Cure moje drage, samo da vam javim da nam je prekjučer stigla naša princeza, sreća najveća, obje smo dobro i jedva čekamo da idemo doma tati. ❤️❤️❤️
Prošle godine u ovo vrijeme imali smo neuspješni fet i sve lađe su nam bile potonule pa se nadam da će vam ova sličica biti poticaj da ne odustanete. ❤️❤️❤️
https://ibb.co/R7htd1D
Cestitke draga! 💗
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbow čestitam od ♥️♥️
Sani sretnoooo 🙏🏻🥰♥️
.
Pratim iz prikrajka, ali čitam svakodnevno i čestitam svim curama na odličnim betama, a svima ostalima šaljem dobre vibre, doći će i naše vrijeme sigurno 💪🏻♥️
.
Imam samo jedno pitanje jer se nikako ne snalazim u kraticama iako sam pročitala i prve stranice još jednom, i ne mogu nikako skužiti što trebam tražiti ako bi trombofiliju obavila privatno, ima li neki osnovni paket koji mogu obaviti, ili nešto prošireno, koje su oznake za to što bih trebala tražiti kad dođem izvaditi krv? Pa molim pomoć vas cura koje ste to obavile i hvala vam unaprijed 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Rainbow čestitam od ♥️♥️
Sani sretnoooo 🙏🏻🥰♥️
.
Pratim iz prikrajka, ali čitam svakodnevno i čestitam svim curama na odličnim betama, a svima ostalima šaljem dobre vibre, doći će i naše vrijeme sigurno 💪🏻♥️
.
Imam samo jedno pitanje jer se nikako ne snalazim u kraticama iako sam pročitala i prve stranice još jednom, i ne mogu nikako skužiti što trebam tražiti ako bi trombofiliju obavila privatno, ima li neki osnovni paket koji mogu obaviti, ili nešto prošireno, koje su oznake za to što bih trebala tražiti kad dođem izvaditi krv? Pa molim pomoć vas cura koje ste to obavile i hvala vam unaprijed 🥰
Pomaže li ti ovo nez, ja svasta s njihove stranice čitam :)
https://poliklinika-harni.hr/novosti/hrvatska/utvrdivanje-rizika-za-trombofiliju
Hvala ti puno, pomaže 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Da to je bas cudno da je toliko porastao, ja sam isto cula da samo pada.
Meni je u 2,5 godine drasticno opao sa 43,5 na 12,9 i onda jos u sljedece pol godine pao na 10!
Znaci u tri godine sa 43,5 na 10! I to je bilo prije pola godine 10, ne zelim ni znati vise koliko je sad...
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Da to je bas cudno da je toliko porastao, ja sam isto cula da samo pada.
Meni je u 2,5 godine drasticno opao sa 43,5 na 12,9 i onda jos u sljedece pol godine pao na 10!
Znaci u tri godine sa 43,5 na 10! I to je bilo prije pola godine 10, ne zelim ni znati vise koliko je sad…
Oprostite, ja se jos ne znam sluziti ovime bas :)
Nekome sam odgovarala za AMH ali nije hvatilo odgovor.
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Rainbow draga čestitam vam od srca🥰🥰🥰! Bravooo za mamu i bebu❤️! Jos malo i domeka ste❤️!
Drage cure prelistam tu i tamo po par stranica, tolko toga bi htjela napisat,a baš ne stizem... Pratim pomalo, navijam za svaku❤️! U mislima ste mi često❤️...
Mi smo dobro, Dorja raste, jos uvijek se upoznajemo i snalazimo kak znamo i umijemo🙈☺️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Da se ja javim,mi smo odlučili otići u Osijek da vidimo kakva je situacija tamo,posto smo iz Pozege blize je nego Zagreb,i zvala sam u petak,a u cetvrtak sam mailom kontaktirala,navela sve nalaze,dijagnoza,o cemu se radi i Dr Sijanovic mi je povratno odgovorio da dogovorim na taj broj kada bi dosli da ce nas on primiti,i evo,u srijedu imamo termin za konzultacije,sestra Mara jako ljubazna,dr.Sijanovic takoder.
Nadam se da cemo uspjet to rijesiti ove godine,paa s Bozjom pomoci kak bi se reklo ☺️❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Rainbow draga cestitam 💞💞💞 uzivajte svi zajedno 💞💞💞
Leeloo101 nadam se da je ovo nasa godina 🤞🏻🍀💞 ja imam jos dva postupka preko HZZO do rodjendana ove godine i to je to 🤷🏻♀️🤞🏻🍀
Sretno cure u novom tjednu 💪🏻💞🍀🤞🏻
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Da se ja javim,mi smo odlučili otići u Osijek da vidimo kakva je situacija tamo,posto smo iz Pozege blize je nego Zagreb,i zvala sam u petak,a u cetvrtak sam mailom kontaktirala,navela sve nalaze,dijagnoza,o cemu se radi i Dr Sijanovic mi je povratno odgovorio da dogovorim na taj broj kada bi dosli da ce nas on primiti,i evo,u srijedu imamo termin za konzultacije,sestra Mara jako ljubazna,dr.Sijanovic takoder.
Nadam se da cemo uspjet to rijesiti ove godine,paa s Bozjom pomoci kak bi se reklo ☺️❤️
Pozdrav, sretno!
Nadam se da ćete sve uspjeti riješiti kako si zamislila.
Ugl.jedan savjet: za TSH obavezno ga kontroliraj,nemoj čekat da ti dr. to napomene, jer zna varirati u cijelom ovom procesu.
Ja sam ga čak jedno vrijeme pazila svako mjesec ili 2, da vidim da je u granicama.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav, sretno!
Nadam se da ćete sve uspjeti riješiti kako si zamislila.
Ugl.jedan savjet: za TSH obavezno ga kontroliraj,nemoj čekat da ti dr. to napomene, jer zna varirati u cijelom ovom procesu.
Ja sam ga čak jedno vrijeme pazila svako mjesec ili 2, da vidim da je u granicama.
Necemo forsirat al ove godine bar da na postupak krenemo,posto je azoospermia,spermiogram zadnji vaden 2021,mozda se situacija malo promjenila kad budemo radili novi ☺️
Da da,vadila sam TSH prije tjedan dana,pojacala mi dozu,u srijedu cemo vidjet sto doktor kaze tamo 😁
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji