Pozdrav svima,
Ja sam 1 IVF mama, što vam svima želim uskoro ♥️
Ni ovaj put nam ne uspijeva prirodno, tako da uskoro me čeka FET, može li mi netko reći kako to ide? Nisam još bila na dogovoru, a nestrpljiva sam dosta.
Ide se na ultrazvuke? Pretpostavljam da nema pikanja, ili ima? Jedino što mi je logično da nema aspiracije, ali ovako ne mogu nigdje baš lijepo pročitati postupak.
U Petrovoj su nam 3 🐧 (2+1) i dosad sam radila pretrage (brisevi, hormoni, markeri) i čekam da se jave iz Petrove i potvrde termin.
Sretno svima🍀
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Hvala cure na dobrim željama,dr me naručio za ut,17 na UZV i pregled ( 7 tjedana bi trebalo biti po zadnjoj mengi) a do tada opet ultragestan i folacin. Naravno odmah idući tjedan sam i na endokrinologiji zbog šećera. Šta je sve čovjek u stanju pretrpit i odradit mislim da nitko ne zna dok ga ne stisne sa svih strana i jednostavno se čovjek prepusti. Tj moraš i nema druge ako želiš ostvarenje želja.
👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
2010-2 biokemijske trudnoće
2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
22-2 AIH -
01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙
Sani jel ti s ovom mengom ideš probati prirodni ili sam ja nešto pobrkala 🙈
Ne, čekam tebe 😅, šalim se, Skvorc uzima u postupke od 15.01, tako da ne mogu sa ovom M , idemo u veljači. A i mm i ja smo pokupili prehladu, gripu što li već, tako da mi nije ni žao, trenutno nisam sposobna za ništa.
Zvrkljic FETovi se ne broje, njih možeš imati neograničeno, samo se stimulacija tj aspiracije broje.
Jlo zaboravila sam komentirati tvoj medeni kutak, prepreslatko je 😍, uskoro se družiš sa svojom princezom 🤗.
Hej. I ja ću nadam se u postupak u 2mj. Zanima me koliko kod njih ima folikulimetrija u jednoj stimulaciji?
I može li se u 18h ići na folikulimetrije?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima,
Ni ovaj put nam ne uspijeva prirodno, tako da uskoro me čeka FET, može li mi netko reći kako to ide? Nisam još bila na dogovoru, a nestrpljiva sam dosta.
Ide se na ultrazvuke? Pretpostavljam da nema pikanja, ili ima? Jedino što mi je logično da nema aspiracije, ali ovako ne mogu nigdje baš lijepo pročitati postupak.
U Petrovoj su nam 3 🐧 (2+1) i dosad sam radila pretrage (brisevi, hormoni, markeri) i čekam da se jave iz Petrove i potvrde termin.
Sretno svima🍀
Imaš prirodni fet (kada se prati tvoja ovulacija i debljina endometrija) I nakon ovulacije zavisno koliko je star embrij nakon 3 ili 5 dana ti vraćaju embrij i stimulirani fet najčešće od 2 dc se krene sa Estrofemom koji u biti blokira tvoje folikule odn njihov rast i nema ovulacije samo se prati debljina endometrija kada je endo oko 8,5 mm uvodi se progesteron (Utrogestan, Cyclogest i sl.) I opet koliko je dana star embrij 3 ili 5 za toliko je dana transfer... pikanja kao pikanja nema neke cure dobiju tipa štopericu ili Decapeptyl neke ne valjda ovisi o cjelokupnom stanju i samoj praksi dr s tim se nisam previše bavila pa ti ne znam točan odg na taj dio...
Čestitam na prvom uspješnom postupku neka i fet bude prvi dobitni 😁🤞 na pravim stranicama imaš to sve ljepše i stručnije objašnjeno 🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ne, čekam tebe 😅, šalim se, Skvorc uzima u postupke od 15.01, tako da ne mogu sa ovom M , idemo u veljači. A i mm i ja smo pokupili prehladu, gripu što li već, tako da mi nije ni žao, trenutno nisam sposobna za ništa.
Zvrkljic FETovi se ne broje, njih možeš imati neograničeno, samo se stimulacija tj aspiracije broje.
Jlo zaboravila sam komentirati tvoj medeni kutak, prepreslatko je 😍, uskoro se družiš sa svojom princezom 🤗.
Hej. I ja ću nadam se u postupak u 2mj. Zanima me koliko kod njih ima folikulimetrija u jednoj stimulaciji?
Od 7dc ides svaki drugi dan u prosjeku. Ja sam na uzv bila od 10h do 15h,vjerujem da se mozes dogovoriti. Uzimaju uglavnom iza punkcija i transfera. Zelim ti punoooo srece 🍀✨
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Moj prvi UZV je bio 6dc, onda svaki drugi dan, sveukupno mislim da sam ih imala 5 do štoperice. Termine sam imala većinom ujutro, tipa 7:30, jednu u podne, ali vjerujem da se možeš dogovoriti s njima, svakako pitaj sestrice..
Sani i Katusa hvala na odgovorima. Ipak sam sad zvala sestre i jedna mi je rekla da u jutro idu zahvati a poslje folikulimetrije ali da to isto ovisi o slobodnim terminima tako da mi ne može garantirati samo termine na vecer.
Mene su u zadnje vrijeme počeli boliti jajnici tj famozni lijevi jajnik. Zapeče me, kao neka kratka bol i pusti i opet sam počela smedariti ali imam osjećaj da mi pucaju ciste. Btw bila sam kod ginekologa na uzv i lik ništa nije rakao a ja ništa nisam pitala. Stvarno sam budala. Poslao me je vaditi betu i to ću jedan dan ovaj tjedan.
Katusa kako je sa kćerkicom? Jeli brbljavica? Priča li štogod? Jel ti radiš pa si sad na porodiljnom ili kako to hendlas?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima,
Sretno svima🍀
Imaš prirodni fet (kada se prati tvoja ovulacija i debljina endometrija) I nakon ovulacije zavisno koliko je star embrij nakon 3 ili 5 dana ti vraćaju embrij i stimulirani fet najčešće od 2 dc se krene sa Estrofemom koji u biti blokira tvoje folikule odn njihov rast i nema ovulacije samo se prati debljina endometrija kada je endo oko 8,5 mm uvodi se progesteron (Utrogestan, Cyclogest i sl.) I opet koliko je dana star embrij 3 ili 5 za toliko je dana transfer… pikanja kao pikanja nema neke cure dobiju tipa štopericu ili Decapeptyl neke ne valjda ovisi o cjelokupnom stanju i samoj praksi dr s tim se nisam previše bavila pa ti ne znam točan odg na taj dio…
Čestitam na prvom uspješnom postupku neka i fet bude prvi dobitni 😁🤞 na pravim stranicama imaš to sve ljepše i stručnije objašnjeno 🙈
Hvala ti na ovako brzom i super odgovoru, sad mi je sve jasnije ♥️
Moji su 5dnevni
Ja pretpostavljam da bih onda isla u prirodni, posto mi je ovulacija redovita, ili to nema ama bas nikakve veze?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Eva, Mimica sretno!! Nestrpljivo cekamo lijepe vijesti 🥰
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Stela i Sani Za što služi Estrofem i hoću li ga ja koristiti s obzirom da sam ja prošli put išla u prirodni FET koji mi je bio dobitan, bar što se zatrudnjivanja tiče.. ja nemam ovulaciju?
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Pozdrav cure..
Čestitam svima na pozitivnim testicima😘
Nadamo se da nama ostalima 2023 bude donijela lijepih vjesti.
Dali je možda koja koristila GYNOSITOL? imate kakva iskustva?
Ja sam 28.12 bila na histeroskopiji sve je u redu, a sad čekam mjesečnicu da mogu u fet
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43