Pozdrav curke, može pitanje - kakve su vam nuspojave/islustva sa gonal? Ja sam na 4 danu bockanja, osjećam nadutost, glavobolju povremeno i na momente probadanje u jajnicima. Amh mi je oko 4 pmol/l, na uzv prije stimulacije na jednom jajniku 4 folikula, na drugom 6, endometrij 3.5.
Netko slično, savjet… ?
Hvala
.. ja imam dobro iskustvo s gonalom, imala sam simptome kao i ti i cijeli abdomen mi je lagano nateknuo, dobila sam par kila, ali su otisle odmah nakon aspiracije (rekla bih u tom ciklusu ali mengu nisam dobivala nakon😅, tek 59 dan s duphastonom), isli smo u freze, jer sam imala lagani hiper, ostalo vidis u potpisu🤗
Ti ces iz tih 8 ostat trudna budi sigurna🤰😘ali moras prehranom smanjit upalni proces u orgabizmu od plicističnih jajnika i pripremit maternicu
...ja isto vjerujem da u tih osam lezi jedan dobitan, jos su dva kod Lučija, dva su samnom, cekam betu
...meni lako bilo s gonalom, estrofem mi nikako ne lezi, od njega nuspojava koliko hoces😅, sad kad ga ne koristim puno lakse podnosim transfer i utrice, s tim da smo i utrice smanjili na 3x1🤭
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Meni to nema smisla. Ako sam imala kasnu ovulaciju, kasnu implantaciju, zasto bi se vec vidjelo srce? Tocno ima po tjednima što se događa od ovulacije, a meni je bila prije svega 19 dana, dok je nekom tko normalno ovulira, na današnji dan bilo vec 26 dana od ovulacija. Pa naravno da postoji velika razlika. Uglavnom, pitat cu dr jer me bas zanima.. Oprostite ako sam unijela konfuziju 😘
Aj vidit ces sta ce ti doktor rec al bit cemo ti mi u pravu 😉 jer dobro je cura orije tu napisala uvik se racuna od prvog dana zadnje menge da se zna neki red a tebi se zato srce moze prolut 6+5,il 7 tj bubam na pamet. A odstupanja u porodu su 7 dana gore dole. Ne brini u isto vrime vrištimo u rodilištu. Trudnoće iz potpomognute se računaju kao i prirodne neki red sw mora znat
...hihihi...neki red se mora znati odlicno mi to🥰
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Milice, jabuka, Rainbow, Sandra, žao mi je.
Slavice, miss ivy, zg, čestitam!
Sani, pupo🙏
M-G, pa pitaj tog čuvara na ulazu za uputnice🤣
Amelie, pričalo se tu po forumu da je poželjan seks u vrijeme implantacije zametka. 😉
Leky, što ti čekaš s pišanjem?😎😊
Je li Anđela imala transfer, zna li tko?
Milice, jabuka, Rainbow, Sandra, žao mi je.
Slavice, miss ivy, zg, čestitam!
Sani, pupo🙏
M-G, pa pitaj tog čuvara na ulazu za uputnice🤣
Amelie, pričalo se tu po forumu da je poželjan seks u vrijeme implantacije zametka. 😉
Leky, što ti čekaš s pišanjem?😎😊
Je li Anđela imala transfer, zna li tko?
A seks je pao noć prije transfera molim lepo!!🤭🤭 I krumpirići na dan T. Sad što je više pomoglo ne znam..😆
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav curke, može pitanje - kakve su vam nuspojave/islustva sa gonal? Ja sam na 4 danu bockanja, osjećam nadutost, glavobolju povremeno i na momente probadanje u jajnicima. Amh mi je oko 4 pmol/l, na uzv prije stimulacije na jednom jajniku 4 folikula, na drugom 6, endometrij 3.5.
Netko slično, savjet… ?
Hvala
Ja sam bila na Gonalu i isto sam bila sva napuhana i osjećala sam jajnike cijelo vrijeme skoro, a sad jel to od Gonala ili drugih injekcija to ne znam.. Ali glava me nije boljela
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Cure moje, hvala vam na navijanju 😍😍😚😚 i ja se nadam da ce ovaj bit uspjesan 🙏. Ja sam bila i na akupunkturi iza transfera (Monkicati si mislim preporucila gdju Suzanu i zena je divna, cak ce mi i sutra na nedjelju napraviti tretman, hvala ti jos jedanput 😚🤗).
Antonetaja sam bila na gonalu 2 puta i imala iste simptome kao ti osim glavobolje, a dobro je sto osjecas jajnike znaci da reagiraju na stimulaciju , drzim fige za sto vise dobrih jajceka 🤞
Može neki kontakt od gospođe Suzane?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozdrav, ako može pomoć
Danas mi je 7 danas Feta, vraćene su mi dvije blastociste, ali naime test je negativan
Šta mislite dali postoji mogućnost da sam ga prerano napravila? Također nisam imala nikakve iscjetke, sve normalno. Jedino što sam jučer imala temperaturu 37.02 i 4 dan lagano pritisak kap da ću dobiti stvari, iza toga ništa.. Inače do sada sam imala 8 transvera, vraćeni ni je 13 blastocista i 2 trodnevna embrija
Zao mi je zbog neg testa, nazalost kod mene na 7dnt blastice sve je jasno, ja tad i prokrvarim vec. Mozda da ponovis jos sutra, mozda tracak nade ali budi i spremna na neuspjeh. Rastuze me ovakvi potpisi, i suosjecam, i kod mene blastice i nikad ni biokemijska 😔
DDa, baš užas i ja mislim da je trebalo bar sjenu pokazati a ne ništa, a šta ćemo borimo se dalje
Ima još jedan forum koliko bete hcg koji dan od transfera gledam jednoj bila 15 beta 9.dan od transfera. Ne jednoj već dve žene. Ali nisam ja ta sretnica. Najgore mi je što me doktor baš baš uvjerio da ce uspjeti ovaj put.
Je je to sam i ja čitala, a joj daj bože da nam uspije da tako i kod nas bude, iako kažu da beta je jedino pravo mjerilo
Ti imaš još nade zato sto piše na prvim stranicama foruma da treba test kod blastice 9.dan da se napravi
Moram te obrađivati, sad mi se javila edna žena danas joj je 9 dan i napravila test jedva vidljiva druga crta, tako da ima i za nas nada
Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska
Pozdrav, ako može pomoć
Danas mi je 7 danas Feta, vraćene su mi dvije blastociste, ali naime test je negativan
Šta mislite dali postoji mogućnost da sam ga prerano napravila? Također nisam imala nikakve iscjetke, sve normalno. Jedino što sam jučer imala temperaturu 37.02 i 4 dan lagano pritisak kap da ću dobiti stvari, iza toga ništa.. Inače do sada sam imala 8 transvera, vraćeni ni je 13 blastocista i 2 trodnevna embrija
Zao mi je zbog neg testa, nazalost kod mene na 7dnt blastice sve je jasno, ja tad i prokrvarim vec. Mozda da ponovis jos sutra, mozda tracak nade ali budi i spremna na neuspjeh. Rastuze me ovakvi potpisi, i suosjecam, i kod mene blastice i nikad ni biokemijska 😔
DDa, baš užas i ja mislim da je trebalo bar sjenu pokazati a ne ništa, a šta ćemo borimo se dalje
Ima još jedan forum koliko bete hcg koji dan od transfera gledam jednoj bila 15 beta 9.dan od transfera. Ne jednoj već dve žene. Ali nisam ja ta sretnica. Najgore mi je što me doktor baš baš uvjerio da ce uspjeti ovaj put.
Je je to sam i ja čitala, a joj daj bože da nam uspije da tako i kod nas bude, iako kažu da beta je jedino pravo mjerilo
Ti imaš još nade zato sto piše na prvim stranicama foruma da treba test kod blastice 9.dan da se napravi
Moram te obrađivati, sad mi se javila edna žena danas joj je 9 dan i napravila test jedva vidljiva druga crta, tako da ima i za nas nada
Moja glupa tipkovnica 😃, obradovati to sam mislila i jedna žena🙊
Dijagnoza policisticni jajnici, ostalo sve ok, svi mogući nalazi napravljeni
Imamo 39, 5 godina i ja i suprug
8 transvera, ukupno 13 blastocista i 2 trodnevna embrija.. Niti jedna trudnoća, čak ni biokemijska
Pozdrav, ako može pomoć
Meni je krenulo smeđarenje, tak da je kod mene današnje stanje realno 🤷
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ja sam bila i na akupunkturi iza transfera (Monkicati si mislim preporucila gdju Suzanu i zena je divna, cak ce mi i sutra na nedjelju napraviti tretman, hvala ti jos jedanput 😚🤗).
A bila si?? Ajde baš mi je drago, nadam se da će ti pomoći, meni evo je, doduše iz drugog puta, ali vjerujem da je među ostalim stvarima pomoglo da se primi… I ima predivnog peseka kojeg jednostavno obožavam ♥️
Rainbow samo ukucaj u tražilicu Akupunktura Zagreb, tamo ti je sve na stranici…
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sortiraj odgovore
Najstariji