Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_Lo
    19. Srpanj 2022. 17:25

Angeleyes

J_Lo

Linda predivne vijesti, curičke stižu… ❤️❤️ Glavno da je sve ok.
    Angeleyes izbjegavamo i mi, ovako nekad ne možemo izdržati pa propustimo.. Pogotovo je meni sad problem s promjenom hormona, ne znam kako vama.. Ali mislim da je i kombimacija jer sam se jučer kupala u moru, a očito ni naša vala nije čista kao što je nekada bila. Živimo u malom prekrasnom mjesru na Hvaru s čistim morem , ali iz kuća i brodova sve češće ispuštaju ko zna šta i na koje načine u more tako da se više nije ni sigurno okupati.

A ja baš jedva čekam malo na Hvar da se mogu pošteno okupat… 😉 Mi boravimo u malom mjestu blizu Jelse, nismo odmah uz more, ali nije ni daleko. Meni je tamo sve čisto naspram Splita, ovdje izbjegavam mada me nekad ponese.
    Ma hormoni čine svoje, ali meni je blokada u glavi jer uvijek imam na pameti neke loše scenarije pa svaka želja padne u vodu. Primjetila sam da je tako i njemu, jbg. Tako to ide, neće nam ništa bit da se malo strpimo. 😊

I ja živim blizu Jelse, ali uz more☺️ 
    Ma čisto je, stvarno je.. Ali mi se vj poklopill nekoliko faktora. Od sada imi izbjegavamo odnose, stvarno smo naučili ovaj put, nije nam trebao ovaj stres...
    Tina evo i meni je bila gadna upala, još uvijek je, ako ti nastavi peckanje, radije se javi doktoru. Žao mi je zbog svekrve, kako ste sad?
    Rainbow puno bolje, popila sam sad već 3 antibiotika i nastavljam s čajevima, i dalje čekam rezultate urinokulture da vidim za eventualnu promjenu terapije.. Kako si ti sad? 
    Mishmash ja se sjećam da sam imala probadanja u jajniku, i da sam umislila da mi je vanmaternična pa su me cure ovdje umirile 😂 svakako, 🤞🤞🤞, kao i za pandu i dreamer 🤞🤞

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

dreamer ❤
    19. Srpanj 2022. 17:25

Mishmash

EvaEva

dreamer ❤

Betočekalice bude koja pišnula test prije? 🙈😊 Ja sam nestrpljiva. I kolko prije se može napraviti? 🥰

Uh i ja sam nestrpljiva, čak razmišljam da sutra probam pišnut jedan testić… Moooožda bi se mogla vidjet sjena

Uff i ja sam nestrpljiva 🤦🏼‍♀️ al cekat cu jos, ne zelim se razocarat ako prerano napravim test…kako ste vi cure?

Ja sam recimo imala kao neke grceve ako ih uopce tako mogu nazvati i osjetljive grudi. A sad, ja sam pesimist po prirodi pa se nadam sa oprezom 😊 Prvi put kad je bilo neuspjesno nisam imala ama baš ništa od simptoma. Meni je dns 6dpt. Sutra mi je mužu rođendan pa bi bilo baš lijepo da ugledamo jednom barem te dvije crte 🤷‍♀️🙈

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

J_Lo
    19. Srpanj 2022. 17:29

Joli 🌟

Pozdrav cure, već duže vrijeme pišem na LH temu, ali ovdje nisam pisala, jer sam se nekako odmaknula od foruma, ali sada aam se našla pred zidom, pa me zanima ima li netko od vas slično iskustvo ili je čula za isto. U bespućima interneta našla sam samo primjere i teme za žene s niskim amh i visokim fsh, ali ne i nekog u meni sličnoj situaciji. Naime, prošla sam četiri IUI postupka, jer kao radi se o idiopatskij neplodnosti pa što ne pokušati, a sada sam prošla i prvi IVF (Ovaleap 150 od 2 do 13 dc i Cetrotide od 8 do 13 dc), bilo je 12 folikula, ali 8 js, od čega je samo jedna oplođena i vraćena kao četverostanična drugi dan. Sutra dan sam zvala biologa koji mi kaže da su mi stanice degenerativne (loša membrana, jezgra, da izgledaju dehidrirano), ali nije znala reći je li to problem "proizvodnje" mojih jajnika ili je to reakcija na pogrešnu terapiju, ostavila je nekakav prostor za to da bi s drugom terapijom bilo bolje, ali mi je rekla da se obratim nutricionistu. Naravno obratit ću se nutricionistu, ali me zanima je li netko bio u sličnoj situaciji te ima li ikakve šanse da je to reakcija na stimulaciju.

Ja sam za kvalitetu stanica pila INOVO, i meni je pcos, plus isto ovo šta mi piše u potpisu, na preporuku ginekologice koja mi je vodila postupak. Pila sam i Siofor, za dijabetes, jer imam laganu inzulinsku rezistenciju. Ona mi je rekla da sve to utječe na kvalitetu stanica i na dobro podnošenje stimulacije.
    Ja sam uzela bila također nutricionisticu, mirna nutrigurman, ali je sad na porodiljnom, inače moje preporuke za nju.. 

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

J_Lo
    19. Srpanj 2022. 17:31

dreamer ❤

Mishmash

EvaEva

dreamer ❤

Betočekalice bude koja pišnula test prije? 🙈😊 Ja sam nestrpljiva. I kolko prije se može napraviti? 🥰

Uh i ja sam nestrpljiva, čak razmišljam da sutra probam pišnut jedan testić… Moooožda bi se mogla vidjet sjena

Uff i ja sam nestrpljiva 🤦🏼‍♀️ al cekat cu jos, ne zelim se razocarat ako prerano napravim test…kako ste vi cure?

