Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    08. Siječanj 2023. 20:41

Luna super napreduju! Držim fige i za takvu kvalitetu.😉🍀🤞 I nadam se da će histero dobro proći!
    Lucky nadam se da će ubrzo stići i dana će ovaj FET biti dobitan!🥰🍀🤞
    Lightblue ajme kakvo iznenađenje!🤭 Nadam se da ćeš imati urednu trudnoću do kraja i da neće biti komplikacija niti hospitalizacija.🤞🍀🥰
    Stela brzo će to proći i brzo ćete i vi u nove pobjede!🤭🥰🥰
    Mimizmimi to je, rekla bi, normalno. Meni obično traje jako kratko krvarenje, a kad sam pod hormonima onda još kraće. Prvi dan bude baš jako, onda još 2 dana slabije i to bude to. 
    Maslačak brzi oporavak malenoj smješkici!🤗🥰 Predivna je, medena!😍😍
    JLo bitno da ste spremni za dolazak princeze i da ti osjećaš da si spremna. Nadam se da će sve biti dobro do kraja i da će porod proći brzo i bezbolno. 🤞🍀🤞Kutak je predivan, baš je slatko. 🥰🤭 Hvala ti na lijepim željama!❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

flower93
    08. Siječanj 2023. 21:46

Cure pozdrav! Vrlo vjerojatno me od vas ovdje trenutno aktivnih niti jedna ne poznaje, no nije ni vazno. Sjetila sam se ovog foruma i koliko mi je znacio u mom MPO putu, pa rekoh da bacim oko i da vidim jel i dalje to tako aktivno. Vidim da ste sve jako vrijedne, da je i dalje prisutan vedar i pozitivan duh!! Svim curkama zelim puno srece u novoj godini, da vam se svima ostvari vasa zelja, a to je barem jedna bebuska mala ♥️ ja sam blagoslovljena sa blizancima, curica i decko.. sad ce za par dana navrsit vec velike 2 godine ♥️ samo hrabo i ne odustajte!

Mimizmimi
    09. Siječanj 2023. 00:21

flower93

Cure pozdrav! Vrlo vjerojatno me od vas ovdje trenutno aktivnih niti jedna ne poznaje, no nije ni vazno. Sjetila sam se ovog foruma i koliko mi je znacio u mom MPO putu, pa rekoh da bacim oko i da vidim jel i dalje to tako aktivno. Vidim da ste sve jako vrijedne, da je i dalje prisutan vedar i pozitivan duh!! Svim curkama zelim puno srece u novoj godini, da vam se svima ostvari vasa zelja, a to je barem jedna bebuska mala ♥️ ja sam blagoslovljena sa blizancima, curica i decko.. sad ce za par dana navrsit vec velike 2 godine ♥️ samo hrabo i ne odustajte!

Hvala na pozitivi i javljanju, predivno je što si uspjela i to duplo 😊 🤗 premda sam ja tek zapravo krenula u MPO vode (1 IUI i sad 1. IVF), pa te ne znam. Ovaj forum je stvarno velik izvor savjeta, znanja i što je najvažnije pozitive i potpore... čitam ga već neko vrijeme i svaki pozitivni ishod meni znači malo nade i pozitive pa mi je iskreno bilo lijepo pročitati da se i u najvećoj sreći (nakon što su ostvarile svoje želje) žene sjete foruma i nas koji smo tu, bilo novi ili stari... 🤞🤞svima

🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
    Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
    9/22 biokem.
    Pokusavamo: 6/21
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎
    1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
    7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
    8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni

lalaland1991
    09. Siječanj 2023. 07:18

Jutro cure, zelim vam uspjesan tjedan pun snage i vjere, pogotovo curama koje krecu u postupak ili imaju FET 🤗🙏🏽💪
    Mislim na vas stalno!💌🌟
    Kod mene svaki dan bar 5 min lagani grcevi, i umor me obori oko 13h takav da si moram odspavati🤣
    Muza i mene vesele simptomi, to nam je kao da nam bebica javlja da se lijepo razvija 🥰

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Kacusha
    09. Siječanj 2023. 07:53

J_Lo

Kachusa ti si pitala, evo sobice, tj kutak sobicehttps://ibb.co/9h3hT5S 🥰 ali za početak će kraj nas spavati u sobi u krevetiću, ovo će biti za kasnije😁

Preslatko je 💕❣️ Bas za curicu, evo uskoro i Korine u njemu ✨

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Mimizmimi
    09. Siječanj 2023. 09:27

Bila na 1. folikometriji... 6 folikula je (11-12) 1 veliki koji je rekao da će se smatrar cistom 🫤 rekao je da je obzirom na amh i stimulaciju očekivao više. Iskreno sam malo razočarana jer sam i ja mislila da će ih bit više, al dovoljan je 1... sad čekam srijedu...

9/22 biokem.
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎
    1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
    8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni

Točkica 89
    09. Siječanj 2023. 09:58

Mimizmimi možda upravo zbog tog jednog što smatra cistom ti je odgovor slabiji.. znam da mene doktor ne pusta u stimulaciju dok ne uklonimo sve ciste.. rekao je da je moguce ic i s cistama, ali da se onda sve iskomplicira i da nije bas nesto, kao da bi se oboje napatili.. bolje je krenuti u ciklusu u kojem nema cista.. isto mi je reko i za stimulaciju i kad sam trebala u FET.. prije stimulacije sam uklonila 3 ciste na desnom jajniku aspiracijom da bi prije pikanja sve bilo cisto.. nadam se da mi ciste nece praviti probleme sad za FET.. s obzirom da sam mjesec pauzirala.. 🤦
    J_Lo krevetić za princezu je prekrasan.. želim ti što lakši porod i da sve prođe u redu te da Korina bude živa i zdrava..💕💕
    Flower hvala na javljanju i bodrenju i sto se sjetiš nas borilica.. 💕💕
    Lightblue ovakve vijesti su mi odlične, kako je to lijepo.. joj.. nenadano.. ma nenadane stvari su uvijek najbolje..  želim da sve prođe u redu s ovom trudnoćom i da imaš bebicu u svom zagrljaju.. 🤗
    Lalaland super na simptomima.. sad samo uživaj u svakom trenutku.. i bez opterećivanja... Želim ti svu sreću.. 💕💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Mimizmimi
    09. Siječanj 2023. 10:16

Točkica 89

Mimizmimi možda upravo zbog tog jednog što smatra cistom ti je odgovor slabiji.. znam da mene doktor ne pusta u stimulaciju dok ne uklonimo sve ciste.. rekao je da je moguce ic i s cistama, ali da se onda sve iskomplicira i da nije bas nesto, kao da bi se oboje napatili.. bolje je krenuti u ciklusu u kojem nema cista.. isto mi je reko i za stimulaciju i kad sam trebala u FET.. prije stimulacije sam uklonila 3 ciste na desnom jajniku aspiracijom da bi prije pikanja sve bilo cisto.. nadam se da mi ciste nece praviti probleme sad za FET.. s obzirom da sam mjesec pauzirala.. 🤦
    J_Lo krevetić za princezu je prekrasan.. želim ti što lakši porod i da sve prođe u redu te da Korina bude živa i zdrava..💕💕
    Lightblueovakve vijesti su mi odlične, kako je to lijepo.. joj.. nenadano.. ma nenadane stvari su uvijek najbolje.. želim da sve prođe u redu s ovom trudnoćom i da imaš bebicu u svom zagrljaju.. 🤗
    Lalaland super na simptomima.. sad samo uživaj u svakom trenutku.. i bez opterećivanja… Želim ti svu sreću.. 💕💕

Nije mi ništa rekao da se odustaje, samo tako kako sam napisala i da misli da neće biti za smrzavanje, pa se nadam da mi neće postupak propasti 😔
    Vidjet ću još u srijedu. Hvala na info 🤗

9/22 biokem.
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎

Točkica 89
    09. Siječanj 2023. 10:19

Mimizmimi

Točkica 89

Lightblueovakve vijesti su mi odlične, kako je to lijepo.. joj.. nenadano.. ma nenadane stvari su uvijek najbolje.. želim da sve prođe u redu s ovom trudnoćom i da imaš bebicu u svom zagrljaju.. 🤗
    Lalaland super na simptomima.. sad samo uživaj u svakom trenutku.. i bez opterećivanja… Želim ti svu sreću.. 💕💕

Nije mi ništa rekao da se odustaje, samo tako kako sam napisala i da misli da neće biti za smrzavanje, pa se nadam da mi neće postupak propasti 😔

Nisam mislila da ce postupak propasti samo konstataciju da su postupci sa cistama "lošiji", ali ne mora znaciti da neće biti dobitni.. znamo da jedna prava jajna i jedan pravi spermij rade djecu tako da nema odustajanja.. 💕💕💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Mimizmimi
    09. Siječanj 2023. 10:24

Točkica 89

Mimizmimi

Točkica 89

Nisam mislila da ce postupak propasti samo konstataciju da su postupci sa cistama "lošiji", ali ne mora znaciti da neće biti dobitni.. znamo da jedna prava jajna i jedan pravi spermij rade djecu tako da nema odustajanja.. 💕💕💕

🤗🤗🤗

9/22 biokem.
    Poliklinika IVF
    12/22 IUI 👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.