Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VM
    03. Travanj 2022. 09:50

Takica

Dobro jutro
    Juce nisam imala snage da se javim bas mi je bilo tesko. Bila sam na UZV i vidjen je hematom. Da li je nastao nakon aspiracije ili kao posljedica pocetnog odvajanja endometrij ne znam. Uglavnom endometrij je debljine 16.7 i krenulo je bujanje zbog trudnoce medjutim beta je opet losa juce sam ponavljala iznosi 47.
    Definitivno je prekinuta terapija i ceka se krvarenje i moracu je ponoviti dok ne padne ispod 5.
    Jedino se boje vanmatericne tako da pregled imam opet sledece sedmice.
    Tesko mi je jer je bila jaka stimulacija i nemam nista zaledjenih pa kad skupim novac i hrabrost idemo ponovo.
    Sad cu pokusati u dogovoru sa svojim ginekologom ovaj mjesec nakon sto stigne menstruacija na folikulometrije da pokusam iskoristiti brdo hormona koje sam dobila ko zna.
    Grudi bole i dalje i nabujale od krvarenja nema ni naznake. Nadam se da ce bar doci uskoro.☹️
    Sve vas grlim i navijam🍀❤️

Takica ja sam ti imala slicnu situaciju, pocetna beta 93 koje je malo rasla, malo padala, s obzirom da je to sve nisko nisu mogli locirati plod i sumnjali su na VM. Jedno 2 tjedna sam se nahodala i navadila krvi dok nije pala do 0. Hocu reci, trebalo bi se to rijesiti samo kroz par dana. Ne brini, drzim fige 😘

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Travanj 2022. 09:59

Anemona baš mi je drago da imaš normalnog šefa koji bi shvatio tvoju situaciju! Ma odlično! Držim fige da što prije pohvataš sve!
    Takica baš mi je žao.... Nadam se da će se uskoro otkriti jel biokemijska ili puj puj , da prekrižiš postupak i smogneš snage za dalje!
    Slavica se opet ne javlja ... 
    BugaDuga, Little123 navijamo za betu, crtice su odlične!
    VM još je rano! Sjećam se da je i meni tako bilo na tom prvom pregledu, briga što nema embrionalnog odjeka i znala sam da je rano, ali sam baš bila luda i nestrpljiva! Bit će to sve ok!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    03. Travanj 2022. 10:01

eles

Anči 💕

eles

Dobro jutro cure, stalno vas pratim i imam pitanje!
    Da li se FET racuna pod postupak, znaci ako imas dosta smrzlica pa njihov transfer u maternicu?

Jutro..FET ti se računa pod onaj postupak u kojem si dobila smrzliće…

Hvala!
    A sta ak imam osam smrzlica pa svaki mjesec mi se vracaju po recimo dva? Svako vracanje se racuna pod postupak?

Sve ti to ide pod taj postupak..kada krenes u novu stimulaciju, onda je to novi postupak...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    03. Travanj 2022. 10:13

BugaDuga Little123 jesti piškile danas testiće? 🤞🏻
    Takica zao mi je jako..vjerujem da ce se na tako malu betu riješit samo od sebe..nadam se da ce vam upalit spontano pa da ni ne trebas ic u novi postupak..drzi se i saljem zagrljaj ❤️
    Anemoma drago mi je da si naišla na super podršku na poslu..u svemu ovome i to je jako bitan faktor..brzo ćeš ti to pohvatat pa ides po svoju mrvu ili mrve ( zaboravila sam kolko ih je 🙈) ❤️
    Iman sad ce to proletit..kolko imas za vratit jednu ili dvije? Jedva cekam da krenes pa da navijam jako jako 🤞🏻🥰❤️
    Ja sam dobro..vještura prolazi, tako da krećem sa nekim svojim planovima i vizijama pa ćemo vidjet..za sad muza ne ispitujem vise nista nek mu se malo slegne sve pa ćemo se dogovarat dalje...ipak ga razumijem i shvaćam da neda svoja 🥚 bilo kome u ruke, i da je ipak i njemu ugodnije kod doktora u kojeg je vec stekao povjerenje..njegova je teorija bit će treća sreća pa ne znam mozda i ja popustim jer stvarno nemam velike zamjerke za Os i iskreno odgovara mi i doktor, samo je zamjerka sto nisam još uvijek trudna hahaha..vidjet cemo 🤷🏽‍♀️😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• BugaDuga
    03. Travanj 2022. 10:21

Takica

Dobro jutro
    Juce nisam imala snage da se javim bas mi je bilo tesko. Bila sam na UZV i vidjen je hematom. Da li je nastao nakon aspiracije ili kao posljedica pocetnog odvajanja endometrij ne znam. Uglavnom endometrij je debljine 16.7 i krenulo je bujanje zbog trudnoce medjutim beta je opet losa juce sam ponavljala iznosi 47.
    Definitivno je prekinuta terapija i ceka se krvarenje i moracu je ponoviti dok ne padne ispod 5.
    Tesko mi je jer je bila jaka stimulacija i nemam nista zaledjenih pa kad skupim novac i hrabrost idemo ponovo.
    Sad cu pokusati u dogovoru sa svojim ginekologom ovaj mjesec nakon sto stigne menstruacija na folikulometrije da pokusam iskoristiti brdo hormona koje sam dobila ko zna.
    Grudi bole i dalje i nabujale od krvarenja nema ni naznake. Nadam se da ce bar doci uskoro.☹️

Takica Saljem zagrljaje!! 

Eles dok god imas smrzlice oni ti se racunaju pod onaj postupak pod koji si ih dobila. Jedino sto mislim da nakon prvog FET-a moras donosit za svaki novi FET d1 uputnicu. 

26.4. 7+1 ❤️

Monkica24 🍀
    03. Travanj 2022. 10:31

BugaDuga

Takica

Dobro jutro
    TakicaSaljem zagrljaje!!

Elesdok god imas smrzlice oni ti se racunaju pod onaj postupak pod koji si ih dobila. Jedino sto mislim da nakon prvog FET-a moras donosit za svaki novi FET d1 uputnicu.

Ne treba posebna nova uputnica za FET, svi ti transferi se računaju pod inicijalni postupak iz kojeg si dobila te smrzliće. Znači kad si imala prvi postupak i izvadila d1 uputnicu i dobila recimo 8 smrzlića, sve ide pod tu jednu uputnicu i svih 8 transfera se broji pod taj jedan postupak.

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• BugaDuga
    03. Travanj 2022. 10:33

Anči piskila sam, al me nesto zeza za upload-om slika. Kad uspijem stavim! 

26.4. 7+1 ❤️

• BugaDuga
    03. Travanj 2022. 10:39

Ne uspijevam dignut sliku sa ovim standardim, pa sam probala preko postimages. Ne znam dal sam uspjela. 
    Ugl. Nasla sam u silnim lh trakicama jos jednog kineza za usporedbu, al to je to, nema ih vise. Ak uspijem nagovorit muza da me odveze do mullera probat cu jos koji dan prije bete napravit test.

26.4. 7+1 ❤️

ma2013 👣
    03. Travanj 2022. 10:39

Monkica24 🍀

BugaDuga

Takica

Dobro jutro
    TakicaSaljem zagrljaje!!

Elesdok god imas smrzlice oni ti se racunaju pod onaj postupak pod koji si ih dobila. Jedino sto mislim da nakon prvog FET-a moras donosit za svaki novi FET d1 uputnicu.

Ne treba posebna nova uputnica za FET, svi ti transferi se računaju pod inicijalni postupak iz kojeg si dobila te smrzliće. Znači kad si imala prvi postupak i izvadila d1 uputnicu i dobila recimo 8 smrzlića, sve ide pod tu jednu uputnicu i svih 8 transfera se broji pod taj jedan postupak.

Mene su za FET tražili novu D1 uputnicu.. 🤔

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

ma2013 👣
    03. Travanj 2022. 10:40

BugaDuga

Ne uspijevam dignut sliku sa ovim standardim, pa sam probala preko postimages. Ne znam dal sam uspjela.
    Ugl. Nasla sam u silnim lh trakicama jos jednog kineza za usporedbu, al to je to, nema ih vise. Ak uspijem nagovorit muza da me odveze do mullera probat cu jos koji dan prije bete napravit test.

Odlične crtice kolko vidim! 😊
    Neće mi sliku otvoriti. 🤷🏻‍♀️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.