No jeste vidjele ugasili su lilypie 😒
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Lala.land nemoj isto unaprijed otpisivati jer nije svima loš spermiogram nužno i presudan na kraju. Mnogi su uspjeli usprkos tome. Ovdje je bilo nekoliko cura koje su tamo uspjele s lošim spermiogramom. Ja nažalost nisam bila te sreće, što ne znači da tebi ne bi uspjelo. Možeš otići na konzultacije i vidjeti kako ti se svidi pristup.
Domleondrago mi je da si nam se i ti javila. Bome ne gubiš ti vrijeme. Svaka čast. I naravno sretno. 😘😘🤞
Hvala ti puno na odgovoru ❤️
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Pozdrav uskoro krećemo u drugi ivf.. tražim ovdje po forumu preporuke za vitamine za poboljšanje spermiograma mm je do sada koristio proxeed ali bez poboljšanja. Gledala sam fertil up pa da probamo s njim imate li kakvih preporuka. Hvala unaprijed
Ja sam baš dobila preporuku za ProsperM i nekoliko je cura bilo zadovoljno s tim pa probajte. 🤗
Hvala na odgovoru vidim da si u Splitskom KBC na ivf kakvo je tvoje iskustvo jesi zadovoljna s pristupom doktora i ostalim
Imaš čaj za spermiogram od onog čovjeka iz Vranjica pa probajte i to, nije skupo i vrijedi probati. Pola onih preparata po ljekarnama su papilova.
Mi smo isto bili u KBC Split, mom mužu ništa iz ljekarne nije pomagalo pa smo s 1% pokretnih išli u postupak i dobili zdravog dječaka. Tako da samo naprijed, u KBC su ti odlični doktori i jedino je problem šta ti se nitko neće ful posvetiti jer je puno parova. Ali bez obzira na sve, rade jako dobro. Sretno ❤️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Rain slažem se s tobom, da. Nažalost tu je puno faktora koji utječu na samu uspješnost postupka na koje ona sama nema utjecaja, ali uvijek da sve od sebe da izvuče najbolje i najviše što može! 🤗
Razumna slažem se da će doći i tvoje vrijeme i ti ćeš dočekati svoj smotuljak sreće 🥰🤗 želim ti snage, hrabrosti i sreće!🥰❤️
Panda i ja planiram svom uzeti ProsperM ako nam ovaj postupak ne uspije pa ćemo vidjeti hoće li rezultirati poboljšanjem dijagnoze.🤞🤷♀️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Točkica nakon izgubljene prve trudnoće (isto ind.porod u 17tt) smo radili kariogram i ja sam nositelj balansirane translokacije. Na genetskom savjetovanju su nam rekli da imamo velike šanse prirodno i tako su još dvije trudnoće završile u 9tt gdje je stalo srce. Nakon svega toga smo se odlučili za Belgiju i sad je već 6 godina prošlo od prve trudnoće. Vrijeme ide, ja sam u predmenopauzi sa 33 godine, ali sretna što smo to iskopali i imali hrabrosti otići 😊Lemon, da li su ti translokaciji i tu mutaciju nasli na klasicnom kariogramu? Pitam jer sam i ja imala inducirani porod, samo u 19 TT, isto zbog razvojne anomalije mozga (holoprozencefalija), a nakon toga 2 misseda i biokemijsku. S tim da su i amnio i Panorama bili dobri. Kariogrami su nam oboje uredni. Vise razlicitih doktora, ukljucujuci geneticarku, mi je reklo da razvojna anomalija i missed ab nisu povezani, vec da je to samo splet okolnosti, ali stalno razmisljam da li je nesto ostalo neotkriveno.
Cestitam ti na trudnoci ❤️🍀
Translokaciju da, tata mi ima istu, a mama uredan kariogram i nije imala ni jedan spontani. Brat još nije išao provjeriti ima li i on.
I kod mene je bila holoprozencef i kod prve i četvrte trudnoće. Nakon četvrte smo napravili analize I na plodu i plodnoj vodi i tu u RH je bilo sve uredno. Onda smo slali krv u Ameriku na Invitae panel i tamo je pronađena ta mutacija gena, kod mene i na tom plodu. Isto smo slali i muzevu krv i od mojih roditelja i oni nemaju ništa takvog. To je onda za Belgiju značilo da je kod mene prve takva mutacija koja se prenosi, a može i ne mora utjecati na ishod. Dva embrija koja smo dobili nisu imali mutaciju.
**
Jeste nakon spontanih slali materijal na analizu? Ja samo nakon prvog puta nisam jer nisam znala da to mogu, druga trudnoća analiza je pokazala zdravi plod, a kod treće bio je i Dawn i još jedan sindrom.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Točkica nakon izgubljene prve trudnoće (isto ind.porod u 17tt) smo radili kariogram i ja sam nositelj balansirane translokacije. Na genetskom savjetovanju su nam rekli da imamo velike šanse prirodno i tako su još dvije trudnoće završile u 9tt gdje je stalo srce. Nakon svega toga smo se odlučili za Belgiju i sad je već 6 godina prošlo od prve trudnoće. Vrijeme ide, ja sam u predmenopauzi sa 33 godine, ali sretna što smo to iskopali i imali hrabrosti otići 😊
Mi imamo sličan problem,ali nama nisu rekli (ni genetičar ni ginekolog)da imamo velike šanse prirodno,nego kao ako slučajno uspije. Tko vam je to točno rekao ako ti nije problem napisat i u kojem smislu su velike šanse.
A kod mene nema blastocisti, nikako ih dobit, stane razvoj , pa nam je to problem jer nam trebaju za PGD analizu.
Kao velike šanse da ipak bude uredna trudnoća, jer beba može biti skroz bez translokacije ili imati balansiranu kao i ja i biti zdrava. Bili smo na Rebru, ali ne mogu se sjetiti kako se zvala doktorica, znam da mi nije nešto previše pomogla niti znala objasniti. Puno sam bolje komunicirala oko pretraga na plodu sa dr.Stipoljev sa Sv.Duha.
Mi smo s obzirom na moj nizak AMH imali i dosta jajnih stanica, jednom 5, a drugi put 6, ali nisu bile dobre kvalitete pa samo dva embrija, ali taj loš materijal im je pomogao da dođu do uspješne analize, tako su oni nama objasnili.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo ga, 3 i 4 dpt bl.,, ipak je danas malo tamnija nego jučer 🙂, oba testa su rađena poslije podne
https://ibb.co/4sR98NQ
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Rainbow ti jos radis 😱 ajme, nadam se za sebe 🤭
Ono sto je suoer jer to znaci da se dobro odjecas i to je najbitnije ❤️
DOMLeon imas plan i zelim ti svu srecu 🥰
Curke sto se mene tice, danas hladan tus, proslo je 10 mjeseci od mog zadnjeg postupka pa sam malo zaboravila kako to kod mene (ne)ide i ocigledno bila preoptimisticna.
Naime, sa 7 folikula smo u cet pali na 5, da bi danas imali 2. Ne znas ko se vise razocarao, dr ili ja.
Skinuo me sa injekcija gonala jer nema smisla sopati me takvim dozama hormona za dvije folikule koje u konacnici mogu biti i prazne.
Stavio na clomiphene i estrofem i vidjet cemo u utorak kakva ce biti situacija. Ali dobro, razocarenje je danas bilo ogromno ali sad se treba sabrat i nadat da ce barem ove dvije biti ok, sa js i dobre kvalitete 😃
Nada umire posljednja….
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Rainbow ti jos radis 😱 ajme, nadam se za sebe 🤭
Ono sto je suoer jer to znaci da se dobro odjecas i to je najbitnije ❤️
DOMLeon imas plan i zelim ti svu srecu 🥰
Curke sto se mene tice, danas hladan tus, proslo je 10 mjeseci od mog zadnjeg postupka pa sam malo zaboravila kako to kod mene (ne)ide i ocigledno bila preoptimisticna.
Naime, sa 7 folikula smo u cet pali na 5, da bi danas imali 2. Ne znas ko se vise razocarao, dr ili ja.
Skinuo me sa injekcija gonala jer nema smisla sopati me takvim dozama hormona za dvije folikule koje u konacnici mogu biti i prazne.
Stavio na clomiphene i estrofem i vidjet cemo u utorak kakva ce biti situacija. Ali dobro, razocarenje je danas bilo ogromno ali sad se treba sabrat i nadat da ce barem ove dvije biti ok, sa js i dobre kvalitete 😃
Nada umire posljednja….
A draga baš mi je žao,, nadajmo se da će ove dvije imati zrele j. st. 🙏🤞,,, kako se to dogodilo? Nisam znala da je i to moguće
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Vjeverica, i meni izgleda tamnija 😃
A ovo, evo ne znam, dr. kaze sve je moguce, reko pa kak su nestale, kaze nema ih, samo 2 vidim jednu na lijevom i jednu na desnom jajniku. Naravno to se moze jos promjeniti, nekad se na samoj punkciji pojavi jos folikula, tak mi je bilo zadnji put. Kao 4 i onda na punkciji veli oho ipak imamo 5. Ne znam jesu mozda negdje gdje ne vidi, evo pojma nemam. Mozda netko od cura ima neko objasnjenje…makar dr meni uvijek veli to Danijela nikad ne znas…
Taj dio mi nije jasan, ali toliko me usokirao da nisam previse niti ispitivala, jer sam bila na rubu placa.
I ace idem hladne glave uvijek, ne ocekujem previse pa sve sto bude je super, a sad kak je i on bio iznenadjen od prvod dana kao super imamo 7, tako sam i ja poletila i sad pljus…ali dobro, kaj je tu je 🤷🏻♀️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji