Razumna, drago mi je da si se javila, nadam se da će beta bit 0 i da kreneš u postupak. I ja sam se u ovom periodu zapitala par puta dal stvarno želim djecu kad sam vidjela parove s djecom 🙈 ovako je komforno, al bez obzira sigurna sam da biti roditelj ima svoje čari bez obzira na ovaj teži dio.
J_Lo 🤗
Ove godine sa obzirom da ne radim ću se jako posvetiti postupcima, pa valjda će jedan biti dobitan 💙🙏💙 ovo je nekako moje vrijeme. Bas sam posvećena sebi. Prije mi je sve bilo važnije od mene.
Sad stalno ponavljam na glas da je ovo moja godina, da ću si roditi zdravu bebu ili bebe. Vizaualiziram sebe sa bebom.... Optimistična sam, vjerujem da će mi Bog konačno poslati zdravu bebu 💚🙏💚 zamisli ti nas dvije sa bebicama za Božić ili Božić a mi rađamo skupa, poslje ćemo pričati najluđi Božić 😂 bilo bi baš fora roditi sa nekom suborkom 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav uskoro krećemo u drugi ivf.. tražim ovdje po forumu preporuke za vitamine za poboljšanje spermiograma mm je do sada koristio proxeed ali bez poboljšanja. Gledala sam fertil up pa da probamo s njim imate li kakvih preporuka. Hvala unaprijed
Ja sam baš dobila preporuku za ProsperM i nekoliko je cura bilo zadovoljno s tim pa probajte. 🤗
Hvala na odgovoru vidim da si u Splitskom KBC na ivf kakvo je tvoje iskustvo jesi zadovoljna s pristupom doktora i ostalim
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Razumna, drago mi je da si se javila, nadam se da će beta bit 0 i da kreneš u postupak. I ja sam se u ovom periodu zapitala par puta dal stvarno želim djecu kad sam vidjela parove s djecom 🙈 ovako je komforno, al bez obzira sigurna sam da biti roditelj ima svoje čari bez obzira na ovaj teži dio.
J_Lo 🤗
Ove godine sa obzirom da ne radim ću se jako posvetiti postupcima, pa valjda će jedan biti dobitan 💙🙏💙 ovo je nekako moje vrijeme. Bas sam posvećena sebi. Prije mi je sve bilo važnije od mene.
Sad stalno ponavljam na glas da je ovo moja godina, da ću si roditi zdravu bebu ili bebe. Vizaualiziram sebe sa bebom…. Optimistična sam, vjerujem da će mi Bog konačno poslati zdravu bebu 💚🙏💚 zamisli ti nas dvije sa bebicama za Božić ili Božić a mi rađamo skupa, poslje ćemo pričati najluđi Božić 😂 bilo bi baš fora roditi sa nekom suborkom 🥰
To je to, ni ja ne sumnjam da je ovo moja godina..ostat cu trudna i onda daj Bože da sve bude dobro do kraja 🙏 nadale smo se onaj put da bi bilo lijepo rodit u isto vrijeme, al moglo bi i sada biti blizu ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lala.land bez obzira na neuspjeh, imam dobro iskustvo iz Kbc Split jer su svi jako ugodni i pristupačni. Nekad je možda malo veća gužva kao i svugdje pa se ne stignu posvetiti koliko bi mi htjeli. Jedina moja zamjerka što se uopće ne posvećuju muškoj strani kad je u pitanju loš spermiogram, nego smatraju da je ok dok ima makar 1 pokretni spermij. Pa ako prođe, prođe. Znam ih dosta da su uspjeli tamo pa vjerujem da je to stvar kako imaš sreće i kako vam se poklopi. Ja sam ipak odustala od te opcije i idem dalje privatno vjerojatno jer ne želim gubiti vrijeme na uzaludne pokušaje. Koja je vama dijagnoza i jeste li se tako već upisali?
Rainbow pa ti si žena zmaj. Rodit ćeš na poslu kako si krenula. 🤣😘❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Curke navijam za sve vas.Ja sam donjela odluka sa suprugom da u 2 mjesecu povadim sve nalaze ispocetka i nadam se u 3 mjesecu idem u FET.Julia je 4 mjeseca ne vidim smisla cekat jer me strah da ce opet nizbrdo ic.A kazu da je nakon poroda godinu dana zena najplodnija pa da iskusam i tu srecu.🙏🤞❤️🔥 ljubim vas sve
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Lala.land bez obzira na neuspjeh, imam dobro iskustvo iz Kbc Split jer su svi jako ugodni i pristupačni. Nekad je možda malo veća gužva kao i svugdje pa se ne stignu posvetiti koliko bi mi htjeli. Jedina moja zamjerka što se uopće ne posvećuju muškoj strani kad je u pitanju loš spermiogram, nego smatraju da je ok dok ima makar 1 pokretni spermij. Pa ako prođe, prođe. Znam ih dosta da su uspjeli tamo pa vjerujem da je to stvar kako imaš sreće i kako vam se poklopi. Ja sam ipak odustala od te opcije i idem dalje privatno vjerojatno jer ne želim gubiti vrijeme na uzaludne pokušaje. Koja je vama dijagnoza i jeste li se tako već upisali?
Rainbow pa ti si žena zmaj. Rodit ćeš na poslu kako si krenula. 🤣😘❤️
Toga me i strah jer nam je problem los spermiogram koliko vidim po opisu ista je dijagnoza,prethodni postupak sam privatno obavila, neuspješno pa sam razmišljala o KBC.
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Lala.land nemoj isto unaprijed otpisivati jer nije svima loš spermiogram nužno i presudan na kraju. Mnogi su uspjeli usprkos tome. Ovdje je bilo nekoliko cura koje su tamo uspjele s lošim spermiogramom. Ja nažalost nisam bila te sreće, što ne znači da tebi ne bi uspjelo. Možeš otići na konzultacije i vidjeti kako ti se svidi pristup.
Domleon drago mi je da si nam se i ti javila. Bome ne gubiš ti vrijeme. Svaka čast. I naravno sretno. 😘😘🤞
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Lala.land nemoj isto unaprijed otpisivati jer nije svima loš spermiogram nužno i presudan na kraju. Mnogi su uspjeli usprkos tome. Ovdje je bilo nekoliko cura koje su tamo uspjele s lošim spermiogramom. Ja nažalost nisam bila te sreće, što ne znači da tebi ne bi uspjelo. Možeš otići na konzultacije i vidjeti kako ti se svidi pristup.
Domleondrago mi je da si nam se i ti javila. Bome ne gubiš ti vrijeme. Svaka čast. I naravno sretno. 😘😘🤞
Pandice moja draga ja sam uvijek tu i znam koliko zelite i toliko jako vam i ja zelim da realizirate svoje zelje.Hvala ti na podrsci❤️😘 .Kako si mi ti?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Domleon hvala ti. ❤️ Pa mogu reći da sam dobro. Malo sam se oporavila od svega i punim baterije za idući put. Nadam se da ćemo uspjeti naći uzrok i da krenemo maksimalno spremni u onaj dobitni. Možda se budemo i pratile.🤭😘
KBC Split
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
Repromed
Domleon hvala ti. ❤️ Pa mogu reći da sam dobro. Malo sam se oporavila od svega i punim baterije za idući put. Nadam se da ćemo uspjeti naći uzrok i da krenemo maksimalno spremni u onaj dobitni. Možda se budemo i pratile.🤭😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji