Ja sutra zovem IVF isla bih kod Grbavca, taman mi odgovara 6 mj 😁😂 nadam se da cu upasti.
Ja kad sam zvala nekidan Ivf rekli mi da su popunjeni i ne primaju u postupke do 1.7, ali ja nisam kod njih nikad ni bila, a vjerujem da za svoje stalne pacijentice imaju jos mjesta, a i na konzultacije se uvijek moze otic pa tako si osigurat za ne daj Boze mjesto za iduci postupak. Nego bila si kod Skvorca, kako je kod njega, kod koga si bila, cime nisi zadovoljna, ako ti nije problem podijelit 🤗
Antonetamozes nastavit jedanput tjedno sa ampulama a uzet dlux za svaki dan jedan strcaj, sad nema ni sunca pa to sporije ide gore, ali ide 🤗
Slavica cestitam ❤😍
Ok su oni svi tamo, ne salje dalje na pretrage 😔 nije uspijelo pa idemo dalje. U IVF sam bila na konzultacijama 6.12.😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ja sutra zovem IVF isla bih kod Grbavca, taman mi odgovara 6 mj 😁😂 nadam se da cu upasti.
I ja bi kod njega 🙈 ali ne znam dal da se već naručujem bez obzira što u 2 mj idem u Petrovu?
Ma daaa i ja u 2mj idem u Podobnik 😁 a kad uspije lako otkazes 🥰
Čekam još dio nalaza da imam sve pa ću se naručiti 🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Peanut čestitam 🥳🥳 da se dupla kako treba🤞🤞
Leia bas mi je zao, Al sto cure kažu možda je i biokemijska, nedavno je nekome, ne mogu se sjetiti imena, bas tako rasla pa onda samo pala. Držimo svi fige, kad je već tako, da padne samo!
Michelle kako si ti? Ako nas čitaš javi se, Sta bi s tobom? Jesi li dobila ULtrazvuk i jel Beta pala?
Ostalim svima fige držim, evo nam januara dolazi i jaaaakooo puno fetova i postupaka, da ova godina bude plodna 🤞🤞🥰🥰
Ja čekam menstruaciju pa na ultrazvuk i pripremu za FET. Nadam se ovaj put uspješan.
Ljubim vas sve i grlimmm❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Leia bas mi je jako jako žao.. Nadam se da je biokemijska, da ne moras opet kroz neku grozotu prolaziti... Drzi se... 🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Leia žao mi je draga nadam se da će sve biti ok 🤗🙏🤞❤
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Peanut cestitam 💕 Leia iznad 1000 se nesto vidi, drzim fige da je biokemijska. Imas li kakvo krvarenje?
Ostale cure sretno. Stela zaboravila danas zvati 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Peanut cestitam 💕 Leia iznad 1000 se nesto vidi, drzim fige da je biokemijska. Imas li kakvo krvarenje?
Ostale cure sretno. Stela zaboravila danas zvati 😁
E miša mu javi ako ćeš zvati baš me zanima koliko se čeka na konzultacije 🤗
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Pozdrav svima 🤗
Asli, Maslacak, Elle 💛 oprostite ako sam vas zabrinula, no malo sam u guzvi oko posla pa nikako da polovim sve zaostatke i javim vam se.
Asli jako mi je zao da si opet u bolnici, ali vjerujem da ce s mirovanjem biti sve ok, javi nam kako ste🤞🏻.
Maslacak kako je prosao pregled? Nadam se da je cista zaboravljena 😊.
Elle svasta si lijepo kupila ❤
Kako nam je Lindsay? Ne sjecam se da sam vidjela da se javila.
Ono sto sam uspjela zapamtiti je da nam je Miss Ivy trudnica. Cestitam na najjace, isplatilo se svo ono cekanje 🥰❤
Peanut cestitam na beti i navijam da se pravilno dupla 🍀
Leia drzi se 😔
Onima koje nisam spomenula, cestitke na uspjesima i pozitivnim rezultatima, a zao mi je radi onih losih. Drzite se i ne odustajte 💪🏻
Vidim da ima i puno novih curki, sretno svima u svim fazama🐞🍀, navijam za sve 🤗
Anci 😘
-
Kod nas sve super, blizi se koristenje starog GO i odlazak na porodiljni pa se jako veselim. Na zadnjem pregledu je bilo sve ok, rastemo kako treba 🥰💪🏻. Mali ima oko 1,2 kg, stalno se rita i to me jaaaako veseli. Pricamo s njim i pjevamo mu puno, uglavnom nasoj sreci nema kraja.
Zelim vam svima da to sto prije osjetite jer po meni nema ljepseg ❤
💛🧡
BTW koliko sam skuzila vas dosta ima Rekovelle u protokolu. Meni je ostalo 45 mcg u penu i vrlo rado bi to dala nekoj od vas koja ne ide preko HZZOa. Rok mu je 7/22 i cijelo vrijeme je propisno skladisten. Ima zainteresiranih? 😊
💛🧡
Pozdrav svima 🤗
Asli, Maslacak, Elle 💛 oprostite ako sam vas zabrinula, no malo sam u guzvi oko posla pa nikako da polovim sve zaostatke i javim vam se.
Asli jako mi je zao da si opet u bolnici, ali vjerujem da ce s mirovanjem biti sve ok, javi nam kako ste🤞🏻.
Maslacak kako je prosao pregled? Nadam se da je cista zaboravljena 😊.
Elle svasta si lijepo kupila ❤
Kako nam je Lindsay? Ne sjecam se da sam vidjela da se javila.
Ono sto sam uspjela zapamtiti je da nam je Miss Ivy trudnica. Cestitam na najjace, isplatilo se svo ono cekanje 🥰❤
Peanut cestitam na beti i navijam da se pravilno dupla 🍀
Leia drzi se 😔
Onima koje nisam spomenula, cestitke na uspjesima i pozitivnim rezultatima, a zao mi je radi onih losih. Drzite se i ne odustajte 💪🏻
Vidim da ima i puno novih curki, sretno svima u svim fazama🐞🍀, navijam za sve 🤗
Anci 😘
-
Kod nas sve super, blizi se koristenje starog GO i odlazak na porodiljni pa se jako veselim. Na zadnjem pregledu je bilo sve ok, rastemo kako treba 🥰💪🏻. Mali ima oko 1,2 kg, stalno se rita i to me jaaaako veseli. Pricamo s njim i pjevamo mu puno, uglavnom nasoj sreci nema kraja.
Zelim vam svima da to sto prije osjetite jer po meni nema ljepseg ❤
Hvala što si se javila, drago mi je da je sve kao treba biti.
Sad mi je srce na mjestu 🥰🥰🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji