Malala što se tiče estradiola, mene je dva puta "prevario", bio je visok, pa je ispalo kao da imam puno zrelih stanica spremnih za aspiraciju, a nije bilo tako, pa se ja ne bih zamarala sa time već isključivo sa stanjem na UZV-u...
Rita to je vrlo vjerajatno hematom, ako nisi išla na hitnu, danas miruj i javi se svome doktoru sutra... hematom nije za igru, treba se vidjeti gdje je smješten i koliko je velik, osim ako nije već sve otišlo sinoć, ali nećeš znati dok ne provjeriš...
Sani88 sutra aspiracija držim palčeve da bude puno zrelih i dobrih!
M_G i Ruska, idem još uvijek u IVF, nisam tako planirala ispočetka, ali pošto je trudoća rizična zbog tog propadajućeg blizanca (koji se btw nije smanjio ništa od zadnjeg pregleda na hitnoj), hematoma koji je prošao, a najviše zbog faktora da ne mogu raditi Panoramu, Harmony, Nifty...ništa od prenatalnih testova, moram ostati u njihovim rukama jer imaju dobar UZV i vjerujem dr. G. Jest da me košta ta priča, ali trenutno ne mogu iz te situcije. Malo je bed što mi G. sve diktira, a moj samo mora pisati uputnice, ali nemam trenutno bolje rješenje.
Pomalo se skidam sa utrića (napokoooonnn nakon tri mjeseca!), duphastoni ostaju, moram ponoviti briseve, opet krvne pretrage, tražila sam TORCH da napravim jer živimo s mačkom, i zbog ostalih virusa... ma svašta nešto. Kontrola opet za tri tjedna i tak..
Maslačakk mislim da nisam imala tako detaljan pregled kao ti... naravno da me to sad brine, ali si ponavljam da imam veeeliko povjerenje u doktora Nuhalni nije mjerio, ili nije zapisao (na zadnjem pregledu je bio super 0.8mm), mjerio je glavu, trbuh i još nešto. Nosnu kost ima, kražlježnica se lijepo vidi, ruke, noge.. On je rekao jedna tip top beba po mjerenju i da nema razloga za brigu..vjerovati ću mu iako nije spominjao sve u detalje, možda jer je muž bio sa mnom.
Joka95, Ribic, Petra, Anči, Roxy, Kachusa, TIki
Belinda sretno u postupku🍀
MissIvy kad ide testić? Bolovi su normalni... 🍀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nije bilo niceg preko noci, jutros izlaze bijeli utrici… samo kazem: Hvala ti Boze.. ako danas tako bude, ne idem na hitnu, sutra cu se javi svojoj na kontroni uzv da mi se psiha sredi… hvala vam na potpori! Ovo je bilo nesto bljuć i povuklo se 😳
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Cure povlacim s foruma na par dana..nakon bake i deda je preselio na bolje mjesto.. 🥺❤️
Anchi, iskreno saučešće 😥🙏🏻🕯️
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Aurora, drago mi je što je sve ok s bebicom. 🥰
Ako smijem pitati, kakva su bila ova 3 neuspješna postupka, koja stimulacija, koliko stanica,…. Da u 3 puta nije bilo ništa za zamrznuti? 😔
1. Ovaleap (Petrova) 18stanica, 8 zrelih, vraćene dvije blastice. Visok estradiol, rana punkcija, slaba štoperica na taj broj stanica= loši rezultati. Možda i loša kvaliteta stanica, nisam ništa koristila za njihovu kvalitetu, tj. samo omegu i prenatale. Embriologica predložila kasniju aspiraciju za sljedeći puta. Nikako se nisu mogle odlučiti da li je do mene ili njih.
2. Rekovelle (Poliklinika IVF) dupla štoperica, prekinuta aspiracija zbog povraćanja od anestezije (ništa jela niti pila), izvadili su 7kom od cca 15, 4 zrele od 7.. vraćena dva trodnevna; vanmaternična. Dva mjeseca prije krenula piti Proxeed Women.
3. (Petrova) Menopur, 8 stanica, tri zrele, užas od postupka. Proxeed pila do tada 6mj i izbacila ga momentalno.
4. (Poliklinika IVF) dugi protokol; Decapeptyl od 21. dana ciklusa prije postupka pa sve do štoperice, Gonal 225 od 2DC, pa Gonal 200. Dupla štoperica na kraju, kasnija punkcija (15DC). Pila matičnu mliječ 2mj, Q10 ubiquinol, omegu (nju kroz sve postupke). 8 zrelih od 15, doktor nije bio zadovoljan sa brojen zrelih, ali su očito bile dobre kvalitete. Ja sam inzistirala na vraćanju trodnevnih, jer me bilo strah da nećemo doći do 🐧. Na kraju 3 blastice i trudnoća😊.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sani i Malala sretno s aspiracijama, nek bude što više 🥚🥚🥚🥚🥚
DomLeon slažem se s tobom - dok nije dobro, nije kraj! Drži se i samo hrabro, sljedeći je tvoj! 💪
Anči nadam se da si nam dobro ❤️
Rita hvala Bogu da je stalo 💪
Pupice moje, kak ste mi?
Nisam uspjela baš sve detaljno popratiti, ali svima vam želim blagoslovljenu drugu adventsku nedjelju ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Dobro jutro cure! Toliko sam toga napisala i sve se obrisalo grrrrrrrrrrrrrrr
Aurora drago mi je da je s bebicom sve super. Zaslužila si tu srecu! Kada ti je iduci uzv?
Znam da su bolovi normalni, ali isto tako nisu ni garancija. Danas i jucer me manje boli, osjetim samo jajnike. Vjerojatno cu test u utorak napraviti, nadam se da cu biti sama. To ce biti 10 dnt
Coco sretno sutra na aspiraciji! Navijam za tebe! Što se tice testiranja, zbilja ne znam, jer nisam dugo. A da probas nazvati svoju bolnicu? Ili pitati mpo dr di bi mogla. Bojim se da je na na fran mihaljevicu guzva , a ni ne rade dugo...
Rainbow_hope kako si nam ti ?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Dobro jutro cure! Toliko sam toga napisala i sve se obrisalo grrrrrrrrrrrrrrr
Aurora drago mi je da je s bebicom sve super. Zaslužila si tu srecu! Kada ti je iduci uzv?
Znam da su bolovi normalni, ali isto tako nisu ni garancija. Danas i jucer me manje boli, osjetim samo jajnike. Vjerojatno cu test u utorak napraviti, nadam se da cu biti sama. To ce biti 10 dnt
Coco sretno sutra na aspiraciji! Navijam za tebe! Što se tice testiranja, zbilja ne znam, jer nisam dugo. A da probas nazvati svoju bolnicu? Ili pitati mpo dr di bi mogla. Bojim se da je na na fran mihaljevicu guzva , a ni ne rade dugo…
Rainbow_hope kako si nam ti ?
Hvala ti, nadam se da će proći sve ok.
Zvala sam dr. Fran Mihaljević ili Štampar, svagdje se naručuje valjda će me primiti i bez narudžbe. Kontam da je svagdje gužva, a što sad stajati ću u redu do navečer ako treba samo da nalaz bude do ujutro.
Nađi neku zensku i objasni joj za sta ti treba, one ce prije razumjeti. Tako sam i ja narucila MM , bas u nedjelju i objasnila sam u cemu je stvar i da nisam znala prije i primili su ga. Sretno!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Jutro cure,
Miss_Ivy pupo kako si? Jucer sam u Mulleru mislila kupiti test ali oduprijela sam se iskusenju 🤣
Angeleyeszao mi je zbog testa, mi smo blizu imale transfer, mozda ima jos nade do bete?
Din_don da to ti je sve normalno bez brige.
Vidila sam da je netko pitao kad vaditi stitnjacu nakon stinulacije, ja sam 2 tjedna nakon prestanka stuimulacije vadila krv, jedino tko pije Euthyrox ne bi ga trebao popiti taj dan prije vadenja krvi nego nakon.
Bome ja svaki put prije vađenja hormona štitnjače najnormalnije popijem svoju dnevnu terapiju euthyroxa. Tko ti je rekao da ne treba piti taj dan? Meni su dr rekli da se najnormalnije popije bas da se vidi kakvo je stanje pod terapijom i treba li što mijenjati..
Sorry Amelie, moram te ispraviti, nisi u pravu. Terapija se pije nakon vađenja krvi, uvijek. Godinama vadim krv za provjeru hormona štitnjače, jaaako puno sam čitala i raspitivala se
https://ibb.co/W3dXvB3
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jutro cure,
Miss_Ivy pupo kako si? Jucer sam u Mulleru mislila kupiti test ali oduprijela sam se iskusenju 🤣
Angeleyeszao mi je zbog testa, mi smo blizu imale transfer, mozda ima jos nade do bete?
Din_don da to ti je sve normalno bez brige.
Vidila sam da je netko pitao kad vaditi stitnjacu nakon stinulacije, ja sam 2 tjedna nakon prestanka stuimulacije vadila krv, jedino tko pije Euthyrox ne bi ga trebao popiti taj dan prije vadenja krvi nego nakon.
Bome ja svaki put prije vađenja hormona štitnjače najnormalnije popijem svoju dnevnu terapiju euthyroxa. Tko ti je rekao da ne treba piti taj dan? Meni su dr rekli da se najnormalnije popije bas da se vidi kakvo je stanje pod terapijom i treba li što mijenjati..
Hey, endokrinologica mi je tako rekla jer ti ne dodju tocni rezultati, imas i na svim stranicama gdje pise kako se pripremiti za laboratorijake pretrage isto takvu uputu
https://xn--titnjaa-o6a36e.hr/stitnjaca/pregledi-i-lijecenje/treba-li-piti-terapiju-prije-vadenja-hormona-2/
Ne znam, provjeri mozda kod jos nekog doktora, ja idem privatno kod endokrinologa jer se u Puli ceka 6mj na termin
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
I vadila sam krv danas,
Estradiol 3635,5 pg/ml( to podijelim sa 300? I dobijem koliko ima zrelih js?)
Progesteron 3.9 nmol/L
Lh 1.1 iu/l
Cure koje se kuze, cini mi se ok, il sam zabrijala 🤔
Ne znam bas..moj je bio preko 6000 i imala aspirirano 9 i od toga 4 zrele…
U ovoj mjernoj jedinici? Ja imam jos pored i estradiol 13346 pmol/L, dakle u dvije mjerne jedinice na istom nalazu
Ne..evo sad gledam E2 6812 pmol/L
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji