Tiki Doris je predivna ❤️
DomLeon čestitam!!!! baš mi je drago zbog tebe!
Panda Ja prestanem nakon ovulacije s q10 ako sam u transferu, ovaj mjesec sam ga izbacila od početka, ali možda ni to nije dobro s obzirom na to kak je završilo 🙈
Tina ja sam čitala puno o l-argininu i koristan je samo kod žena kojima je prirodno nizak (a kak to možemo znati?), kod drugih izaziva kontraefekt i iako poveća stopu trudnoća, ujedno je viša stopa pobačaja jer loše utječe na kvalitetu embrija. Evo, ja sam zbog toga odustala od Proxeeda jer ima visoku dozu l-arginina.
E to, hvala ti...procitala sam to za kvalitetu embrija pa si razmisljam jel vrijedno upropastiti sav trud i efekt drugih suplemenata. Dala sam muzu jer je dobro za spermije ali jel kod njih moze imati los ucinak? Na to nisam naisla, a dosta onih mjesavina za musku plodnost sadrzi upravo arginin pa ne znam jel pametno da koristi ista mada kazem nisam naisla na ikakve lose ucinke po spermije
Ja: 24, AMH 17,9 Hashimoto
MM: 24, normoozospermia
🔜 Petrova 1. IVF 4/22
tina.ceh276@gmail.com
Tiki❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sani88 i Rainbow_Hope ja uredno sve pijem i ne mislim se 😂.
Morat ću pauzirati do bete onda. Iako mi se čini da mi je sad sve isto. 😬 Što se onda uzima od transfera do bete? Da vidim jel još di griješim. 🤦♀️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Tiki Doris je predivna ❤️
DomLeon čestitam!!!! baš mi je drago zbog tebe!
Panda Ja prestanem nakon ovulacije s q10 ako sam u transferu, ovaj mjesec sam ga izbacila od početka, ali možda ni to nije dobro s obzirom na to kak je završilo 🙈
Tina ja sam čitala puno o l-argininu i koristan je samo kod žena kojima je prirodno nizak (a kak to možemo znati?), kod drugih izaziva kontraefekt i iako poveća stopu trudnoća, ujedno je viša stopa pobačaja jer loše utječe na kvalitetu embrija. Evo, ja sam zbog toga odustala od Proxeeda jer ima visoku dozu l-arginina.
Isto tako..kupila proxeed i kad su mi tu cure rekle da moze napravit vise stete nego koristi, otisla i zamjenila za novalac jer ga nisam ni otvorila...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Morat ću pauzirati do bete onda. Iako mi se čini da mi je sad sve isto. 😬 Što se onda uzima od transfera do bete? Da vidim jel još di griješim. 🤦♀️
Samo prenatali i terapija...eventualno vitamin D i magnezij...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
https://ibb.co/bHpqZD1
Ne znam ja samo pommes pojesti😂
Vratili smo dvije blastey. jedan trodnevni je propao i ostale su mi još dvije blaste zaledjene. Ok je prosao transfer, nadam se i ishod da će biti dobar i pozitivan. Sad počinje mojih 10 najdužih dana
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Samo prenatali i terapija…eventualno vitamin D i magnezij…
A Kendural C za nizak feritin?
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Bok cure!
Jel se mogu pridruzit?
Nemamo djece, pokusavamo vec 3 godine i sad se spremamo za prvi pokusaj FIV-a pa bi mi dobro doslo malo savjeta/iskustva/ohrabrenja.
Stavila sam sve info u potpis pa ne bih previse o tome, ali ono sto me konkretno zanima imate li iskusta s FIVom i tankim endometrijem? To mi je trenutno najveca boljka, nakon kiretaze nikako da se vrati na staro. Prosle godine je znao biti jedva 5 mm na 21 DC, i vec sad strepim da mi nece ni htjet raditi transfer. Ovaj zadnji ciklus sam jedva imala 3 dana slabog krvarenja, a s iducim ciklusom bih trebala zapoceti FIV. Obavila sam sve pretrage, nije Asherman i biopsija ne pokazuje bakterije...
Druga stvar koja me zanima je kako hendlate FIV i neplodnost opcenito ? Mene trenutno svi nerviraju, i cini mi se da postajem grozna osoba. Tesko se koncentriram na poslu, mislim samo o tome i ludim, a znam da time radim samo gore. Teska sam samoj sebi, ne mogu ni zamislit kako je drugima. Nakon 2.pobacaja sam isla jedno vrijeme psihologu, ali nekako ne pomaze mi vise jer se osjecam da se stalno vrtim u krug i da se nema sto vise reci, jednostavno zelim dijete...
Uglavnom, nadam se da ce jadanje ovdje malo pomoci, a i veselim se procitati neke lijepe price koje daju nadu !
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
https://ibb.co/bHpqZD1
Ne znam ja samo pommes pojesti😂
Vratili smo dvije blastey. jedan trodnevni je propao i ostale su mi još dvije blaste zaledjene. Ok je prosao transfer, nadam se i ishod da će biti dobar i pozitivan. Sad počinje mojih 10 najdužih dana
Dobar tek 😁 pa ko je vidi samo pommes..ja sam ubila dva chees-a i velike krumpiriće.. 😂 ipak sam jela za troje 🐷😂
Nek se uhvate obje 🤞znači 31.01 vadis?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Lila dobro nam došla i sto prije otišla na neke vedrije teme 🤗 ne znam odgvore na tvoja pitanja, ali mozda ima neka od cura iskustva...
Mi smo se zajebali sto smo rekli za prvi postupak, pa se proširilo i znali su i koji trebaju i koji ne trebaju..uzasno me to zivciralo i režala sam okolo...
Sad smo odlučili skoro nikom ne govorit..neda mi se opet to prolazit...
Ovako općenito se dobro nosimo, dok se ne nademo u drustvu s bebama pa krenu svi oko nas komentirat kako nam dobro stoji, pa sta cekamo, itd..onda se slomim i budem u bedu..naravno i ovako mi nekad dodu crne misli i mislim da nikad ne cemo imat djecu, ali nekako se otrgnem od toga svega i idem dalje do svog cilja....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji