Cure meni je danas pet dana od transfera i stalno imam osjećaj da ću dobit M… jel neka imala takvu situaciju?
I sama sam u isto situaciji i ne znam šta bih ti rekla.... Ili ćemo dobiti ili nećemo treba biti strpljiv! Nadam se da nećeš!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Jutro cure,
Miss_Ivy pupo kako si? Jucer sam u Mulleru mislila kupiti test ali oduprijela sam se iskusenju 🤣
Angeleyes zao mi je zbog testa, mi smo blizu imale transfer, mozda ima jos nade do bete?
Din_don da to ti je sve normalno bez brige.
Vidila sam da je netko pitao kad vaditi stitnjacu nakon stinulacije, ja sam 2 tjedna nakon prestanka stuimulacije vadila krv, jedino tko pije Euthyrox ne bi ga trebao popiti taj dan prije vadenja krvi nego nakon.
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Jutro cure,
Miss_Ivy pupo kako si? Jucer sam u Mulleru mislila kupiti test ali oduprijela sam se iskusenju 🤣
Angeleyeszao mi je zbog testa, mi smo blizu imale transfer, mozda ima jos nade do bete?
Vidila sam da je netko pitao kad vaditi stitnjacu nakon stinulacije, ja sam 2 tjedna nakon prestanka stuimulacije vadila krv, jedino tko pije Euthyrox ne bi ga trebao popiti taj dan prije vadenja krvi nego nakon.
Joooj ja moram danas po čepiće za uši, samo u Mulleru imaju ove koje koristim, a odgađala sam jer ne želim test kupiti. U svakom slučaju, ako ne dobijem mislim da ću u pon / uto napraviti test. Boli me stalno kao da ću dobiti, i tak već zadnja 3-4 dana. Uglavnom, dosta sam negativna i nemam osjecaj kao da se primilo... Kako si ti, imaš li kakve tegobe?
👩 40 👨 39
Jutro cure,
Angeleyeszao mi je zbog testa, mi smo blizu imale transfer, mozda ima jos nade do bete?
Joooj ja moram danas po čepiće za uši, samo u Mulleru imaju ove koje koristim, a odgađala sam jer ne želim test kupiti. U svakom slučaju, ako ne dobijem mislim da ću u pon / uto napraviti test. Boli me stalno kao da ću dobiti, i tak već zadnja 3-4 dana. Uglavnom, dosta sam negativna i nemam osjecaj kao da se primilo… Kako si ti, imaš li kakve tegobe?
Isto kao i ti, samo onaj osjecaj kao da se menga spusta 😔 po nekom mom izracunu ovaj vikend bi trebala dobiti, cekat cu do kraja tjedna ako ne dobijem u meduvremenu napravit cu test u petak, to mi je 14 dana od transfera. Pokusavam se pozitivirati u mislima, ali isto imam oajecaj da se nije primilo nazalost
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Miss Ivy koje cepice koristis? Ja sad imam neke od uvex ali toliko sam ih prominila moj muz uzasno hrce jednom sam cak skinila aplikaciju da vidim koja je to visina decibela i usporedili su sa jako glasnom muzikom 🤣🤣 Tako da sam uvijek u potrazi za necim novim da ne moram skoro svaku vecer ustajat po noci i ici u drugi sobu spavat 🙈
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Anči, moja sućut 💔
-
Cure, moj test je jutros negativan (eto, ipak se testirala😅). Ne znam hocu li sad samo cekat betu za potvrdu ili da se probam opet testirat, ima li nade?
Imala si blaste ?
Drzim fige da ovaj FET bude dobitni 🌈
Hvala! Nada umire posljednja 😄!
Mislila sam na Domleon, ali naravno sretno i tebi 🥰 ako ne uspije kad mozes opet?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro cure,
A vjerojatno jos ima neke nade, citam po netu da je najpouzdanija beta kad dr odrede ili test 20 dana nakon transfera embrija. Ja imam dobit u ponedjeljak pa cemo vidit hoce li krenut... Al nemam nikakve simptome, pa niti osjecaj da cu dobit. A sta bude, idemo dalje. Sretno nam 😄
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Miss Ivykoje cepice koristis? Ja sad imam neke od uvex ali toliko sam ih prominila moj muz uzasno hrce jednom sam cak skinila aplikaciju da vidim koja je to visina decibela i usporedili su sa jako glasnom muzikom 🤣🤣 Tako da sam uvijek u potrazi za necim novim da ne moram skoro svaku vecer ustajat po noci i ici u drugi sobu spavat 🙈
https://www.ohropax.de/en/products/ohropax-silicon-clear
Ima i u boji, ali ovi su najbolji jer najduže traju i lakse ih je staviti u uhu. U nedostatku ovih, može i rozi ili plavi. Ja ove nisam našla nigdje u dućanima u Njemačkoj, samo u boji. Odlični su, ne čujem MM kako hrče, ali čujem alarm - doduše ne odmah, Toliko sam se navikla na njih da ne znam kako ću bez njih kad dobijem dijete
Nadam se da će ti pomoći, po meni nema ništa gore nego kad ne možeš zaspati
👩 40 👨 39
Belinda009 sretnooooo! Javljaj nam kako ide!
Coco oprosti, nisam te popratila. Zašto ne idete na stimulaciju? I jel dr komentirala endometrij 6? Držim ti fige!
👩 40 👨 39
Anči, moja sućut 💔
-
Cure, moj test je jutros negativan (eto, ipak se testirala😅). Ne znam hocu li sad samo cekat betu za potvrdu ili da se probam opet testirat, ima li nade?
Imala si blaste ?
Drzim fige da ovaj FET bude dobitni 🌈
Hvala! Nada umire posljednja 😄!
Mislila sam na Domleon, ali naravno sretno i tebi 🥰 ako ne uspije kad mozes opet?
Hvala medena 😘i ja navijam za tebe .
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji