Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    09. Siječanj 2023. 12:56

Hvala cure, vidjet ću dalje s doktorom što dalje pa se možda pridružim ovoj temi :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

MalaG
    09. Siječanj 2023. 13:35

Stela prošli postupak sam bila luda dok sam bila na kontracepciji, a sad pikice. Muž lagano ludi uz mene.🙈😂 Nadam se da će se smiriti, ubrzo! Hahah, i mene zanima, da. Pogotovo jer na prvom UZV nije ni gledala koliko ih je nego samo provjerila da nema kakvih cista. 🤷‍♀️ Nadam se da ćeš i histero brzo obaviti i onda u pobjednički FET!🤞🤞🍀🥰
    Mimica sretno sutra na UZV.🤞🍀🥰
    Mimizmimi  i Zelena123 samo hrabro naprijed! 🤗🥰 Ovdje ćete uvijek dobiti podršku, potporu i odgovore na pitanja. 😉🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Afrodita06
    09. Siječanj 2023. 14:12

Stela_M

Flowerson da da gleda se sve skupa onda čekamo ostatak nalaza nadam se da će uskoro 🤞❤️
    MalaG o miša mu kod tebe je prava bura od hormona 😁 ja moram priznati da nisam imala tih problema 🤣 i mene zanimaju tvoja jajca i držim fige da ih bude puno kvalitetnih 🥳❤️
    Ja sam ti sve obavila doslovno u mj dana čak sam iznenađena da su svi nalazi tako brzo došli ostala mi je samo histero to ću ovaj tj zvati da se dog i to je to 😁
    Cure koje sutra imate uzv sretno 🤗❤️
    Afrodita je si se već dog za amnio? Jel se to dugo čeka ili?

Stela dogovoreno za srijedu. Malo me sad pere panika i frka. Posebno jel mi je moj ginekolog rekao da ne vidi svrhu da to radim (????) kad sam tražila uputnicu. Ali mislim nema mi smisla gurati glavu u pijesak. Želim znati ako nešto nije ok iako sad sve izgleda super.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Luna93
    09. Siječanj 2023. 14:48

MalaG

Lunasuper napreduju! Držim fige i za takvu kvalitetu.😉🍀🤞 I nadam se da će histero dobro proći!
    Luckynadam se da će ubrzo stići i dana će ovaj FET biti dobitan!🥰🍀🤞
    Lightblueajme kakvo iznenađenje!🤭 Nadam se da ćeš imati urednu trudnoću do kraja i da neće biti komplikacija niti hospitalizacija.🤞🍀🥰
    Stelabrzo će to proći i brzo ćete i vi u nove pobjede!🤭🥰🥰
    Mimizmimito je, rekla bi, normalno. Meni obično traje jako kratko krvarenje, a kad sam pod hormonima onda još kraće. Prvi dan bude baš jako, onda još 2 dana slabije i to bude to.
    Maslačakbrzi oporavak malenoj smješkici!🤗🥰 Predivna je, medena!😍😍
    JLo bitno da ste spremni za dolazak princeze i da ti osjećaš da si spremna. Nadam se da će sve biti dobro do kraja i da će porod proći brzo i bezbolno. 🤞🍀🤞Kutak je predivan, baš je slatko. 🥰🤭 Hvala ti na lijepim željama!❤️❤️

Hvala ti puno. ❤️
    Zelim i ja tebi puno srece, vidim da si i ti u postupku u ovom mjesecu. Pratimo se. 😊
    Ne znam da li je neka od vas koristila Cerotide, ja sam tek sad poslije 3 dana procitala da je prije koristenja moram ostaviti na sobnoj temperaturi pa onda koristiti. Ja to nisam radila. Nadam se da to nece uticati. 
    Imam jos jednu fiks ideju, strah da mi folikuli ne popucaju. 🤣
    Osjecam se kao tempirana bomba. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

MalaG
    09. Siječanj 2023. 14:56

Luna93

Hvala ti puno. ❤️
    Zelim i ja tebi puno srece, vidim da si i ti u postupku u ovom mjesecu. Pratimo se. 😊
    Ne znam da li je neka od vas koristila Cerotide, ja sam tek sad poslije 3 dana procitala da je prije koristenja moram ostaviti na sobnoj temperaturi pa onda koristiti. Ja to nisam radila. Nadam se da to nece uticati.
    Imam jos jednu fiks ideju, strah da mi folikuli ne popucaju. 🤣
    Osjecam se kao tempirana bomba.

