Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    11. Studeni 2021. 23:00

Nikitta drago mi je čuti dobre vijesti, da je operacija bila uspješna. Želim ti brz oporavak. Drži se.  <3

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

Leky
    11. Studeni 2021. 23:07

Angeleyes

Leky

zg123

Cure, molim Vas pomoć.
    1. put ovaj mjesec idem na IVF.
    U ponedjeljak sam dobila Gonal 225 j s kojim se pikam.
    Danas mi se baš vrti, s obzirom da inače mi se ne vrti, jel moguće da je to od Gonala?
    Jel se netko od Vas susreo sa time?
    Hvala na informacijama :)

Prvih par dana zna biti nuspojava dok se tijelo ne navikne, ja sam imala mucninu i vrtoglavicu, pa nakon toga proljev, pa krenu bolovi u jajnicima i napuhnutost kako jajnici rastu, uglavnom veselo :) sretno!

Meni je danas bio 2. Gonal. Jucer nista nisam osjecala, a danas samo lagani pritisak dole. Nista drugo, idemo dalje. Nadam se da nece bit jacih nuspojava…
    I jos uvijek radim, kazem stranci da priceka i odem se ubost 🤷🏼‍♀️ Meni su po protokolu 4x Gonal, jel oni to produze ovisno o uzv ili sta?

Da, vjerovatno si dobila inekcija do prve folikulimetrije pa ces onda dobiti nove, tako sam bar ja s tim da ja imam dugi protokol.. ma Gonal je meni super ni ne osjetim ga, ovaj D pece ko proklet

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

iris_iris
    11. Studeni 2021. 23:07

Aircon

Nikitta ❤️

Hej Aircon, vidim u potpisu da si imala 2 stanice i da ste 1 zamrznuli za fet koji je bio uspjesan. Koji dan ste zamrznuli? I kako to, ako smijem pitati? Gdje si u postupku? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Ssanjas
    11. Studeni 2021. 23:19

Cure,ja sam sad kod stavljanja utrogestana primjetila rozi iscjedak 😩😩 samo me panika sad ulovila,a tek mi je ujutro u 11 pregled 😩

sanjass322@gmail.com

Meto
    12. Studeni 2021. 00:09

Nikitta imala sam osjecaj da je danas operacija al si me zeznila💁‍♀️🙈😁
    Hvala Bogu da je sve proslo u redu! Vidim po pisanju da je vec krenilo na bolje iako je oporavak pred tobom.. pa- pa endooo 🖕💪 
    Sretan ostatak zivota, nove 20-e😉
    Javljaj se kako napredujes❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Studeni 2021. 00:42

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Cure,ja sam sad kod stavljanja utrogestana primjetila rozi iscjedak 😩😩 samo me panika sad ulovila,a tek mi je ujutro u 11 pregled 😩

Bit ce sve , puno cura je lagano krvarilo, pa cak i mnogo pa je bilo u redu. Mirno spavaj i drzim fige da ce sve biti ok na pregledu 🤞😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kacusha
    12. Studeni 2021. 06:53

Nikitta vjerujem da ulazis u mirniji period svog zivota. Prosla si uistinu tezak period i sad gledaj samo naprijed ❤️🦾❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Joka95
    12. Studeni 2021. 07:05

Nikita Bogu hvala!!! Lijepo je citati ovu objavu!!! Sretno od ❤❤❤ 
    SeniRemmus hvala ti na objasnjenju! Sad sam napokon i shvatila.💪❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Aircon
    12. Studeni 2021. 07:06

iris_iris

Aircon

Nikitta ❤️

Hej Aircon, vidim u potpisu da si imala 2 stanice i da ste 1 zamrznuli za fet koji je bio uspjesan. Koji dan ste zamrznuli? I kako to, ako smijem pitati? Gdje si u postupku?

iris_iris kod mene je bila situacija da je nalaz krvi od popodne, dan uoci aspiracije, pokazao da mi je progesteron nizak. Ako sam dobro shvatila dr, to je bio razlog zasto su mi odmah na dan aspiracije rekli da nista od transfera taj ciklus te su mi odmah rekli  što se oplodi i razvije do petog dana da se smrzava i to je to. Dan kasnije telefonski mi je biologica rekla da bi ona da idem u transfer, međutim ocito je odluka dr bila zadnja i nakon toga su mi peti dan javili da je samo jedan zametak prezivio do petog dana i to je moja curica u buši :) ja nisam tada uopce imala pojma da je ovo bila vrlo, vrlo riskantna situacija, jer realno mogla sam ostati i bez tog Feta pa makar mi bio samo nada na neki način. Ovako bas nista nisam očekivala, propitivala, samo sam slušala mog dr. U postupku sam u Os. 

32🙋‍♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
    31👨‍🦱 sve ok
    6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
    7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    12. Studeni 2021. 07:30

malala

malala

DOMLeon

Malala nemoj odustajat kad najvise nemozes tad najvise moras.Svima nama dode da odustanemo.Ja sam pogrijesila sto sam 8 godina cekala al nem kajanja sad.treba gurat dalje.idi gore i pojavi se samo i zamoli ih da te uzmu.slusaj evo ti jedan broj telefona+385994888389to ti je broj od dr Podgajskog on ce ti se javit sigurno.Zovi ga i moli da te on primi

Hvala. Pokušat ću.

A opet, bojim se da dr.Pavan i Planinić to ne shvate kao cinkanje njih. Ili da odem ujutro gore?

Odi gore onda 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.