Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Prosinac 2021. 12:34

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Javljam da je M krenula u pon VV nov rat al svakako pobjeda je moja ovaj put 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽😄😄🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞
    Wohooooooooooooo! Neka bude dobitni !!

Hvala macka 🥰😘ljubim te kako si ti ? Kad piskis ? Da stisnem fige na rukama i nogama 🤗🤭🤭🤭🤰🏽

Pon/uto ako ne dođe M. Ok sam, osim nekakvih menstrualnih bolova, i danas vodenog iscjedka, sam ok. Ovo nije normalno, toliko čekati i samo misliti o tome i osluskivati simptome. Da barem možemo s kamericom nekakvom gledati dal se šta događa  

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 12:34

Coco24

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Coco24

⭐ Miss_Ivy ⭐

Belinda009 sretnooooo! Javljaj nam kako ide!
    Coco oprosti, nisam te popratila. Zašto ne idete na stimulaciju? I jel dr komentirala endometrij 6? Držim ti fige!

Ne smijem primati hormone zato prirodni. Vidjeti ćemo sve u ponedjeljak na UZV tako je rekla.

Jesi zadovoljna s doktoricom PJ?

Jesam, super mi je dr, čak se i smije 😂😂na to nisam navikla. Ne mogu reći da puno priča al ono što mi je bitno kaže i ako imam pitanja sve objasni. Ostala sam šokirana kad mi je rekla "ja se ispričavam ali malo će vas sad boljeti moram jače stisnuti" wtf nikad to nisam doživjela. Dr mi je 🔝

Slazem se.Meni najbolja doktoresa na svijetu❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 12:36

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Javljam da je M krenula u pon VV nov rat al svakako pobjeda je moja ovaj put 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽😄😄🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Hvala macka 🥰😘ljubim te kako si ti ? Kad piskis ? Da stisnem fige na rukama i nogama 🤗🤭🤭🤭🤰🏽

Pon/uto ako ne dođe M. Ok sam, osim nekakvih menstrualnih bolova, i danas vodenog iscjedka, sam ok. Ovo nije normalno, toliko čekati i samo misliti o tome i osluskivati simptome. Da barem možemo s kamericom nekakvom gledati dal se šta događa

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Razumijem te potpuno🤣🤣🤣

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 12:36

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

⭐ Miss_Ivy ⭐

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Razumijem te potpuno🤣🤣🤣

I drzim ti fige kao za sebe😚😚😚

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Prosinac 2021. 13:06

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

I drzim ti fige kao za sebe😚😚😚

😘😘😘😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 13:22

Jabuka89

Mila-Milica imaš li danas kakvih simptoma…mene jajnici bole tj. onako osjecam ih…ne znam kaj bi to moglo biti…kad nije bio stimulirani i noge me bole, tako me inače bole kad trebam dobiti .

Od utrica su mene pikali jajnici

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Mila-Milica
    04. Prosinac 2021. 13:57

Jabuka89

Mila-Milica imaš li danas kakvih simptoma…mene jajnici bole tj. onako osjecam ih…ne znam kaj bi to moglo biti…kad nije bio stimulirani i noge me bole, tako me inače bole kad trebam dobiti .

Heeej, Jabuka89! Sinoć sam imala kao neke grčeve kratkotrajne, uhvati me, drži 2-3 sekunde i popusti... Poslije ko da me bolio i lijevi jajnik. 
    Prije utrogestana (koji stavljam u podne!) a poslije mokrenja, imala sam na papiru kao blagi smećkasti iscjedak. U biti nije klasični iscjedak nego možda više sluzavo sa kao nekim žilicama... Sad, da li je to implantacija ili sam se možda ogrebala noktom prilikom stavljanja utrića?! Bog zna!!! 🙏 Ja se još uvijek nadam najboljem, pozitivna sam i optimistična iako me sad malo pere nervoza! 🤔🤔🤔

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Mila-Milica
    04. Prosinac 2021. 15:17

Jabuka89

Mila-Milica

Jabuka89

Heeej, Jabuka89! Sinoć sam imala kao neke grčeve kratkotrajne, uhvati me, drži 2-3 sekunde i popusti… Poslije ko da me bolio i lijevi jajnik.
    Prije utrogestana (koji stavljam u podne!) a poslije mokrenja, imala sam na papiru kao blagi smećkasti iscjedak. U biti nije klasični iscjedak nego možda više sluzavo sa kao nekim žilicama… Sad, da li je to implantacija ili sam se možda ogrebala noktom prilikom stavljanja utrića?! Bog zna!!! 🙏 Ja se još uvijek nadam najboljem, pozitivna sam i optimistična iako me sad malo pere nervoza! 🤔🤔🤔

Iskreno jako mi se sviđaju tvoji simptomi baš mi se cini kao implatacija 🙏. Ja sam baš pesimist ovaj put. A prošli put bila sto posto sigurni da sam trudnica pa ništa. Ja osjetim desni jajnik mozda zato sto je tamo bila ovulacija.

Ma nema mjesta pesimizmu!!! Što zračiš, to privlačiš. Istina, ponekad je to baš, baš teško ali moramo biti optimistični. Daj Bože da nam objema ovaj transfer bude dobitan! 🙏🙏 

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 16:09

Mila milica i jabuka koliko mozete uzivajte u svojim PUPO stanjima 🤭nemojte trazit simptome jer to nas sve ubije 😑ja sam sad za treci FET rekla da necu ni piskit ni iscekivat jer me pojelo rasit cu sve sto znam i mogu da smetnem s uma koliko god mogu ☝

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    04. Prosinac 2021. 16:27

Jabuka89

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Mila milica i jabuka koliko mozete uzivajte u svojim PUPO stanjima 🤭nemojte trazit simptome jer to nas sve ubije 😑ja sam sad za treci FET rekla da necu ni piskit ni iscekivat jer me pojelo rasit cu sve sto znam i mogu da smetnem s uma koliko god mogu ☝

To sam i ja rekla jer mi isto bila biokemijska prošli put, ali ipak sam testove kupila. Samo sto nikome neću reci ni mužu. Ali ako bude negativno bar cu prva znati.

Pa kuzis samo si stres nabijamo sto nije zdravo nikako
    ja sam krenula tim putem al tih 2-3dana mojih sjena i povuci potegni su me kostale i necu sebi takve stvari radit vise.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.