BugaDuga sretnoooo✨
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Bok cure, oprostite sto samo ovako upadnem, citam vas svaki dan, ali nisam aktivna. Jucer mi je bio 8 dpt i popodne sam radila test, crtica se lijepo vidi. 17.3 sam primila brevactid 10000 pa me zanima jel postoji mogucnost da su to ostaci lijeka?
https://ibb.co/FmSHGyF
Nemre ti to biti od štoperice, predebela je crta i prošlo je previše vremena dana od nje. Čestitam i sretno dalje
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Kacusha da da kod dr. G sam 🙈
Avocado 6.4 pamtim i navijam na najjače 🤞🙏😊🤗🥰❤
Aries tvoj strah je razumljiv kao i kod svake žene tako da te razumijem, što se tiče kože probaj s domaćim maslinovim uljem ili neko beby ulje meni pomogne za suhu kožu 🥰 dobro sam, od nalaza sve imam friško iz 12 mj pa ne moram ništa jedino čekam sad pretrage za ANU , mazi bušicu i uživaj zaslužila si 😊🤗🥰❤❤
Ribić baš mi je drago da si se opustila s curama tako i treba 🤗🤗🥰❤
Buga Duga vidi se razlika 🤗🤞🙏🥳❤
Din Don Lučinger nema ugovor s Hzzo samo privatno možeš kod njega🤷♀️
Little123 ma ženo štoperica je izašla davnih dana ,test je predivan, kada betu vadiš 🥳🤞🤗❤
Marta0409 moraš se naručiti ne čeka se dugo mi smo dobili termin za cca 7 dana i dođe nalaz na mail kroz par dana e sad tako je bilo prije godinu dana ako se nešto promijenilo budu ti cure rekle 🥰
Sunny sve što sam zapamtila je to da imaš velike (.)(.)🤣🤣🤣🤣 kada imaš uzv ❤
DOMLeon kako si?❤
Anchy 🤗🤗🤗🥰❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Danasnje stanje (isto kinez):
Izgleda obećavajuće, držim fige da još potamni!
Ja krećem danas s bockanjem pa ćemo vidjet hoće li što bit.🙏🏻Flowerson sretno sa 💉..držim 🤞🏼..ja sam počela prošli tjedan ,imamo istu Bemfolu 150🤪neka nam donese sreću✨
Neka nam je sa srecom! ☺️ Javi baš kakav bude rezultat.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kacusha da da kod dr. G sam 🙈
Avocado 6.4 pamtim i navijam na najjače 🤞🙏😊🤗🥰❤
Aries tvoj strah je razumljiv kao i kod svake žene tako da te razumijem, što se tiče kože probaj s domaćim maslinovim uljem ili neko beby ulje meni pomogne za suhu kožu 🥰 dobro sam, od nalaza sve imam friško iz 12 mj pa ne moram ništa jedino čekam sad pretrage za ANU , mazi bušicu i uživaj zaslužila si 😊🤗🥰❤❤
Ribić baš mi je drago da si se opustila s curama tako i treba 🤗🤗🥰❤
Buga Duga vidi se razlika 🤗🤞🙏🥳❤
Din Don Lučinger nema ugovor s Hzzo samo privatno možeš kod njega🤷♀️
Little123 ma ženo štoperica je izašla davnih dana ,test je predivan, kada betu vadiš 🥳🤞🤗❤
Marta0409 moraš se naručiti ne čeka se dugo mi smo dobili termin za cca 7 dana i dođe nalaz na mail kroz par dana e sad tako je bilo prije godinu dana ako se nešto promijenilo budu ti cure rekle 🥰
Sunny sve što sam zapamtila je to da imaš velike (.)(.)🤣🤣🤣🤣 kada imaš uzv ❤
DOMLeon kako si?❤
Anchy 🤗🤗🤗🥰❤❤❤
Znači zvala sam ih cijeli tjedan. Znam da se naruči preko maila. Nego ne može bilo kad, radi dnevne, noćne.. pa dok ima slobodan dan da odnese..
Ne javljaju se na tel i moj dragi radi noćne i svakako pa sam tako i u mailu napisala I stavila datume kada on može i fakat su nam izašli u susret, probaj mailom sve objasniti a uostalom možeš kao Sani88 odnijeti sama samo uzorak drži na toplom mjestu 🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hej cure moje, Stela & Anči, hvala što pitate za mene, čitam vas kad stignem. Polako se uhodavam na poslu, rekli su mi da će mi trebati par mjeseci dok sve naučim, jer uvijek nešto novo. Inače sam dobro, osim kronično ne naspavana 😭 trebala bih ići spavati u 21h, možda bi mi onda bilo ok.
Prekjučer smo na poslu nekako došli na temu porodiljnog, pa sam ukratko rekla da se borimo i da smo stali sa postupkom zbog posla, pa je šef rekao da će me pustiti kad god trebam u bolnicu, a ostali kolege odmah dali podršku. Skoro sam se rasplakala 😊 tako da kad se još uhodam za 1-2mj, mogla bih u fet 😍🙏
Čestitam novim curama na poz.testovima i betama, trudnicama na svakom lijepom druženju sa svojim bebicama, i naravno svim čekalicama da ostanu hrabre i pozitivne 😘😘😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Evo menee, opet sam se pogubila među curama, vidim neke divne testiče! I čestitam curama!! 😊😊
VM, jako mi je drago zbog tebe! Nek bude sve dalje dobro ovaj put, zaslužuješ to! 😊❤️
Sunny, mi smo dobro. Počeli neki novi mirisi smetati i neki novi simptomi, jedino čemu se veselim je da su mi se mučnine smanjile 🙈🙈 Vidim da ti nemaš problema s mučninam i baš mi je drago da nemaš muke s time! 😊 Još malo i UZV pa ćeš se družiti s bebicom! 😊❤️
Anči, probaj se još dogovorit s mužem da ide u Zg, a ako ne, onda neka uspije vam u Osijeku i kad krenete nek bude uspješno! 😊 🤞
I da, nemam 11.04 uzv, trebam vidjet s giničkom kad bude me primila, al prije Uskrsa bi ja definitivno išla. 🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Stela i Anci ❤️❤️drage moje hvala Vam sto pitate za mene.Ok sam guram,sta cu.Kako ste vas dvije ?
Ostalim curkama poljubac i zagrljaj ❤️😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ma2013, Monkica, Lindsay, Divna, Aurora i ostale trudnice nadam se da uzivate u trudnoći 🤗❤️
Evo me, uživamo da, malac redovno udara, trbuh raste, samo što svrbi za poludit nekad 😖 Nisam baš stigla ovih dana redovno pratiti i biti aktivna, neke druge stvari su uletile protekli tjedan pa mi je poprilična gužva, ali čestitam na pozitivnim testićima, vidim da ih ima 🥰 Anči, nadam se da ste se odlučili za pokušaj u Zagrebu, ja sam u dva navrata na aspiraciji ležala s curama u sobi koje su bile iz Osijeka i nikako nisu bile sklone postupcima tamo... Ne znam konkretne razloge, ali svakako probajte promijeniti ako možete.
Arnoldica, Petra, kako ste curke? 🥰
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sortiraj odgovore
Najstariji