Hvala tebi!❤️ Pratimo se, pratimo. 🤭
    Ja sam ga koristila u prošlom postupku, preporuka je ostaviti ga na sobnoj temperaturi jedno pola sata prije aplikacije da ne bude neugodno (prehladno), ali koliko znam nema veze sa time kako će utjecati na folikule. To je samo da nama bude lakše.😉 
    E baš zato i Cetrotide služi - da folikuli ne popucaju. Tako da nemaš brige, doktori misle na sve i znaju sve. Mislim da smo se sve mi u nekom trenutku osjećale kao tempirane bombe, što nije ništa neobično obzirom na količine hormona koje koristimo.🙄🤯🤯 Vrijedi sve to istrpiti za ono što na kraju slijedi i čemu se mi sve nadamo.🤗🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Stela_M
    09. Siječanj 2023. 14:59

MalaG ma tko ga pita ima da trpi 🤣🤣🤣
    Afrodita vjerujem da te strah pa koga ne bi bilo ali isto tako ako ćeš ti biti mirnija, a vjerujem da hoćeš, i ako imaš dog sa dr H onda pusti socijalnog ginića ionako većina njih samo nešto pametuje, sretno 🤞🤗❤️
    Luna svi lijekovi koji se pohranjuju u friž prije korištenja moraju malo odstajati na sobnoj temp ono tipa 15 min, a folikuli ti neće puknuti zato si dobila Cetrotide ne brini 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Točkica 89
    09. Siječanj 2023. 15:02

Luna Cetrotide upravo tome i služi da spriječi prerano pucanje folikula zato se i uvode osim onih koji izazivaju rast tako da nemaš brige, doktori to dobro prate.. Da i Gonal, makar vidim da njega nisi koristila, se prije korištenja ostavi da se malo utopli, a cijelo vrijeme stoji u fridžu. 
    Mislim da nas je puno koje čekamo menstruaciju u 1. mjesecu tako da mislim da će nas se dosta pratiti... Sve za naše 

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Luna93
    09. Siječanj 2023. 15:08

Super sto se pratimo. 😊
    Drzim nam fige. 🤞🏼
    Ja sam sve direkt iz frizidera aplicirala. 😂
    Gonal mi je jednostavniji i njega i dalje koristim, s tim da su mi smanjili broj jedinica na 75. 
    Procitala sam da Cerodite koristim da sprijece ovulaciju. Ali dzaba, moj mozak uvijek proizvodi cudne ideje, posebno sad. 
    Sutra idem na kontrolu, pa ce mi tacno reci kad mi je aspiracija. 
    Kako podnosite stimulaciju? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

MalaG
    09. Siječanj 2023. 15:15

Afrodita razumljivo je da te strah, svaku od nas bi bilo, ali nemoj da te riječi tvog ginekologa još više pokolebaju. Kao što je i Stela rekla, najčešće niti ne znaju puno toga i kažu nešto samo zato da kažu. Samo hrabro naprijed, sve će biti dobro.😉🤗🥰🤞
    Stela baš tako. Potpisao je, nema sad izvlačenja.😂🤪
    Luna svima nam svašta prolazi kroz glavu u tim trenucima i to je sve normalno, ali zato doktori sve drže pod kontrolom.😉prošli postupak nisam imala problema sa stimulacijom, ali zato ovaj osjetim da sam napeta i nabrijana. Užasno. 😂 Ali nadam se da je možda kombinacija PMSa i hormona pa da će se smiriti. Kako se ti osjećaš?😉🤗
    Točkica upravo tako, sve za bebolince! 🤞🍀🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

Luna93
    09. Siječanj 2023. 15:20

MalaG

Afrodita razumljivo je da te strah, svaku od nas bi bilo, ali nemoj da te riječi tvog ginekologa još više pokolebaju. Kao što je i Stela rekla, najčešće niti ne znaju puno toga i kažu nešto samo zato da kažu. Samo hrabro naprijed, sve će biti dobro.😉🤗🥰🤞
    Stela baš tako. Potpisao je, nema sad izvlačenja.😂🤪
    Luna svima nam svašta prolazi kroz glavu u tim trenucima i to je sve normalno, ali zato doktori sve drže pod kontrolom.😉prošli postupak nisam imala problema sa stimulacijom, ali zato ovaj osjetim da sam napeta i nabrijana. Užasno. 😂 Ali nadam se da je možda kombinacija PMSa i hormona pa da će se smiriti. Kako se ti osjećaš?😉🤗
    Točkica upravo tako, sve za bebolince! 🤞🍀🥰

Ja kad kazem da sam kao tempirana bomba, mislim na ovo puhanje stomaka. Osjecam kao da ce mi puci. 🤣
    Ovako sam ok, mislim pored tih suludih ideja. 
    Ja sam muzu najavila da bih mogla biti zivcana, ali za srecu njegovu dobro se drzim. 
    Do kad koristis stimulaciju? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.