Miss Ivy sad vidim u potpisu 15.12. UZV...vjerujem da ce bit 💜 vec 🥰🥰🥰
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
RainbowHope zao mi je.. ali iskreno se još nadam da je rano i da beta raste! Držim figeMonkica ja sam preporučila zorinu mast Liti1234 pošto je ja koristim za psorijazu i stvarno mi je pomogla, a i njoj koliko se sićam :) Na biljnoj je bazi i zbilja učinkovita. Probaj, ne može naškoditi. Mojoj sestri je pomoglo kod teškog oblika neurodermatitisa :)
Evo kupila i namazala, pa ćemo vidit 🍀🍀🍀🍀
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Pozdrav curke, može pitanje - kakve su vam nuspojave/islustva sa gonal? Ja sam na 4 danu bockanja, osjećam nadutost, glavobolju povremeno i na momente probadanje u jajnicima. Amh mi je oko 4 pmol/l, na uzv prije stimulacije na jednom jajniku 4 folikula, na drugom 6, endometrij 3.5.
Netko slično, savjet... ?
Hvala
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
RainbowHope zao mi je.. ali iskreno se još nadam da je rano i da beta raste! Držim figeMonkica ja sam preporučila zorinu mast Liti1234 pošto je ja koristim za psorijazu i stvarno mi je pomogla, a i njoj koliko se sićam :) Na biljnoj je bazi i zbilja učinkovita. Probaj, ne može naškoditi. Mojoj sestri je pomoglo kod teškog oblika neurodermatitisa :)
Evo kupila i namazala, pa ćemo vidit 🍀🍀🍀🍀
Sretno! Nadam se da će ti bit učinkovito ko i kod mene!
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Leky bol je kao menstrualna. Često me i jajnici bole, ali najčešće tako ispod pupka!
Sex ? pa ja ne znam .. svakako ću pitati sad na uzv, ja se toplo nadam da se toga ne moramo odreći
Cure, da li se tjedni trudnoce racunaju na nacin da je dan ovulacije 14 dan, tj 2 tjedan? Meni je ovulacija bila 22 dan pa me sad to buni!
Ja sam se odrekla na tri mjeseca.. sori sto nosim lose vijesti ali cula sam i od drugih cura da MPO doktori preporučuju ipak pauzu. Ne želiš nikakvo grčenje u maternici sada makar bilo izazvano orgazmom🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Leky bol je kao menstrualna. Često me i jajnici bole, ali najčešće tako ispod pupka!
Sex ? pa ja ne znam .. svakako ću pitati sad na uzv, ja se toplo nadam da se toga ne moramo odreći
Cure, da li se tjedni trudnoce racunaju na nacin da je dan ovulacije 14 dan, tj 2 tjedan? Meni je ovulacija bila 22 dan pa me sad to buni!
Sad mi je lakse, isto tako i mene boli pa vise ne znam sta je normalno a sta ne. nisam dobila, kasni tjedan dana pa se nadam da je beta dobra..
Inace se racuna od zadnje menstruacije, ali to je jer se ne zna kad je oplodnja bila, a kod nas se zna pa se mozda drugacije racuna.
…ne racuna se drugacije, sve trudnoce se racunaju isto, jednostavnije doktorima pratiti, jer kad dode trudnoce sve se isto prate bez obzira bila regularna ili mpo
…eto nadam se da sam ovo pogodila, ak nisam curke budu bile pametnije🙃
Pogodila si jer meni doktor i dalje računa prema mengi. A bebač je mrvicu veći pa vi možda to trebalo malo korigirati.. ali eto.. samo trebamo biti spremni da može doći i prije termina🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Meni to nema smisla. Ako sam imala kasnu ovulaciju, kasnu implantaciju, zasto bi se vec vidjelo srce? Tocno ima po tjednima što se događa od ovulacije, a meni je bila prije svega 19 dana, dok je nekom tko normalno ovulira, na današnji dan bilo vec 26 dana od ovulacija. Pa naravno da postoji velika razlika. Uglavnom, pitat cu dr jer me bas zanima.. Oprostite ako sam unijela konfuziju 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure zao mi je zbog negativnih testova 😪
O kakvoj ste to inekciji pričale? Meni nitko niš nije spomenuo, ja sam O- a suprug 0+…
Mene ti je dr pitao za krvnu grupu tek nakon 3 mjeseca trudnoće. Ne znam kad ide ta injekcija, ali mislim da kasnije dosta, ali napomeni doktoru svakako. Ako se ne varam ta injekcija se daje kasnije i bitna je ustvari kod druge trudnoće jer si u prvoj razvila protutijela koja onda mogu biti loša za plod. A vidim da si imala jednu biokemijsku trudnoću pa ti ipak provjeri. Vjerujem da bu sve ok;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav curke, može pitanje - kakve su vam nuspojave/islustva sa gonal? Ja sam na 4 danu bockanja, osjećam nadutost, glavobolju povremeno i na momente probadanje u jajnicima. Amh mi je oko 4 pmol/l, na uzv prije stimulacije na jednom jajniku 4 folikula, na drugom 6, endometrij 3.5.
Netko slično, savjet… ?
Hvala
.. ja imam dobro iskustvo s gonalom, imala sam simptome kao i ti i cijeli abdomen mi je lagano nateknuo, dobila sam par kila, ali su otisle odmah nakon aspiracije (rekla bih u tom ciklusu ali mengu nisam dobivala nakon😅, tek 59 dan s duphastonom), isli smo u freze, jer sam imala lagani hiper, ostalo vidis u potpisu🤗
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Meni to nema smisla. Ako sam imala kasnu ovulaciju, kasnu implantaciju, zasto bi se vec vidjelo srce? Tocno ima po tjednima što se događa od ovulacije, a meni je bila prije svega 19 dana, dok je nekom tko normalno ovulira, na današnji dan bilo vec 26 dana od ovulacija. Pa naravno da postoji velika razlika. Uglavnom, pitat cu dr jer me bas zanima.. Oprostite ako sam unijela konfuziju 😘
...nema konfuzije, sve sto ti mislis je tako, ali praksa je praksa tak da ne brini, vjerujem da doktori znaju i za nas koje kasno ovuliramo, porod se ovak i onak racuna +,- 7 dana...sve u tim okvirima je dozvoljeno, bas zbog tih kasnih ili ranih ovulacija
...pokusaj dan po dan i uzivaj u plusicu i velikim betama 🤗🤗🤗
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Sortiraj odgovore
Najstariji