Odnosno moram navijati najprije da budu zrele, pa onda i dobre, pa onda da se oplode i da spermici budu dobri (kod nas je muski faktor) pa onda da prezive do 3./5.dana, pa da prezive zamrzavanje pa odmrzavanje itd itd
Hehe, koliko malih koraka da doguramo uopće do bete, a kamoli dalje.. držim fige da su te 4 vrhunske 🤍
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
ZuzaLu dobro dosla! Kada planiras fet?
Leia držim fige za tvoje 4 stanice! I da se što prije oporaviš!
Betty 🤞 da se dupla
Libo nadam se da će sve biti ok i da ćeš prestati krvariti!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke sa autoimunim bolestima, sad sam s jednom curom na poslu pricala takodjer je ostala trudna dok se pripremala za MPO. Ima reumatoidni artritis i pokusavala ostati trudna 6 godina uz puno pobacaja i svega u cijeloj prici dok nije otkrila caj od listova crnog ribiza, navodno je idealan za autoimune bolesti jer sprijecava tijelo da se pretjerano "bori". Koristila je svakodnevno caj skoro pa umjesto vode i izregulirala je bolest i bebac je uz nju 🥰❤️ vrijedi probati ako niste znale, a ako jeste onda sam ja debil koji nije za to znao do sada 😂
Evo ja prvi put cujem. 😁 Ja sam narucila iz Kuce caja Makarska pa cu probati. Hvala na info 😘
Jesi ti iz Makarske ili okolice? Ja sam iz Makarske Al eto radi faxa san zadnji 9g u ST
Nisam iz Sl. Broda. Samo sam tu nasla na netu 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
Hvala Flekica!
RebekaB, sretno ti s betom! Nema ti ovo veze, vjerojatno ti je iscurilo staro, pa nemre se ovo za 5 min otopit tak. 🤔Meni je uvijek iscurilo nakon sat, dva.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Leia vjerujem da si razocarana... Ali bolje jedna kvalitetna nego brdo losih. 🍀😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
Hvala Flekica!
RebekaB, sretno ti s betom! Nema ti ovo veze, vjerojatno ti je iscurilo staro, pa nemre se ovo za 5 min otopit tak. 🤔Meni je uvijek iscurilo nakon sat, dva.
Sad vidim da si kod Lucija. Jesi svo vrijeme ili si presla drugdje? Koja ti je terapija? Procitala sam ti sad potpis pa vidim da si uspjela dogurati i do smrzlica... 🙏
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Hej cure moje
Dosli nalazi. Od svih mi je samo folna povisena. Jeli ima koja MTHFR i da je povisen folna?🤣🤣
https://ibb.co/4Vx03yS
https://ibb.co/56L5qVN
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Miss Ivy hvala draga i ja za tebe drzim palceve 🤞
Kacusha u pravu si, mantram sada tako 😘
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Cure, molim Vas pomoć.
1. put ovaj mjesec idem na IVF.
U ponedjeljak sam dobila Gonal 225 j s kojim se pikam.
Danas mi se baš vrti, s obzirom da inače mi se ne vrti, jel moguće da je to od Gonala?
Jel se netko od Vas susreo sa time?
Hvala na informacijama :)
Prvih par dana zna biti nuspojava dok se tijelo ne navikne, ja sam imala mucninu i vrtoglavicu, pa nakon toga proljev, pa krenu bolovi u jajnicima i napuhnutost kako jajnici rastu, uglavnom veselo :) sretno!
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Rebeka kritizirala ,mene i moje stanice, kad sam ju pitala da mi objasni, jer je to prva za čuti,onda je bila bahata strasno, kao da ja trebam znati što ona želi reći. Tamo se svadjala s doktorom kasnije isprid mene. Strasnoo hahaha. Taj dan kad sam došla od nje doma, tila sam odustati od svega. Ali sam se onda pribrala i bila pozitivna evo sve do "kraja" ❤
Meni su ti oni rekli za utriće da bar uru legnem nakon stavljanja 😳🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji