Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    04. Prosinac 2021. 08:42

malala

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

malala

Šesnica, Mrvica, Aurora, ❤️❤️❤️❤️ divne vijesti.
    Meto, čestitke!!!! 🥳🥳🥳
    Anči, hug 🤗🤗🤗
    Ja čekam testiranje. Došla u Zg već u 6.40. 🤦 nisam ionako mogla spavati pa sam krenula ranije.
    Dr me slala vaditi hormone samo 8.dc. je li to normalno ili je i ona otpisala postupak pa misli da nema više smisla pratiti?? 😔

Pa hormoni se i vade na pocetku ciklusa netko prije netko kasnije ne vjerujem da je doktroica otpisala , zasto si tako uplasena bas mi je zao kad procitam da se tako lose osjecas.😔poljibac ti saljemn

Hormoni za vrijeme stimulacije, da se prati kako rastu folikuli. Na to mislim.
    Danas je rekla "piknut ćemo taj jedan pa ćemo vidjeti". Prošli puta je bio prazan folikul. I sad bi ja trebala biti nabrijana da će to biti sve super??? Radije sam realna. I pripremljena na sve. Vama svaka čast. 👍

Meni kod Škvorca nikada nisu vadili krv 😂😂😂 a uvijek koliko folikula toliko jajnih stanica, mozda zna po iskustvu. Nadam se da ce biti jedno zlatno 🥚 ne daj se 🦾

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    04. Prosinac 2021. 08:43

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Angeleyes

Anči, moja sućut 💔
    -
    Cure, moj test je jutros negativan (eto, ipak se testirala😅). Ne znam hocu li sad samo cekat betu za potvrdu ili da se probam opet testirat, ima li nade?

Imala si blaste ?

Drzim fige da ovaj FET bude dobitni 🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• ribic
    04. Prosinac 2021. 08:46

Malala U prirodnjacima je cesto vadenje hormona tijekom stimulacije. S obzirom da si ti nazalost lose reagirala na stimulaciju i imas folikula kao u prirodnom ciklusu vjerojatno te zato salje. Nije to nista lose nego da ima bolji prediktor za dalje (stoperica, aapiracija i sl.). 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Angeleyes
    04. Prosinac 2021. 08:51

Kacusha🍁🍂

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Angeleyes

Anči, moja sućut 💔
    -
    Cure, moj test je jutros negativan (eto, ipak se testirala😅). Ne znam hocu li sad samo cekat betu za potvrdu ili da se probam opet testirat, ima li nade?

Imala si blaste ?

Drzim fige da ovaj FET bude dobitni 🌈

Hvala! Nada umire posljednja 😄!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    04. Prosinac 2021. 09:07

malala

ribic

MalalaU prirodnjacima je cesto vadenje hormona tijekom stimulacije. S obzirom da si ti nazalost lose reagirala na stimulaciju i imas folikula kao u prirodnom ciklusu vjerojatno te zato salje. Nije to nista lose nego da ima bolji prediktor za dalje (stoperica, aapiracija i sl.).

A vidiš, kad sam bila u prirodnom nije me slala vaditi krv. Ovo je sve lutrija. I mi tu ne možemo ništa. 🤷 Hvala što navijate za moje jedno 🥚. 🤣🤣🤣🤣🤣 Imat ću i ja malo vjere. 🙏

Ajde, i ja se jos nadam pozitivnom testu, onda mozemo vjerovat i u tvoje jedno 🥚! 😄🤞🏻🤞🏻🤞🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anemona
    04. Prosinac 2021. 09:20

Rainbow_Hope

Anemona nalaze možeš vidjeti na portalu zdravlja preko e-građana, samo ovisi kako ih ažurno dižu…

Hvala ti na pomoći, ali nažalost ja ne mogu ući u portal zdravlja jer za njega treba veća razina sigurnosti, a ja imam samo nisku razinu preko fine 😞

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Mila-Milica
    04. Prosinac 2021. 09:29

Anemona

Rainbow_Hope

Anemona nalaze možeš vidjeti na portalu zdravlja preko e-građana, samo ovisi kako ih ažurno dižu…

Hvala ti na pomoći, ali nažalost ja ne mogu ući u portal zdravlja jer za njega treba veća razina sigurnosti, a ja imam samo nisku razinu preko fine 😞

Sve aplikacije mobilnig bankarstva (ukoliko imaš neku) su treća razina... Ja imam mpbz i tako se prijavljujem na portal bez problema. 

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

⭐ Miss_Ivy ⭐
    04. Prosinac 2021. 09:44

Rainbow_hope PUPOOOOO 
    Mrvica čestitam vam na srceku junackom ! 🤞 za drugo ❤️
    Angeleyes žao mi je za negativan test ... 
    malala sretno!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Din_don
    04. Prosinac 2021. 10:28

Cure meni je danas pet dana od transfera i stalno imam osjećaj da ću dobit M… jel neka imala takvu situaciju?

petra30
    04. Prosinac 2021. 10:35

Aurora odlicne vijesti s pregleda!😍 Nadam se da si odmorila😘!
    Rainbow PUPO ❤️! 
    Mrvice srcekoooo😍😍! 
    Malala znam da nije rezultat kojem si se nadala, ali navijati cemo za ovo jedno 🥚 na najjace❤️🤞🍀!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.