Bok cure. Ja opet završila kod doktora. Ovaj put kod svog ginekologa. Krvarenje opet...🥺 rekao mi je da je vjerojatno spontani kad sam došla i kad me isao pregledati sve na mjestu i srce kuca ❤❤❤ nezna od kud krvarim jer se ništ ne vidi. Oko naše mrvice nema ničega što bi uzrokovalo krvarenje. Strogo mirovanje, samo wc krevet smijem i u pon ponovno kod njega. I još mi je je štitnjača skočila. Rekao je da ćemo to u pon riješavati. Nadam se da će stvarno više stati i da će beba izdržati sve. 🍀🙏❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Bok cure. Ja opet završila kod doktora. Ovaj put kod svog ginekologa. Krvarenje opet…🥺 rekao mi je da je vjerojatno spontani kad sam došla i kad me isao pregledati sve na mjestu i srce kuca ❤❤❤ nezna od kud krvarim jer se ništ ne vidi. Oko naše mrvice nema ničega što bi uzrokovalo krvarenje. Strogo mirovanje, samo wc krevet smijem i u pon ponovno kod njega. I još mi je je štitnjača skočila. Rekao je da ćemo to u pon riješavati. Nadam se da će stvarno više stati i da će beba izdržati sve. 🍀🙏❤
Da nije spomenuo ni kakav hematom,pa je sad otišao...bitno da je bebica dobro i bar sad znaš da je oko bebe sve kako treba♥️
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Bok cure!
Molim vas informaciju, tko vam propisuje lijek za stitnjacu, dali MPO doktor, ginekolog, opca praksa ili endokrinolog? Hvala
nisam prethodno odabrala citiraj, ali na ovo odgovaram :)
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Betty pa to je dobraa betaaa 💪😍
Leia 🤞🤞🤞 ❤
Rebeka 🤣 ma ništa strasno. Samo žena nema neke kulture 🤣 nećemo u detalje sadaaa. 🤣
Libo drži se,odmaraj,fige držim da to sve bude u redu a vjerujem da hoceee💕💕
Betty pa to je dobraa betaaa 💪😍
Leia 🤞🤞🤞 ❤Rebeka🤣 ma ništa strasno. Samo žena nema neke kulture 🤣 nećemo u detalje sadaaa. 🤣
Libodrži se,odmaraj,fige držim da to sve bude u redu a vjerujem da hoceee💕💕
Samo mi reci jel ti kritizirala embrije ili je druge prirode sto nema veze s poslom..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Da vas pitam danas sam na brzaka staviljala utrice i nisam nakon toga odlezala ono bar par min i naravno icurilo.. e sad, jel to neki bas bed pa da stavim ponovo ili nije potrebno?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Bok cure. Ja opet završila kod doktora. Ovaj put kod svog ginekologa. Krvarenje opet…🥺 rekao mi je da je vjerojatno spontani kad sam došla i kad me isao pregledati sve na mjestu i srce kuca ❤❤❤ nezna od kud krvarim jer se ništ ne vidi. Oko naše mrvice nema ničega što bi uzrokovalo krvarenje. Strogo mirovanje, samo wc krevet smijem i u pon ponovno kod njega. I još mi je je štitnjača skočila. Rekao je da ćemo to u pon riješavati. Nadam se da će stvarno više stati i da će beba izdržati sve. 🍀🙏❤
Ajmeee, nadam se da bude ubrzo stalo i da beba bude dobro!!
I da se ti smiriš. ❤️ Sad mirovanje, Netflix ili knjiga neka i odmaraj. 😊❤️❤️
Leli, nadam se da bude sve okej dalje. 🤞🤞
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Hvala na podrsci cure ❤️
Rainbow Hope sve znas..prolupali smo svi od svega toga 🤦🏻♀️
Libo drzim fige da sve bude ok 🤞
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Hej Flekica, vidim da imaš u potpisu sactosalpinx. Kako su ti to otkrili i kakav je plan? Pitam jer mi je danas dr. na pregledu spomenula da možda imam proširen jajovod nakon što sam prošla sve žive dr već u zadnjih god i pol, dvije i bila na pretrazi prohodnosti jajovoda i nitko mi to nikad nije spomenuo. Njen komentar na nalazu je 'sactosalpinx ili paraovarijska cista'. A imam vodenu cistu, zaostali folikul iz prethodnog ciklusa, pa se nadam da je sve to greška 😅🤔
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji