Pozdrav, nova sam ovdje i imam pitanje.
Naime, plan za mene je Ivf, svi nalazi su super osim vitamin d, uzimam sada vec mj dana 25000j tjedno, prije uzimanja vit d bio mi je 54nmol, dr.ne želi u postupak dok ne dodemo do razine 100. Ok, razumijem. Nije mi jasno kako je u privatnoj klinici u Austriji dovoljna razina 45 a kod nas ispod 100 ne žele krenuti u postupak, zar ne bi razina za postupak ivf svugdje trebala biti jednaka??
Razmisljam da odem po drugo misljenje..
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
A 1. dc sam došla po početne lijekove. Grozno što joj se dogodilo. Ja stvarno za sad s njima nemam negativno iskustvo i nije mi se činilo da škrtare s lijekovima…
Moje mišljenje je da su iskoristili njeno neznanje,a ona tudum neće da se informira..
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Vjeverica sve mi je jasno.. a reakcija je takva jer mi ovo sto je prozivjela tvoja prijateljica nije jasno.. malo sam isfrustrirana.. ne volim kad se netko igra s necijim tijelom i zivcima kao da su ti postupci nebitni.. ako ih oni naprave dnevo puno i sve rade šablonski te im se to vec pretvorilo u rutinu ne znaci da se tako mogu ponasati prema nama... Svaki nas postupak je nas postupak i nasa mogucnost a ne da ju neko potrati zbog svoje nonsalantnosti... Grozno..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Oh. Ne znam uopce kako zapoceti, u kojem smjeru krenuti…. Citam forum neka 2 tjedna vec, pokusavam prikupiti informacije, educirati se, vidjeti koje su opcije…. Krajem 2022 docekao nas hladan tus, muz radio spermiogram-dijagnoza oligoasthenozoospermija, ja AMH2.7pmol/L.. Nismo dugo pokusavali, od ljeta 2022 tek ali meni je postalo sumnjivo jer smo pratili ovulaciju LH trakicama, imali ciljane odnose i ..corak. Vec a temelju ovih nepotpunih nalaza receno nam je da ne mozemo prirodnim putem zaceti tj sanse su vrlo vrlo male. Ja, naravno, necu odustati, statisticki uvijek postoje iznimke i nadam se da bi upravo mi mogli biti onih 0.0001%…
Pozdrav, nisam iz Brussels, ali sam bila tamo na postupku, mi imamo problem sa kromosomima, tj.ja i imam približno nizak AMH kao i ti. Sve nalaze sam vadila kod nas i prvi dio postupka (uzv) sam radila kod nas. Tamo samo punkciju i transfer. Probaj kontaktirati kliniku UZ Brussel i objasni situaciju pa vidi što će ti savjetovati.Kukurbitapepo neka ti bude sretno pa da uspiješ i prirodno dok ideš na MPO.
Lemon jeste radili PGD zbog problema s kromosomima?
Mi jesmo ,ali u Pragu,sad se mislim za idući put šta bi…
Jesmo, PGD zbog lošeg kariograma i još jedan gen koji je možda radio problem do sada pa su to sve analizirali.
Moja preporuka za njih, sve se lako dogovori, komunikacija brza i jasna i putem maila i telefonom. Stvarno se trude, mijenjali su i terapiju između punkcija i dobili smo bolji rezultat.
Naše zdravstvo pokriva dio postupka plus putne troškove.
A jel veći dio pokriva ili samo oko 1000 EUR.?
Klinika se zove UZ brussel?
Recimo račun za punckiju njihov dio je 3.000 eur, a naš dio 400 eur. Lijekove nisam ništa platila, to sam na Sv.Duhu dobila.
Da, upiši tako i onda tamo odaberi odjel pa će te odvesti na IVF.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
J_lo Korina je bome lijepo narasla na 2.900.. javi nam se.. zanima me jesi jos u komadu ili? Zelim sto bezbolniji porod ako vec nisi to obavila.. 💕💕💕
Lemon vidim da tebe tvoje zlato ceka na ljeto.. zelim skolsku trudnocu.. koliko si imala postupaka prije ovog, ako uopce jesi?
Flowerson želim ti sreću s ovim jednim ❄️.. da bi test vec za tjedan dana imao + i da beta rasturi te da ne moras prozivljavat ikad kao sto si prozivjela prije koji mjesec... Sretnooo... 💕💕💕
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏
Curke moje prvo dobre vijesti da imamo 6 naprednih embriona🙏
Planirani ET za pon u 12 ako ja budem ok.
Danas je sve bilo ok do 15,45 kada su krenuli strasni bolovi, znala sam da je neko sranje, nazvala hitnu evo me sada na AKH ginekologiji imam torziju jajnika pokusavaju ih spasiti jer kaze da ce ih inace morati operativno odstraniti...
Dajem sve od sebe da budem dobro i da u pon dobijem svoju bebu nazad.
Nadam se da ce mi moja sestorka prezivjeti do ponedjeljka🤞🍀🙏
🙎♂️39 👸30
👸maca royal, omega3,6,9; vitamin D 20 000 2×tjedno, mulitivitamin sa probiotikom
Moji hormoni super.
09.01.22: Bemafola 150 I.E/0,25ml 7× Ganirelix Astro 0,25mg/0,5ml 3×
Prednisolon Nycomed 5mg
18.01 Aspiracija
Dijagnoza OAT Sindrom Terapija za🙍♂️ProfertilMan,Tribulis,crna maca,omega
Klinika Wunschbaby dr.Feichtinger 1130 Wien
Dr.Michale Feichtinger
Perjezuto ne znam što bih ti pametno rekla ako uopće ima išta pametno.. nisam čak niti čitajući ovdje procitala da je netko imao torziju jajnika.. ne znam.. možda će ti se netko javit tko je to imao... Samo ti mogu poslat podrsku i molitvu da sve izadje na dobro.. drzi se.. 💖
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏
Curke moje prvo dobre vijesti da imamo 6 naprednih embriona🙏
Planirani ET za pon u 12 ako ja budem ok.
Danas je sve bilo ok do 15,45 kada su krenuli strasni bolovi, znala sam da je neko sranje, nazvala hitnu evo me sada na AKH ginekologiji imam torziju jajnika pokusavaju ih spasiti jer kaze da ce ih inace morati operativno odstraniti…
Dajem sve od sebe da budem dobro i da u pon dobijem svoju bebu nazad.
Nadam se da ce mi moja sestorka prezivjeti do ponedjeljka🤞🍀🙏
Perje, jako mi je drago zbog šestorke 🤗 i jako mi je žao što ti se zakompliciralo s jajnicima 😔😔 drž se, neka te maze i paze i neka ih spase 🤗🤗🤗 mislim na tebe, drž se 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Točkica prije ovoga sam imala jedan isto tamo, rađen PGD za moju translokaciju, ali trudnoća završila sa inducirani porodom u 21tt, velika malformacija mozga se vidjela na uzv. Nakon toga nove pretrage i našli smo da imam mutaciju na jednom genu koja je mogla utjecati na sve to. Sada su kod PGD-a obadvije stvari gledali i evo mrva je ta sada u redu, molimo se da dođemo do kraja žive i zdrave
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon nakon tako groznog iskustva zasluzile ste da budete zive i zdrave.. i ti i beba.. 💕💕💕
Genetaksku gresku ste otkrili na kariogramu pa ste zato isli na pgd?
Sani draga, ti si enciklopedija za MPO.. puno cu toga nauciti od tebe.. hvala ti.. 💖
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