Ja sam recimo imala kao neke grceve ako ih uopce tako mogu nazvati i osjetljive grudi. A sad, ja sam pesimist po prirodi pa se nadam sa oprezom 😊 Prvi put kad je bilo neuspjesno nisam imala ama baš ništa od simptoma. Meni je dns 6dpt. Sutra mi je mužu rođendan pa bi bilo baš lijepo da ugledamo jednom barem te dvije crte 🤷‍♀️🙈

Meni se 7.dan vidjela crtica jako slaba :) isto je bila blastica u pitanju. Sad je to pitanje je li prerano ili ne.. Ja nisam mogla izdržati. 

[/url

J_Lo
    19. Srpanj 2022. 17:33

J_Lo

Joli 🌟

Pozdrav cure, već duže vrijeme pišem na LH temu, ali ovdje nisam pisala, jer sam se nekako odmaknula od foruma, ali sada aam se našla pred zidom, pa me zanima ima li netko od vas slično iskustvo ili je čula za isto. U bespućima interneta našla sam samo primjere i teme za žene s niskim amh i visokim fsh, ali ne i nekog u meni sličnoj situaciji. Naime, prošla sam četiri IUI postupka, jer kao radi se o idiopatskij neplodnosti pa što ne pokušati, a sada sam prošla i prvi IVF (Ovaleap 150 od 2 do 13 dc i Cetrotide od 8 do 13 dc), bilo je 12 folikula, ali 8 js, od čega je samo jedna oplođena i vraćena kao četverostanična drugi dan. Sutra dan sam zvala biologa koji mi kaže da su mi stanice degenerativne (loša membrana, jezgra, da izgledaju dehidrirano), ali nije znala reći je li to problem "proizvodnje" mojih jajnika ili je to reakcija na pogrešnu terapiju, ostavila je nekakav prostor za to da bi s drugom terapijom bilo bolje, ali mi je rekla da se obratim nutricionistu. Naravno obratit ću se nutricionistu, ali me zanima je li netko bio u sličnoj situaciji te ima li ikakve šanse da je to reakcija na stimulaciju.

Ja sam za kvalitetu stanica pila INOVO, i meni je pcos, plus isto ovo šta mi piše u potpisu, na preporuku ginekologice koja mi je vodila postupak. Pila sam i Siofor, za dijabetes, jer imam laganu inzulinsku rezistenciju. Ona mi je rekla da sve to utječe na kvalitetu stanica i na dobro podnošenje stimulacije.
    Ja sam uzela bila također nutricionisticu, mirna nutrigurman, ali je sad na porodiljnom, inače moje preporuke za nju..

I također vitamin d, 2500iu 1 i pol dozu dnevno, tekući od Solgara, bio mi je na 74 prije postupka. 

[/url

Panda.
    19. Srpanj 2022. 17:35

dreamer ❤

Mishmash

EvaEva

dreamer ❤

Nadam se da ćeš ugledati i crte i visoku betu pa da suprugu pokloniš najljepši poklon. 🤞 Kod mene i nema nekih simptoma osim povremenih blagih grčeva i prije koji dan neko smeđarenje. Ne oslanjam se previše na te simptome jer i progesteron uzrokuje dobar dio. Samo još malo strpljenja da preplavimo forum visokim betama. 🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Roxy ✨
    19. Srpanj 2022. 17:48

Rainbow ja sam vec u stimulaciji sutra drugi uzv. Na prvom je bilo malo vise na lijevom jajniku (ne znam tocan broj) a na desnom se izdvojio jedan vodeći i par manjih pa vidit cemo sutra sta se događa. 🥰
    Na godišnjem sam pa vas slabo uspijem popratiti. 
    Linda dvi malene curice  prekrasno cestitam 💓
    Pupo cure sretno vam svima i neka te bete razvale! 🙏🤗
    Petra super da ide na bolje neka se samo tako nastavi. Brzi oporavak ti zelim 😊
    Stela  sretno!! Svi smo u iščekivanju tvoga postupka 🤭😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Kacusha
    19. Srpanj 2022. 17:55

🌸Roxy 🌸

Rainbow ja sam vec u stimulaciji sutra drugi uzv. Na prvom je bilo malo vise na lijevom jajniku (ne znam tocan broj) a na desnom se izdvojio jedan vodeći i par manjih pa vidit cemo sutra sta se događa. 🥰
    Na godišnjem sam pa vas slabo uspijem popratiti.
    Lindadvi malene curiceprekrasno cestitam 💓
    Pupocure sretno vam svima i neka te bete razvale! 🙏🤗
    Petrasuper da ide na bolje neka se samo tako nastavi. Brzi oporavak ti zelim 😊
    Stelasretno!! Svi smo u iščekivanju tvoga postupka 🤭😘

Sretno Roxy 🍀💕💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• EvaEva
    19. Srpanj 2022. 18:00

Ja sam prošli put kad je bila biokemijska imala puno više simptoma i jednostavno sam znala da je trudnoća. Ali eto, na kraju neslavno završilo. 
    A sad sam imala samo par dosta blagih grčića, a ostalo mislim da je od utrogestana, osjetljive grudi, nadutost... 
    Usput, jučer sam vadila progesteron i 26.45 ng/ml je (ref. 1.83-23.90) mislim da je ok...

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

Tina0409
    19. Srpanj 2022. 18:11

Bila sam ipak kod doktora,pregledao me,sitna upalica i dao mi kremu da mažem…čekamo rezultate niftya i bas je gledao jesu došli rezultati,i kao odgođeni su,ponavljaju nalaz krvi.jer netko imao taj slučaj? Nadam se samo da će biti sve u redu.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.