Mimizmimi bili smo svjesni da su šanse male za daljnji razvoj, a dr i embriologica su rekle isto. Nama opet bolje da je tako nego da su ga zamrzli treći dan pa da ne preživi odmrzavanje. Držim ti fige za transfer i da bude uspješan! Vjerujem da ne bi trebalo biti problema sa vraćanjem dva embrija, a to vam i daje bolje šanse za trudnoću!🤞🍀🥰 Nadam se da će se ostatak ekipe izboriti za smrzavanje, ali se nadam da vam neće ni trebati.😉🤗❤️
Ženice, pomoć! 🙏🙏 Znam da se već pisalo da tijelo samo odbaci višak Utrogestana, ali meni je na ulošku bio grumenčič veličine skoro kao polovica vaginalete. Mislite da je svejedno to uredu i da nastavim dalje koristiti kao prije ili da stavim još jedan za svaki slučaj?🤯🤯
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Mimizmimi bili smo svjesni da su šanse male za daljnji razvoj, a dr i embriologica su rekle isto. Nama opet bolje da je tako nego da su ga zamrzli treći dan pa da ne preživi odmrzavanje. Držim ti fige za transfer i da bude uspješan! Vjerujem da ne bi trebalo biti problema sa vraćanjem dva embrija, a to vam i daje bolje šanse za trudnoću!🤞🍀🥰 Nadam se da će se ostatak ekipe izboriti za smrzavanje, ali se nadam da vam neće ni trebati.😉🤗❤️
Ženice, pomoć! 🙏🙏 Znam da se već pisalo da tijelo samo odbaci višak Utrogestana, ali meni je na ulošku bio grumenčič veličine skoro kao polovica vaginalete. Mislite da je svejedno to uredu i da nastavim dalje koristiti kao prije ili da stavim još jedan za svaki slučaj?🤯🤯
Sasvim je dovoljno to što ti je ostalo. Ovo što je izašlo je višak. Nekad bude više, nekad izađe manje. Ali tako je normalno. Ja bi rekla da nema potrebe da stavljaš još. Po meni je i to lijek i ne treba se zezati s tim već slijediti upute liječnika.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Hvala MalaG 😊🤗🤗
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
MalaG steta za tog malca ali sve nade polazemo u mrve u busi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️❤️
Mimizmimi navijamo za uspjesan transfer, a i da bude smrzlica za bracu ili seku 🥰
🤗🤗🤗🤗 hvala
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Sasvim je dovoljno to što ti je ostalo. Ovo što je izašlo je višak. Nekad bude više, nekad izađe manje. Ali tako je normalno. Ja bi rekla da nema potrebe da stavljaš još. Po meni je i to lijek i ne treba se zezati s tim već slijediti upute liječnika.
Hvala ti na odgovoru! Stvarno cijenim pomoć!🤗🥰❤️❤️
Slažem se da nije za zezati se, samo što mi do sad nije ovoliko puno ostalo pa sam se prepala. Nastaviti ću onda sa njima dalje kao i obično!😉🤗❤️
Lucky bili smo svjesni toga, iznenadili bi se da je preživio. 😅 Polažemo nade za mrve!🤞🙏🙏❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sani baš mi je žao čuti da te toliko mučilo, ali drago mi je da je sad bolje!🤗 I nama je prvo pao na pamet Covid pa smo se išli testirati i bili smo negativni, ali kad smo se išli testirati pred aspiraciju nam nije bilo svejedno. Svašta se može izdogađati u tih par dana. 😅
Definitivno bi nam bilo lakše da imamo 🐧, ali ako nije bio dobre kvalitete, bolje da nismo ni računali sa njim. Svako zlo za neko dobro. Ovako znamo na čemu smo i nemamo ništa što bi nas vezalo za kliniku. 😁 Mi smo odmah pričali za dalje i odmah sam suprugu rekla za Repromed, ali obzirom da ne možemo opet doći na dulje vrijeme u Hrv, odlučili smo da idući bude u Irskoj,makar je skuplji, ali to nam je ipak jedina opcija. A taj plan B te drži 'na životu' i daje snagu za gurati dalje. 🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
Pozdrav cure sretno svima, upadam samo da kazem za MalaG, ja sam u Irskoj radila postupak uspijesno. Ako imas privatno osiguranje, pokriva neki dio postupka isto tako na povratu poreza mozes claimati sve medicinske troskove, tako da se i tu dobiva 25% natrag, nije tako velika razlika na kraju sa hrvatskom. U Dublinu imas hrvatskog dr. Renato Bauman, u Merrion fertility, nadam se da ti nece trebat, sretno svima!
Cure idem u drugi postupak u Repromed, no možda bi se stavila na listu čekanja u IVF ili Betu preko HZZO-a. Koja je procedura, javljam se prvo njima? Imam A1 uputnicu u sustavu.
👩 40g, endo, AMH 2.4 pmol/l (2022), AMH 5.8 pmol/l (2023)
👨 44g. normo
Repromed
1. 12/2022 - 1JS - ET 3dnevni 30.12. - beta neg.
2. 02/2023 - 1JS - ET četverodnevni 28.02. - beta neg.
3. 05/2023 - 3JS - 1 blastica - beta neg.
4. 07/2023 - 4JS - 2 blastice - FET 04/2024 - 11dnt beta 224; 13 dnt beta 201; 15 dnt beta 64 - biokemijska // FET 06/2024 beta neg.
5. 07/2023 - 2JS - 1 blastica - ET
Pozdrav cure sretno svima, upadam samo da kazem za MalaG, ja sam u Irskoj radila postupak uspijesno. Ako imas privatno osiguranje, pokriva neki dio postupka isto tako na povratu poreza mozes claimati sve medicinske troskove, tako da se i tu dobiva 25% natrag, nije tako velika razlika na kraju sa hrvatskom. U Dublinu imas hrvatskog dr. Renato Bauman, u Merrion fertility, nadam se da ti nece trebat, sretno svima!
Bok BabyYoda, hvala ti na javljanju.🥰🤗 Drago mi je čuti da ste ostvarili trudnoću u Irskoj. To nam daje vjetar u leđa.🙈😁
Kod Dr.Baumana smo bili na prvim konzultacijama i ja imam samo riječi preporuke za njega, on nam je i preporučio Beta+ polikliniku obzirom da smo mi htjeli na postupak u Hrvatsku. Svakako će nam ili on ili njegovi hrv.kolege biti u izboru ako dođe do idućeg postupka. Mogu li te pitati u kojoj si klinici bila u postupku? 🥰🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
Pozdrav cure sretno svima, upadam samo da kazem za MalaG, ja sam u Irskoj radila postupak uspijesno. Ako imas privatno osiguranje, pokriva neki dio postupka isto tako na povratu poreza mozes claimati sve medicinske troskove, tako da se i tu dobiva 25% natrag, nije tako velika razlika na kraju sa hrvatskom. U Dublinu imas hrvatskog dr. Renato Bauman, u Merrion fertility, nadam se da ti nece trebat, sretno svima!Pozdrav cure sretno svima, upadam samo da kazem za MalaG, ja sam u Irskoj radila postupak uspijesno. Ako imas privatno osiguranje, pokriva neki dio postupka isto tako na povratu poreza mozes claimati sve medicinske troskove, tako da se i tu dobiva 25% natrag, nije tako velika razlika na kraju sa hrvatskom. U Dublinu imas hrvatskog dr. Renato Bauman, u Merrion fertility, nadam se da ti nece trebat, sretno svima!
Bok BabyYoda, hvala ti na javljanju.🥰🤗 Drago mi je čuti da ste ostvarili trudnoću u Irskoj. To nam daje vjetar u leđa.🙈😁
Kod Dr.Baumana smo bili na prvim konzultacijama i ja imam samo riječi preporuke za njega, on nam je i preporučio Beta+ polikliniku obzirom da smo mi htjeli na postupak u Hrvatsku. Svakako će nam ili on ili njegovi hrv.kolege biti u izboru ako dođe do idućeg postupka. Mogu li te pitati u kojoj si klinici bila u postupku? 🥰🤗
Nema problema, ja zivim u Corku, Waterstone Clinic
Sortiraj odgovore
Najstariji