Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    20. Srpanj 2022. 04:52

Monkica čestitaam🎉! Uživajte u svakom danu, jer prebrzo rastu..
    Iman čestitam na ❤️❤️.. 
    Annboleyn i ja sam se nadala da bu sve ok nakon testiranja embrija.. želim ti samo najbolje embrije i dosadnu, školsku trudnoću..😘

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

J_Lo
    20. Srpanj 2022. 05:33

Tina nek ti, upalica što brže prođe
    Monkica čestitke ❤️ uživajte aa srećož vašom, puno zdravlja i brz oporavak ☺️
    Iman super super vijesti, neka se tako i nastavi ❤️. Mene iato zanima kako da su ti dali to sve vadit.?
    Annboleyn žao mi je jako, i to je gubitak i razočarenje.. Ali ne gubite nadu, ako još postoji šansa. Koji vam je sada idući korak? 🤞🤞🤞
    Pupice ako će koja danas raditi test, šaljem 💫💫💫😘

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Srpanj 2022. 07:41

Monkice čestitam tebi i mužu, želim ti brzi oporavak. Dobro nam došao Viktore 💙💙
    Iman odlične vijesti!!
    Roxy drzim fige da se razvije što više kvalitetnih jajčeka! Sretno danas 🤞🏻
    Ana čestitam na dečkiću, a tebi Linda na curkicama 
    Annboleyn žao mi je... ali da, bolje je da do transfera nije ni došlo, nego da doživiš opet spontani..
    Pupicama želim pozitivne testiće! Ne znam jel mi se čini, ali dugo nismo gledali sjene, sjenice i crte! 
    Stela jedva čekam tvoj postupak! Predugo smo ga čekali! ❤️❤️

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Leky
    20. Srpanj 2022. 07:47

Monkica24 🍀

Cure evo da vam javim da smo ujutro postali presretni roditelji malog Viktora 💙 Malo je požurio i malo nas je iznenadio, al bitno da je na kraju sve ok! Gledam ga sad i srce mi je prepuno jer sam ga gledala kao malu blastocistu preko uzva kad su radili transfer, i kako je zabljesnuo tada na ekranu, i evo sad je tu kao moja beba. Osjećaj je nadnaravan, malo je za reći! ❤️❤️❤️

Dobro dosao Viktore! ❤ Predivan post, cestitke mami i tati i brz oporavak mami i bebici ❤

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Leky
    20. Srpanj 2022. 08:22

Rainbow_Hope 🌈

J_Lo Kakva je situacija, je li upala pod kontrolom?
    Petra kako se ti držiš? Ja bome još osjećam da sam začepljena, nije to baš prehladica, pogotovo kad se ne možeš drogirati, kao što kažeš 🤭
    Panda kako si ti? Možda je implantacijsko 🤞🤞🤞
    Linda čestitam na curkicama ❤️❤️
    Ivana meni je doktorica preporučila da uzmem vitamin C, nadam se da nećeš pokupiti 🤞
    Angeleyesmi zasad ne smijemo, a ne znam ni kako ću se kasnije opustiti kad mi je cerviks osjetljiv - mislim da ništa od toga 😪
    Anačestitam na dečkiću ❤️
    Iman evo, još malo osjećam, ali sve u svemu ne mogu se puno požaliti, jedino me umor smlavljuje, spavam po 10 sati po noći i još popodne prilegnem 🤭 čekamo izvještaj s UZV-a 🤩
    stela, Roxykad kreće pikanje?
    J_b stvarno ti se to sve razvlači, čudno je da folikul ništa ne naraste u dan, trebao bi sad već po 2 mm rasti 🤷‍♀️ držim fige da se pokrene 🤞
    Lekysretno i javi se!

Rainbow draga kako si, kako napreduje trudnoca? Vidim da si koronu pobrala, imala sam je i ja negdje oko 20tt, bilo je bas gadno jer mi temp nije silazila ispod 39..Nadam se da ces se brzo oporaviti! Mi smo usle u zadnji mjesec, od iduceg tjedna u terminu i cekamo da upoznamo ljubav svog zivota 🥰

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Afrodita06
    20. Srpanj 2022. 08:34

Konjice čestitamo ❤️
    Želim ti što brži oporavak i da uživaš u svojoj bebici!

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

ma2013 👣
    20. Srpanj 2022. 08:40

Monkice, čestitam vam! 😊 I dobrodošao Viktor. 😊💙 Želim ti brzi oporavak. ❤️
    Stela, još malo i tvoj postupak, jedva čekam. 😊❤️
    Rainbow, nadam se da je sve okej! 😊
    Miss, sretno danas! 😊❤️
    Ostale cure sretno. 😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Kacusha
    20. Srpanj 2022. 09:40

Monkica24 🍀

Cure evo da vam javim da smo ujutro postali presretni roditelji malog Viktora 💙 Malo je požurio i malo nas je iznenadio, al bitno da je na kraju sve ok! Gledam ga sad i srce mi je prepuno jer sam ga gledala kao malu blastocistu preko uzva kad su radili transfer, i kako je zabljesnuo tada na ekranu, i evo sad je tu kao moja beba. Osjećaj je nadnaravan, malo je za reći! ❤️❤️❤️

Cestitam na deckicu 🍀💕❣️❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    20. Srpanj 2022. 09:46

annboleyn

Drage cure, samo da javim da nas embrij nazalost nije bio dobar za transfer, Sunny mozes me na listi prebaciti u skupinu “postupak za nekoliko mjeseci”…
    Imam 20-ak stranica zaostataka u citanju pa idem vidjeti sta se novoga desava, nadam se da su samo dobre vijesti

Bas mi je zao... Mozes li mi reci kako do toga dođe ako su kariogrami uredni? Mislim kuzim da se dogodi ali kod vas je to vec treci put? Mi idemo na kariograme pa sam malo citala o tome. Je li moguce da godine bas toliko igraju ulogu? Drzi nam se i hrabro dalje 💪🍀 Vrlim 💕❣️❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Doria
    20. Srpanj 2022. 09:46

Ribic i J lo to su standardne pretrage koje se rade u pocetku trudnoce uz hiv hepatitise i sifilis, kks, urin... Za sve trudnice, ne samo ivf. Radila sam ih prije godinu dana kad su me poslali na prosirene pretrage i kariograme i sad su trazili da ih ponovim jer kao trebaju svjeze nalaze za svaku trudnicu... 
    Monkica čestitke na klupku 🥰 
    Svim ostalim cekalicama puno srece ❤️

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.