Bok cure, nekako mi se čini da ima puno novih imena.
Pa da poželim svima manje stresa i kratak boravak na ovoj temi.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Žene drage,molim savjet volim čuti vaše mišljenje,upravo bila na kontroli,dr.izmjerio nuhalni nabor i nosnu kost kaže sve u redu 96%,sad onih 3% fali da bude 99%,a to je jedino neki od prenatalnih testova napraviti. Kaže da vidim što ću i oću li raditi.???? Hvala na odgovorima😊
Da napomenem imam iz prvog IVF-a sina ( uredan razvoj).
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Evo mene s ultrazvuka. Imamo 💗. Zasad sve u redu. Sljedeći ultrazvuk za dva tjedna.
Evo trebalo mi je sat vremena da dođem sebi od uzbuđenja i zabrinutosti, napokon sam se malo zbrojila da vam javim dobre vijesti.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimica čestitke! Drago mi je što je sve u redu. 🎉🎊❤️
Ja sutra imam pregled pa se nadam da ću i ja čuti srce. Već me trema pere. Koliko si ti sad trudna? Kad ti je bio transfer, a kad zadnja m?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, evo mene s vijestima, i to sam na čudu jer se sve dogodilo odjednom. Išla sam danas na konzultacije i ponovit nalaze...na kraju ispada da imam blaži oblik trombofilije mada dr. kaže da ne mora značit da je to bio uzrok spontanog. Na linku ispod je drugi dio nalaza. Stavila me na andol i rekla da trebam uzimat aktivnu folnu kiselinu, uzimam trenutno novalac prenatal, jel to dovoljno?
https://ibb.co/JtS9Dsd
Drugi dio iznenađenja je što smo krenuli s ovim ciklusom u FET. Danas je 10. dan ciklusa, folikul je na 15mm već. Sve nešto iznenada, al i bolje...neda mi se više odugovlačit pa ćemo vidjet.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sani jel ti s ovom mengom ideš probati prirodni ili sam ja nešto pobrkala 🙈
Ne, čekam tebe 😅, šalim se, Skvorc uzima u postupke od 15.01, tako da ne mogu sa ovom M , idemo u veljači. A i mm i ja smo pokupili prehladu, gripu što li već, tako da mi nije ni žao, trenutno nisam sposobna za ništa.
Zvrkljic FETovi se ne broje, njih možeš imati neograničeno, samo se stimulacija tj aspiracije broje.
Jlo zaboravila sam komentirati tvoj medeni kutak, prepreslatko je 😍, uskoro se družiš sa svojom princezom 🤗.
Hej. I ja ću nadam se u postupak u 2mj. Zanima me koliko kod njih ima folikulimetrija u jednoj stimulaciji?
I može li se u 18h ići na folikulimetrije?
Moj prvi UZV je bio 6dc, onda svaki drugi dan, sveukupno mislim da sam ih imala 5 do štoperice. Termine sam imala većinom ujutro, tipa 7:30, jednu u podne, ali vjerujem da se možeš dogovoriti s njima, svakako pitaj sestrice..
Sani i Katusa hvala na odgovorima. Ipak sam sad zvala sestre i jedna mi je rekla da u jutro idu zahvati a poslje folikulimetrije ali da to isto ovisi o slobodnim terminima tako da mi ne može garantirati samo termine na vecer.
Mene su u zadnje vrijeme počeli boliti jajnici tj famozni lijevi jajnik. Zapeče me, kao neka kratka bol i pusti i opet sam počela smedariti ali imam osjećaj da mi pucaju ciste. Btw bila sam kod ginekologa na uzv i lik ništa nije rakao a ja ništa nisam pitala. Stvarno sam budala. Poslao me je vaditi betu i to ću jedan dan ovaj tjedan.
Katusa kako je sa kćerkicom? Jeli brbljavica? Priča li štogod? Jel ti radiš pa si sad na porodiljnom ili kako to hendlas?
Razumna kod kojeg si ginekologa bila??? Znaci ja sam šokirana da bilo koji ginekolog gleda na uzv i šuti cak i da je najobicniji pregled jednom godisnje u pitanju, a ne situacija u kojoj se nalaziš😳 Isto tako malo mi je to neodgovorno s njegove strane da te pušta da mjesec i pol hodaš s pozitivnom betom. Totalno mi je to nelogičino. Mjenjaj ginekologa pod hitno🙌🏼
Jesi to pocela raditi negdje? S obzirom da ti je bitno da su folikometrije popodn?. Ako jesi, sretno na novom poslu 🤗 To ti je super i za psihu malo da razmisljas o necemu drugome🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Evo mene s ultrazvuka. Imamo 💗. Zasad sve u redu. Sljedeći ultrazvuk za dva tjedna.
Evo trebalo mi je sat vremena da dođem sebi od uzbuđenja i zabrinutosti, napokon sam se malo zbrojila da vam javim dobre vijesti.
Divne vijesti 🥰
Ja upravo sa pregleda, imamo gestacijsku i žumanjčanu i nazire se srčana akcija. Ispada da kasnim za jedan tjedan jer mi je ovulacija kasnila tako da sve odgovara za početak 6 tjedna , a ja sam prema zadnjoj menstruaciji na početku 7 tjedna. Pregled opet za tjedan dana 🥰
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Mimica drago mi je na srčeku malom junačkom... želim puno sreće dalje i da te prati školska trudnoća..
Flowerson obično tako bude, u kratkom vremenu se dogodi puno toga odjednom... dobro je što si saznala da imaš barem tu malu trombofiliju pa ćeš ju regulirati i drago mi je da što prije krećeš dalje sa FET-om, sretno...
Sani Estrofem su tablete ili injekcije?
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Mimica super vijesti!😍😍 Neka te do kraja prati uredna trudnoća i bez komplikacija!🤞🍀🥰
Flowerson baš iznenađenje! Nek je sa srećom!🤞🍀🥰
Eva super da je sve uredu! Sigurna sam da ćete idući tjedan čuti i srčeko. 🤞🍀🥰 Samo smireno!
Točkica Estrofem su tablete. 🙂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure, evo mene s vijestima, i to sam na čudu jer se sve dogodilo odjednom. Išla sam danas na konzultacije i ponovit nalaze…na kraju ispada da imam blaži oblik trombofilije mada dr. kaže da ne mora značit da je to bio uzrok spontanog. Na linku ispod je drugi dio nalaza. Stavila me na andol i rekla da trebam uzimat aktivnu folnu kiselinu, uzimam trenutno novalac prenatal, jel to dovoljno?
https://ibb.co/JtS9Dsd
Drugi dio iznenađenja je što smo krenuli s ovim ciklusom u FET. Danas je 10. dan ciklusa, folikul je na 15mm već. Sve nešto iznenada, al i bolje…neda mi se više odugovlačit pa ćemo vidjet.
Hej, vezano za aktivnu folnu, ja uzimam od Solgara folat i 2 tablete dnevno, 800 mcg mislim, a ne znam koliko ima u Novalacu 🤷🏻♀️
Super da si uspjela u ovom ciklusu u FET, držim fige 🤞🥰
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji