Cestitke svima na lijepim betama, vidila sam u skrolanju da netko odustaje, nema odustajanja, mame do kraja! ❤
Btw danas sam naletila na clanak kako je danas neki kozmicki dan, neznam prepricati, ali da danas treba zazeliti zelju pa eto ne moze skoditi :)
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Bok cure. Ja opet završila kod doktora. Ovaj put kod svog ginekologa. Krvarenje opet…🥺 rekao mi je da je vjerojatno spontani kad sam došla i kad me isao pregledati sve na mjestu i srce kuca ❤❤❤ nezna od kud krvarim jer se ništ ne vidi. Oko naše mrvice nema ničega što bi uzrokovalo krvarenje. Strogo mirovanje, samo wc krevet smijem i u pon ponovno kod njega. I još mi je je štitnjača skočila. Rekao je da ćemo to u pon riješavati. Nadam se da će stvarno više stati i da će beba izdržati sve. 🍀🙏❤
Držim fige da je gotovo s tim stresovima i da dalje ide po ps-u 🤞🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Joka95 imam ja mthfr,heterozigot,al folna je ok kao i homocistein…on je kao vjerniji pokazatelj metilacije folata…nessto sam citala po netu,vise ne znam sta da mislim o tome 😁
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Miss_Ivy hvala na dobrodoslici, ne znam točno. Mislim da se trebam odmoriti od lijekova, jer me estrofem i utrogestan rasturaju, bolje sam podnijela stimulaciju nego ovo. Ne prepoznajem se u ogledalu😅
Betty odlična beta🥰
Ostale curke samo hrabro, bit će kad treba biti mi samo možemo biti strpljive i vjerovati, a to je fakat izazov😅
🤷♀️ PCOS 🤷♂️ lošiji spermiogram
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
12/21 FET❄️❄️, u prirodnom, beta ✖️
02/23 FET❄️❄️, u prirodnom,beta✖️
Rebekakritizirala ,mene i moje stanice, kad sam ju pitala da mi objasni, jer je to prva za čuti,onda je bila bahata strasno, kao da ja trebam znati što ona želi reći. Tamo se svadjala s doktorom kasnije isprid mene. Strasnoo hahaha. Taj dan kad sam došla od nje doma, tila sam odustati od svega. Ali sam se onda pribrala i bila pozitivna evo sve do "kraja" ❤
Meni su ti oni rekli za utriće da bar uru legnem nakon stavljanja 😳🤣
Meni niko nista nije rekao za utrice.. nemoj zezat, to je 3h dnevno lezanja extra. Ja ni sad ne mirujem bas kako je Marija rekla... do petka da ne idem iz kuce. Za implataciju je vazna prokrvljenost... jesi ti lezala i ono odmarala bas?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Bok cure. Ja opet završila kod doktora. Ovaj put kod svog ginekologa. Krvarenje opet…🥺 rekao mi je da je vjerojatno spontani kad sam došla i kad me isao pregledati sve na mjestu i srce kuca ❤❤❤ nezna od kud krvarim jer se ništ ne vidi. Oko naše mrvice nema ničega što bi uzrokovalo krvarenje. Strogo mirovanje, samo wc krevet smijem i u pon ponovno kod njega. I još mi je je štitnjača skočila. Rekao je da ćemo to u pon riješavati. Nadam se da će stvarno više stati i da će beba izdržati sve. 🍀🙏❤
Držim fige da sve bude dobro 🤞🏼❤️
Meni je jedan doktor objašnjavao da je maternica jako prokrvljena i u ranoj trudnoći kad se bebica pokušava ugnijezditi da prodire u to tkivo maternice i da tako isto može doći do krvarenja. To mi je naveo jedan od razloga krvarenja kad nema vidljivog uzroka, hematoma i sl.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
Hej Flekica, vidim da imaš u potpisu sactosalpinx. Kako su ti to otkrili i kakav je plan? Pitam jer mi je danas dr. na pregledu spomenula da možda imam proširen jajovod nakon što sam prošla sve žive dr već u zadnjih god i pol, dvije i bila na pretrazi prohodnosti jajovoda i nitko mi to nikad nije spomenuo. Njen komentar na nalazu je 'sactosalpinx ili paraovarijska cista'. A imam vodenu cistu, zaostali folikul iz prethodnog ciklusa, pa se nadam da je sve to greška 😅🤔
Pa iskreno ni sama ne znam... Prvo mi je moja ginek. na pregledu posumnjala na sact. jer je na uzv izgledalo kao da je jajovod ispunjen tekućinom + velike ciste na tom jajniku. Na ponovljenom pregledu mi je sve izgledalo ok ali me zbog godine i pol pokušavanja poslala u Petrovu. U Petrovoj prvi pregled dvije velike ciste od kojih se nije ni vidio jajnik. Na ponovljenom UZV na 3 d.c. je dr Škrgatić rekla da se jasno vidi proširenje jajovoda i da je to najpametnije ukloniti zbog rizika vanmaterične i spontanog zbog te toksične tekućine. Tako da sam naručena za laparoskopsko uklanjanje jajovoda sljedeći mj. E sad, koliko sam čitala po internetu, prava dijagnoza može biti utvrđena laparoskopski jer se na UZV-u ni ne vidi osim ako nema te toksične tekućine.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Rebekakritizirala ,mene i moje stanice, kad sam ju pitala da mi objasni, jer je to prva za čuti,onda je bila bahata strasno, kao da ja trebam znati što ona želi reći. Tamo se svadjala s doktorom kasnije isprid mene. Strasnoo hahaha. Taj dan kad sam došla od nje doma, tila sam odustati od svega. Ali sam se onda pribrala i bila pozitivna evo sve do "kraja" ❤
Meni su ti oni rekli za utriće da bar uru legnem nakon stavljanja 😳🤣
Meni niko nista nije rekao za utrice.. nemoj zezat, to je 3h dnevno lezanja extra. Ja ni sad ne mirujem bas kako je Marija rekla… do petka da ne idem iz kuce. Za implataciju je vazna prokrvljenost… jesi ti lezala i ono odmarala bas?
...ja sam prvi FET mirovala na pola, drugi 100%, e sad treći mislim da neću mirovati osim prva tri dana, pripaziti ću da ne dižem teško i to je to, ostalo sve ću raditi isto kao da i nisam bila na FET-u
04/21 Gonal 150, Cetrotide, Decapeptyl - dobili 12 jajnih stanica, 8❄❄ (blastice), lagani hiper bez transfera
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
Daj jel vi stvarno toliko ležite nakon utrića?
Kad ne bih odležala barem 30 min, onda bi mi ispalo skoro sve nakon cca 1h (kad bi otsla na wc i obrisala se), ako tebi ne ispada van onda ne trebaš ležati, mislim da je tu bitno "slušati" svoje tijelo
07/21 FET ❄️❄, beta ✖️
10/21 FET ❄️ ❄, beta ✖️
Za utrice - ne znam tko ima toliko vremena u zivotu da 3 sata dnevno usred dana lezi. Mislim da su to gluposti. Stavis i ides dalje, tijelo si uzme kolko mi treba. Ne apsorbira se utric cijeli ni da cijeli dan lezis (to se jasno vidi po vecernjim utricim koje ujutro ispadnu kad se dignes iz kreveta).
Za lezanje ko mumija nakon feta- mislim da su i to gluposti. Stovise, da je kontraproduktivno. Mnogi zagovaraju vise kretanja i setnje radi bolje prokrvljenosti. Nas sjedilacki nacin zivota nas je ionako kostao svakakvih modernih bolestina. Ako se beba ima primiti, primit ce se i kad stojis, hodas i seces. Neces dizat utege i osvajati visoke planine, al ne treba ni zalec i ne mrdat.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji