Martina ohrabrujuća priča, tako sam i ja prošli put ostala trudna u ciklusu prije IVF-a
Curke, hvala na podršci, još ne gubim nadu jer nije počelo krvarenje, ali ne znam jel 9. dpt trodnevnog kasno za implantacijsko 🤷
I ja sam dok sam čitala prvo pomislila da je implantacijsko, nije mi na pamet palo ono drugo. a i 2 urin sa kineskim nista ne znači. Cekamo jutro 😉🤞
Jel znate koliko dugo štoperica ostaje? Imala sam 2 ovitrela
Tanja kako se drzis ? 😘
Hvala na pitanju, ok sam. Uradila sam 3 testa mislim da jos štoperica nije izasla (31.10) Ljubica93 Ovitrelle 2*250mcg
Blede crtice. Prođe dan iako ne radm. Ujutro utrić pa odlezim pola sata, popodne progesteron 💉 i heparin 💉... Uvece opet utrić. Ne znam vise kud da se bockam sav stomak u čvorovima.
Nikita tako mi je drago da od tebe konačno čujem divne vesti. Rešila si se beštije sad odmaraj i oporavi se brzo.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nikitta želim ti brzi oporavak! Svaka čast na tvojoj hrabrosti. Zaslužila si život bez boli i nadam se da te čekaju samo lijepe stvari u životu dalje.🤗🍀❤
Hvala svim curama na podršci. Ja se koliko god se bojim nadam da će moja beba biti dobro i da je ovo krvarenje neće smetati. Najrađe bi prespavala do ponedjeljka da vrijeme što prije prođe i da vidim svoju bebicu kako joj srce lupa 🙏🤞❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Može doslovno bilo tko od njih. Meni je prvi put privatni endokrinolog dao nalaz na temelju kojeg mi je dr opće prakse dao recept, a nakon toga mi je MPO dr povećala dozu i napisala drugi recept.
Hej Flekica, vidim da imaš u potpisu sactosalpinx. Kako su ti to otkrili i kakav je plan? Pitam jer mi je danas dr. na pregledu spomenula da možda imam proširen jajovod nakon što sam prošla sve žive dr već u zadnjih god i pol, dvije i bila na pretrazi prohodnosti jajovoda i nitko mi to nikad nije spomenuo. Njen komentar na nalazu je 'sactosalpinx ili paraovarijska cista'. A imam vodenu cistu, zaostali folikul iz prethodnog ciklusa, pa se nadam da je sve to greška 😅🤔
Pa iskreno ni sama ne znam… Prvo mi je moja ginek. na pregledu posumnjala na sact. jer je na uzv izgledalo kao da je jajovod ispunjen tekućinom + velike ciste na tom jajniku. Na ponovljenom pregledu mi je sve izgledalo ok ali me zbog godine i pol pokušavanja poslala u Petrovu. U Petrovoj prvi pregled dvije velike ciste od kojih se nije ni vidio jajnik. Na ponovljenom UZV na 3 d.c. je dr Škrgatić rekla da se jasno vidi proširenje jajovoda i da je to najpametnije ukloniti zbog rizika vanmaterične i spontanog zbog te toksične tekućine. Tako da sam naručena za laparoskopsko uklanjanje jajovoda sljedeći mj. E sad, koliko sam čitala po internetu, prava dijagnoza može biti utvrđena laparoskopski jer se na UZV-u ni ne vidi osim ako nema te toksične tekućine.
A ja već prošla 7 postupaka, 3 transfera, nitko ni riječ.. nadam se da se ipak o nečem drugom radi, al dobro, saznat ću više, nadam se, u srijedu kad idem ponovo na UZV.. hvala ti na info i sretno s laparo 💪 nadam se da je to bila ta prepreka i da poslije toga slijedi 🤰🏼
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Kompleksna operacija endometrioze IV. stadija koja je osim maternice, jajnika i jajovoda, zahvatila 12 cm debelog crijeva, i ušla duboko u mišiće i ligamente u zdjelici, je napokon iza mene. Ne mogu puno pisati koliko bih voljela, tek sam stigla s intenzivne nazad na odjel, ali mogu reći da nikad nisam bila sretnija što je 10. studeni 2021. došao i prošao. Na potpunu i točnu dijagnozu čekala sam 12 godina (prvi simptomi bolesti 2007., dvije loše operacije 2009. i 2013. u Hrvatskoj), umiranje od bolova, gubljenje poslova, propuštanje života i lutanje do 11/2019 kad sam dobila full dijagnozu u Austriji. Na konačno rješenje, kiruršku eksciziju endometrioze zadnjeg stadija, čekala sam zadnjih 15 mjeseci u kompletnoj agoniji. Operacija se odgodila 6x u Austriji, i na kraju sam se zbog nesreće glavnog kirurga, morala reogranizirati i naći novi liječnički tim. Zadovoljna sam svojim izborom. Prof. Horace Roman i njegov tim u Francuskoj učinili su sve da otklone bolest koja je bila posvuda. Novi živote, dobro mi došao. Endobitchiosis fuck off. 🤭 Odrezali su mi 12 cm debelog crijeva, ukonili 1 jajovod, s oba jajnika su makli endometriome, iz mišića i ligamenata u zdjelici također. Mislim da su makli i miom, a jedino nisu mogli izrezati adenomiozu na maternici, jer bi napravilo veće sranje. No, adeno je samo 2 mm, pa ću živjet s tim. Slijedi dug oporavak, bit ću još 14 dana u FR, pa ako bude sve ok, letimo nazad za ZG. 3-12 mjeseci full recovery. Obećala sam javiti kad bude, ispunila obećanje. 😘❤️
Ajme super vijesti, Nikitta 🙏🙏🙏❤ dočekala si i ti svoju priliku 💪 sad hrabro u novi život, nadam se da nosi puno lijepih stvari - kao malu naknadu za ovo do sada!!!
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Leia, i mene su iznenadili bolovi, ali 2 dana poslije aspiracije i puno mi je pomoglo držanje toplog termofora na donjem dijelu stomaka, i brufen 600mg. Ako nemaš termofor, može poslužiti boca s vodom ili topli ručnik.
Libo, nek sve bude u najboljem redu 🙏🤞
Nikitta, hrabra ženo! Napokon novi i ljepši život, od srca ti želim svako dobro 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Nikitta jako sam sretna da je to iza tebe, zelim ti brz oporavak i saljem najveci zagrljaj ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nikita od srca ti zelim od sada da samo uspone.. dosta je bilo padova, ovo je prekretnica ❤️ Brz oporavak i javi nam se kad ces moci.
Aurora jako mi je drago da si se javila i da si ok, unatoc koroni i svemu. Samo nek se tako nastavi.
A ovo za mene, da, nekad imam osjecaj da moram prstom u svako govno 🤦🏻♀️ al svatko ovdje ima svoj kriz. Svi smo u istim problemima, a opet tako razlicitim…
Anemona hvala na savjetu, pokusat cu.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Kompleksna operacija endometrioze IV. stadija koja je osim maternice, jajnika i jajovoda, zahvatila 12 cm debelog crijeva, i ušla duboko u mišiće i ligamente u zdjelici, je napokon iza mene. Ne mogu puno pisati koliko bih voljela, tek sam stigla s intenzivne nazad na odjel, ali mogu reći da nikad nisam bila sretnija što je 10. studeni 2021. došao i prošao. Na potpunu i točnu dijagnozu čekala sam 12 godina (prvi simptomi bolesti 2007., dvije loše operacije 2009. i 2013. u Hrvatskoj), umiranje od bolova, gubljenje poslova, propuštanje života i lutanje do 11/2019 kad sam dobila full dijagnozu u Austriji. Na konačno rješenje, kiruršku eksciziju endometrioze zadnjeg stadija, čekala sam zadnjih 15 mjeseci u kompletnoj agoniji. Operacija se odgodila 6x u Austriji, i na kraju sam se zbog nesreće glavnog kirurga, morala reogranizirati i naći novi liječnički tim. Zadovoljna sam svojim izborom. Prof. Horace Roman i njegov tim u Francuskoj učinili su sve da otklone bolest koja je bila posvuda. Novi živote, dobro mi došao. Endobitchiosis fuck off. 🤭 Odrezali su mi 12 cm debelog crijeva, ukonili 1 jajovod, s oba jajnika su makli endometriome, iz mišića i ligamenata u zdjelici također. Mislim da su makli i miom, a jedino nisu mogli izrezati adenomiozu na maternici, jer bi napravilo veće sranje. No, adeno je samo 2 mm, pa ću živjet s tim. Slijedi dug oporavak, bit ću još 14 dana u FR, pa ako bude sve ok, letimo nazad za ZG. 3-12 mjeseci full recovery. Obećala sam javiti kad bude, ispunila obećanje. 😘❤️
Nikitta, evo, ja sam nova ovdje, ali tvoju pricu sam popratila. Stvarno sam sretna da ti je sve dobro proslo i da je to sada iza tebe. Zelim ti brz oporavak i u nove pobjede. Sretno!
Ostalim curama cestitke na pozitivnim betama i uspjesnu trudnocu, a onima koje su tek u postupku sretno! 🙏🏻
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Nikitta draga brz oporavak ti želim i da je napokon bol iza tebe 🥰
Flekice ja sam ti išla na lpsc isto su mislili da je jajovod u pitanju i da je ispunjen tekućinom ali kada je dr ušao unutra jajovod je bio prohodan i zdrav a cista je bila na jajovodu, teško je procijeniti s uzv što je točno , najbolje se vidi lpsc a za tebe i buduću trudnoću bolje je da to riješiš, oporavak je brz pravih par dana je bolno a kasnije kao da niti nisi imala op 🙂
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji