Stelice nikako se javiti i pohvatati sve. Preletim tu i tamo, ali baš ste aktivne pa sam se izgubila. 😅 Ali nisam ja zabušavala da se zna. 🤭 Taman smo odradili moj dragi i ja paketić pretraga. Većina je ok, ali inzulin nakon 2 h je niži od intervala. Mužu samo 22, a meni 108. Donja granica je 132. A glukoza oboma ok. I jedino što još odskače je FSH kod muža koji je 24 što je dosta više od 12. Vitamin D ima prostora za napredak i vrti se oko 70. Željezo mi je 25, a feritin 30 pa ne znam bi li opet krenula s Kenduralom. Još nisam nosila nalaze jer čekamo kariogram. Eto malo update od mene. 🤗
Mala G sretnoooo!!!🤞😘❤️ To sam uspjela uhvatiti.
I ostalima želim puno sreće. Pišem kad pohvatam da se ne naljutite. Puse svima 😘😘😘
Drago mi je što si se javila 🤗🤗❤️❤️❤️
A kakvi su suprugu ostali nalazi testosteron itd?? Ja ti se više uopće ne sjećam tih pretraga za inzulin samo mi se 22 čini malo koje su referentne vrijednosti? Javi se ponekad nemoj da te moram prizivati 😁🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pandice jel suprug išao andrologu fakat mu je visok FSH, ako ste u mogućnosti po preporuci prije imate u sklopu Cito poliklinike odličnog androloga dr. Radovniković kažu da je žena zmaj u svom poslu, pa eto ako budete mogli i imali prilike možda obavit konzultacije kod nje da mu lijekovima proba spustiti FSH❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela nismo još išli dalje andrologu. Ali sigurno ćemo se sad aktivirati kad smo našli uzrok. Inzulin je normalan 132-474 u 120.min. A tu smo oboje ispod.
Jesi mi ti uspjela do histero dogurati? Ima li novosti?
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Oh. Ne znam uopce kako zapoceti, u kojem smjeru krenuti…. Citam forum neka 2 tjedna vec, pokusavam prikupiti informacije, educirati se, vidjeti koje su opcije…. Krajem 2022 docekao nas hladan tus, muz radio spermiogram-dijagnoza oligoasthenozoospermija, ja AMH2.7pmol/L.. Nismo dugo pokusavali, od ljeta 2022 tek ali meni je postalo sumnjivo jer smo pratili ovulaciju LH trakicama, imali ciljane odnose i ..corak. Vec a temelju ovih nepotpunih nalaza receno nam je da ne mozemo prirodnim putem zaceti tj sanse su vrlo vrlo male. Ja, naravno, necu odustati, statisticki uvijek postoje iznimke i nadam se da bi upravo mi mogli biti onih 0.0001%…
Pozdrav, nisam iz Brussels, ali sam bila tamo na postupku, mi imamo problem sa kromosomima, tj.ja i imam približno nizak AMH kao i ti. Sve nalaze sam vadila kod nas i prvi dio postupka (uzv) sam radila kod nas. Tamo samo punkciju i transfer. Probaj kontaktirati kliniku UZ Brussel i objasni situaciju pa vidi što će ti savjetovati.Kukurbitapepo neka ti bude sretno pa da uspiješ i prirodno dok ideš na MPO.
Lemon jeste radili PGD zbog problema s kromosomima?
Mi jesmo ,ali u Pragu,sad se mislim za idući put šta bi…
Jesmo, PGD zbog lošeg kariograma i još jedan gen koji je možda radio problem do sada pa su to sve analizirali.
Moja preporuka za njih, sve se lako dogovori, komunikacija brza i jasna i putem maila i telefonom. Stvarno se trude, mijenjali su i terapiju između punkcija i dobili smo bolji rezultat.
Naše zdravstvo pokriva dio postupka plus putne troškove.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sani ufff što mrzim taj Kendural. Strah me bilo da mi se željezo ne poveća previše s njim. Ali krenut ću opet. Ionako nema postupka dok ne sredimo gospodina. 😁
Kako si mi ti? Kakav je plan i jel bilo kakvih događanja u međuvremenu? 🤭
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Pa da najjednostavnije mi je reci da idem na zahvat, sto je i istina, jos kad spomenem da je ginekološki sefu Ce biti preneugodno da dalje ispituje 😂😂
Hvala vam na odgovorima 🥰🥰
And then she'd say, "It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry"
And then she'd say, "It's alright
I got home late last night
But I'm a supergirl
And supergirls just fly"
Ova pjesma me jucer podsjetila na sve nas super cure ❤️
👩🦰29g pcos
👱37g oligoastenozoospermia
1.12.2022. prva aspiracija
5🥚/ 2 oplođena/ ET nista
Sljedeći postupak 3/2023
Panda najbolje za inzulin vidjeti s dr a svakako odite andrologu možda vam može pomoći 😊🤞 čekam vješticu pa se moram dog kada da dođem 🤭
Sani slaba ti je ta matična 🤣🤣🤣 šalim se drago mi je da ste brzo ozdravili, oko mene su svi živi imali gripu zahvaljujem se što me za sada zaobišla, neka tako i ostane 🤣🤣🤭
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Oh. Ne znam uopce kako zapoceti, u kojem smjeru krenuti…. Citam forum neka 2 tjedna vec, pokusavam prikupiti informacije, educirati se, vidjeti koje su opcije…. Krajem 2022 docekao nas hladan tus, muz radio spermiogram-dijagnoza oligoasthenozoospermija, ja AMH2.7pmol/L.. Nismo dugo pokusavali, od ljeta 2022 tek ali meni je postalo sumnjivo jer smo pratili ovulaciju LH trakicama, imali ciljane odnose i ..corak. Vec a temelju ovih nepotpunih nalaza receno nam je da ne mozemo prirodnim putem zaceti tj sanse su vrlo vrlo male. Ja, naravno, necu odustati, statisticki uvijek postoje iznimke i nadam se da bi upravo mi mogli biti onih 0.0001%…
Pozdrav, nisam iz Brussels, ali sam bila tamo na postupku, mi imamo problem sa kromosomima, tj.ja i imam približno nizak AMH kao i ti. Sve nalaze sam vadila kod nas i prvi dio postupka (uzv) sam radila kod nas. Tamo samo punkciju i transfer. Probaj kontaktirati kliniku UZ Brussel i objasni situaciju pa vidi što će ti savjetovati.Kukurbitapepo neka ti bude sretno pa da uspiješ i prirodno dok ideš na MPO.
Lemon jeste radili PGD zbog problema s kromosomima?
Mi jesmo ,ali u Pragu,sad se mislim za idući put šta bi…
Jesmo, PGD zbog lošeg kariograma i još jedan gen koji je možda radio problem do sada pa su to sve analizirali.
Moja preporuka za njih, sve se lako dogovori, komunikacija brza i jasna i putem maila i telefonom. Stvarno se trude, mijenjali su i terapiju između punkcija i dobili smo bolji rezultat.
Naše zdravstvo pokriva dio postupka plus putne troškove.
A jel veći dio pokriva ili samo oko 1000 EUR.?
Klinika se zove UZ brussel?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Luna ali činjenica jeste da se ne može znati kako će se embriji razvijati, embriolog može samo ocijeniti njihov izgled i ništa drugo, za dodatne analize se radi PGD. Mogu ti reći svoj primjer u 3.postupku, na 5i dan smo imali 2 odlične blastice i 6 komada sa lošim ocjenama i fragmentirane, embriolog ih pušta do 6og dana i nijedna nije preživjela. Ti sada ne možeš ništa napraviti osim navijati da se ipak izbore 🙏.
KukurbitaPepo dobrodošla 🤗. Ako vam je jedina opcija preko hzzo-a istina je da nigdje nećete stići prije 5-6mj na listu, osim možda na VV, SD.. Ali ako imate priliku za ići privatno, u postupak možete već idući ciklus. Za zdravstvo u Briselu nemam pojma kako funkcionira, možda se javi netko tko je tamo. Znaš li koliko imaš antralaca? Sa tvojim amh bi trebali što prije u postupak. I savjet, naručite se čim prije na konzultacije, dovoljni su i ti nalazi koje imate zs prvu, i nek vas stave na listu, a do postupka vi stignete obaviti ostalo što treba.
Perjezuto baš se nasmijah na tvoju prijetnju mužu, to je sigurno komično izgledalo 😅. A 7 je lijep broj, nek se sve oplode 🤞
Opcija nam je i ići privatno,ja sam za to da što prije krenemo u postupak preko HZZO ili privatno…Moj socijalni ginekolog je katastrofa živa,jedva sam 10 minuta vremena dobila za konzultacije i komentiranje nalaza koje se svelo na " u oboje je problem" …Iako,zbog AMH,i sama sam došla do tog zaključka. Je li itko išao u postupak privatno u RH? Koliko to sve okvirno košta , npr ICSI koji nam je preporučen , od nultog dana pa do ET,ne računajući nalaze koje ću preko HZZO napraviti ( barem veliku većinu)? Neki red veličine bar…Zbune me cjenici koje imaju te privatne poliklinike na webu jer je tamo sve navedeno po stavkama,a šta ja znam što će mi od tamo navedenog sve trebati kad nikad nisam prošla kroz niti jedan ciklus pa nemam ideju kako proces izgleda🤷🏼♀️ Pitala sam za okvirnu cijenu po postupku jednu privatnu polikliniku pa su mi šiknuli samo cjenik. 🥴🤔Razumijem ja da nema univerzalne cijene jer ovisi sve o pojedincu i problemu ,ali valjda neki okvir postoji😁
Pošto imaš niži amh išli bi s jačom stimulacijom. Ja sam u Podobniku platila oko 20 000,ali mi je stimulaxija bila 150iu sto je slabija. Tako da racunaj na vecu cifru. Sretno 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Luna zao mi je, ali treba uvijek vjerovati sve do zadnjeg malca 🥰
Perje drzimo fige 👍🐤
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji