok ne krene postupak - tada ga zanima sve. Onda sam usla na forum i malo se uplasila jer sam procitala da se dugo ceka na termine, posebno za HZZO postupke i mislila sam da necu do ljeta doci na red, pa sam brze bolje otisla u Betu i vrlo brzo dobila i termin za konsultacije, a sad i za postupak. Vjerovatno su me zbog godina malo ubrzali ☺️. Inace mi dr otvoreno nije dala velike sanse zbog cjelokupne situacije, ali ono…jbg….kako bude bice 🤷🏻♀️
Suncica Imam jednu Farmaciju u kvartu pa budem provjerila sa njima. Hvala 💞
Hvala draga Stela_M. 🍀💞
Sretno curama koje sutra rade betu i ostalima u svim fazama postupka 🍀💪🏻💞
Tu smo mi po godinama... nadam se da će biti uspješno
Ja sam danas zvala kliniku pa mi kaže da bi trebala krenuti 3.dc sa eu nečim zaboravila sam..
Ne sjećam se toga prije u fet-u
I ovo mi je fet preko hzzo u privatnoj klinici je l to plaćam ili kako?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Točkice pupo neka se mrva/mrve čvrsto prime 🤞🤗❤️ moram na konzultacije 7 dana prije menge pa ćemo biti pametniji, iskreno ne znam koliko se čeka phd i mikrobiološki nalaz pa ne znam dal ću krenuti prije toga ili moram čekati nalaze 😁
Lucky drugim riječima uskoro ćeš piškiti 🤗🤞❤️
Amadeus pozz ne znam gdje si u postupku, ali pretpostavljam da si imala već konzultacije prije ili? Možda ćeš na tom dog imati i uzv i dog za protokol pa ćeš obaviti sve od jednom 😁
Ja sam čekala manje od mj dana
Rain kakav slatki nosic.... od srca cestitam
Pozdrav svim trudilicama!
Citam vas vec skoro 6 mjeseci, procitala sam na tisuce stranica i ovog i proslih volumea, puno ste mi pomogle kako bih sve bolje shvatila! 🙌🏻💕
Mislila sam kako cu ja biti jedna od onih sretnica koje se nikada nece morati bas prikljuciti u razgovore i kako cemo doci do svog cilja jako brzo ali nista od toga ocito! 😭🙈
Pokusavamo vec 3,5 godine sve ostalo cijeli tijek sam stavila u potpis (nadam se da se dobro vidi sve 🙈)!
Sada sam u stimuliranom FETu vec 18. dan (na 15. dan endo samo 7mm) malo su mi povecali dozu ali ako u utorak ne bude zadovoljavajuci skinut ce me sa tableta i nista od transfera 🙁
Da li je netko imao ovakvo iskustvo da tako dugo pije tablete i jako oasno ika transfer jer se endo ne zadebljava?
I ako dode do toga da ovoga puta nista os svega, mogu li odmah u iducem ciklusu ponovno u stimulirani FET (jer ja ocito na prirodni ne mogu)?
Inace imam duge cikluse kada nisam u stimulaciji 32-45 dana a u stimulaciji obrnuto, budu normalni i jako mi se brzo razviju folikuli i pucaju.
Hvala unaprijed na odgovoru! 💕
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pozdrav Fashionista , kod mene je obrnuti problem
moj se endo previše zadebljava pa mi je transfer bio odgođen.
Dobra stvar je sto u iducem ciklusu mozes opet krenuti sa stimulacijom za novi pokusaj.Glavu gore, najbitnije da nije nista izgubljeno.
Ja sam sad u 1.mj kad mi je previse bio zadebljan endo, jela ciklu/ cveklu i ananas, pila sok od cikle i šipka i naravno estrofem u vecoj dozi nego sada. Mozda sam pretjerala s dobrim namjerama. Ali eto imaj na umu i ove prirodne dodatke , mozda pomazu. 😀
Cure čestitam na betama🍀💗
Također čestitam na paketiću sreće Rain tvoja 🌈 je stigla.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Fashionista, dobrodošla!🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
ZMARTA nek bude dobar party u labosu i da se sve oplode!🤞🍀🥰
Fashionista dobro nam došla i što prije otišla na veselije teme!🤞🍀🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Hvala cure na dobrodoslici! 🤗
Vec jako dugo navijam za sve vas! 🙏🏻
Nemam poima kako se tagira necije ime 🙈 ovo kako vi oznacite ili samo napisete ime debelim slovima? Ja cu sada tako jer ne znam drukcije 😂
Flowerson i MalaG cestitke na betama! 👏🏻 I naravno svim ostalim curama!
Lucky da vidim da si isto na Estrofemu, ja jos i flastere ljepila svaka 4 dana, sada svaka 2. A sto je ovo Decapep sto jos uzimas? Nadam se da ti je ovaj dobitni! 🙌🏻🙌🏻
Johicaa znaci moze se i previse zadebljati 🙈 Pa to onda moze i par mjeseci proci dok nam pogode pravu terapiju?
Super znaci odmah mogu ici u sljedecem ciklusu!? To sam htjela cuti! 😁 Vec sam mislila da je kao kod stimuliranog IVFa da moras cekati mjesec/dva.
Shvacam da moramo biti strpljive i cekati dobar endo, tako su mi i objasnili. Pogotovo kad je samo jedan smrzlic a ne dobivam iz stimulacija puno zametaka, ovaj sto smo dobili smo ostali iznenadeni. Valjda me nece ubiti jos ova 2 dana sto cu piti tablete, valjda kako mi je prvi put zele vidjeti kako cu reagirati.
Kako vi reagirate na te tablete? Ja sam u pocetku bila kao nadrogirana, mutio mi se vid, umor.. nezz dal od njih ili flastera ali nakon par dana sam se navikla, sad sam na jacoj dozi i ok.
Rekli su mi i da postoje injekcije takve, jace od tableta pa je i to moguca opcija za iduci puta. Jeste li to kada koristile?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Johicaa znaci moze se i previse zadebljati 🙈 Pa to onda moze i par mjeseci proci dok nam pogode pravu terapiju?
Super znaci odmah mogu ici u sljedecem ciklusu!? To sam htjela cuti! 😁 Vec sam mislila da je kao kod stimuliranog IVFa da moras cekati mjesec/dva.
Shvacam da moramo biti strpljive i cekati dobar endo, tako su mi i objasnili. Pogotovo kad je samo jedan smrzlic a ne dobivam iz stimulacija puno zametaka, ovaj sto smo dobili smo ostali iznenadeni. Valjda me nece ubiti jos ova 2 dana sto cu piti tablete, valjda kako mi je prvi put zele vidjeti kako cu reagirati.
Kako vi reagirate na te tablete? Ja sam u pocetku bila kao nadrogirana, mutio mi se vid, umor.. nezz dal od njih ili flastera ali nakon par dana sam se navikla, sad sam na jacoj dozi i ok.
Rekli su mi i da postoje injekcije takve, jace od tableta pa je i to moguca opcija za iduci puta. Jeste li to kada koristile?
Ja sam primjer da se moze i previse zadebljati. Nekako su mi uvijek govorili na pregladima i obicni ginekolozi prije mpo, da mi je endo malo zadebljanjiji nego sto bi trebao biti za taj određeni dan al da je to “suuuuuper” za moju potencijalnu bebu.
Sve bi trebalo biti idealno kad vec idemo u Fet, iako ima trudnoca i s tanjim endo.
Ja sam prosli mj pila estrofem citav ciklus iako nisam na kraju isla u fet, i sad opet pijem..tako da nece ti nista biti ne brini. Meni se jave povremeno glavobolje ali kako sad manje doze uzimam nisam jos imala glavobolju i malo sam napuhana od tableta. Ja nisam korisila injekcije, al sigurno netko od cura jeste.
Ne treba cekati mozes iduci mj opet , jedino da tvoj dr smatra i misli da je bolje preskociti ciklus.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji