Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BugaDuga
    02. Travanj 2022. 21:38

Sani88 🙏🍀🤰

Vm a nema ti druge neg bit strpljiva , znam da je tesko ali zaista probaj okupirat misli necim drugim i ne stresirat se sada, samo ti moze naskodit 🤗
    BugaDugavidi se razlika 😍, ali sad nastavi sa istim testovima ako mislis pratit crtu, nema ti smisla piskit drugi jer nisu iste osjetljivosti 🤷‍♀️
    Little i tvoj crtica je super 😍, stoperica je davno izasla🤞
    Din_Don Lucinger radi samo privatno
    Ancija sam dobro, trenutno muku mucim sa alergijom, mrzim pit te tablete i cim me popusti malo ja prestanem, a onda se pogorsa, al sama sam si kriva 🤷‍♀️, grlim 🤗❤
    Marto0409 sve dogovaras preko maila, odgovore brzo, na tel se ne javljaju. Ja isto imam specificnu situaciju, mm ima gips na nozi pa mu nije nikak zgodno ic i pitala sam mogu li ja odnijet uzorak , rekli su da mogu, pa tako mozes i ti 🤭, imas upute na njihovoj stranici, termin dobili za 10 dana, nalazi budu isti dan.

Ma znam. Al nema veze. Ovi su neki kinezi za koje ni ne znam osjetljivost. 

26.4. 7+1 ❤️

• Din_don
    02. Travanj 2022. 21:46

Ok hvala puno. Ja sam pomiješala onda IVF centar i Polikliniku IVF…

Roxy ✨
    02. Travanj 2022. 22:04

Anci draga kako ti na nas sve mislis, ja sam jako dobro hvala ti na pitanju, kako si ti? 😘
    Aries bas mi je zao da ti nista ne pomaze kod tog svrbeza. Jako mi je drago da bebica raste i da je sve kako treba biti 💓
    Sunny hehehe (.)(.) Samo neka rastu 😍ja se ne bi bunila 😂
    Ribic neka si se nauzivala sa svojim curama tako i treba ☺️
    Bugaduga i Litle123 super su vam testici. Drzim vam fige za veeeelikuuu betu 🙏🤞🍀
    Vm cestitam ti na malenoj točkici ili 3 🤭 vjerujem da je sad iščekivanje do sljedećeg ultrazvuka ali proci ce i ti brzo. 😊

Cure drage ako sam koga zaboravila oprostite nisam bila par dana na forumu i sad sam sve procitala ali dok krenem pisati poruku zaboravim pola toga 🙈

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Roxy ✨
    02. Travanj 2022. 22:07

Anemona

Hej cure moje, Stela & Anči, hvala što pitate za mene, čitam vas kad stignem. Polako se uhodavam na poslu, rekli su mi da će mi trebati par mjeseci dok sve naučim, jer uvijek nešto novo. Inače sam dobro, osim kronično ne naspavana 😭 trebala bih ići spavati u 21h, možda bi mi onda bilo ok.
    Prekjučer smo na poslu nekako došli na temu porodiljnog, pa sam ukratko rekla da se borimo i da smo stali sa postupkom zbog posla, pa je šef rekao da će me pustiti kad god trebam u bolnicu, a ostali kolege odmah dali podršku. Skoro sam se rasplakala 😊 tako da kad se još uhodam za 1-2mj, mogla bih u fet 😍🙏
    Čestitam novim curama na poz.testovima i betama, trudnicama na svakom lijepom druženju sa svojim bebicama, i naravno svim čekalicama da ostanu hrabre i pozitivne 😘😘😘

Aaa jako mi je drago da su ti i sef i kolege tako susretljivi 😍 Virujem ti da te je to ganulo. Proletiti ce i tih mjesec, dva dok ne odes po svoje male mrve ☺️

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

SeníRemmus
    02. Travanj 2022. 22:34

Aries sorry nisam popratila, jesi li vadila jetrene i žučne kiseline da vidiš da nije mozda kolestaza u pitanju? Sa mnom su u bolnici ležale cure sa tom dijagnozom pa znam da je svrbež koji ne prolazi kremama jedan od simptoma. Dosta si rano u trudnoći pa ne bi trebala biti kolestaza jer se ona javlja kasnije, ali nije loše provjeriti jer ekstremno visoke jetrene i zučne mogu dugoročno biti opasne za tebe i za bebu. Na tu dijagnozu obavezno treba uzimati terapiju i promijeniti prehranu ako su izvan granica. Oprosti ako si već pisala, samo sam imala potrebu ti reći ako ne prolazi kremema provjeri nalaze za kolestazu. Sretno ❤

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

Iman
    03. Travanj 2022. 01:21

Anči 💕

Ljubica jesu stigle tvoje curke?
    Domleon nadam se da si dobro i da se drzis… ❤️
    Avocado jedva čekam tvoj testić 🤞🏻
    Nanaj jesi ti nedavno pisala u kojoj si fazi ili sam ja pobrkala neesto 🙈
    Sunny jesi uzbuđena zbog uzv 🤭❤️
    Aries ❤️
    Miss_Ivy bas mi je zao da ti nije pokazala bebača..al kolko se sjećam napisala si da ideš kroz 10 dana opet kod onih, tak da je to super 🤭
    Ma2013, Monkica, Lindsay, Divna, Aurora i ostale trudnice nadam se da uzivate u trudnoći 🤗❤️
    Barby opa i ti još malo startaš..drzim fige jako jako ❤️
    Iman kad ti draga krećeš? 🤞🏻
    Ribic i neka si se opustila..treba u svemu ovome mislit i na sebe i priustit si neke gušte i radosti. 🥰
    Stela i Kacusha još malo i vi krećete 💪🥰
    Dashuri mislim na tebe.. ❤️
    Gpgirl, Joka, Sanjass, erica, Roxy, Panda, J_B, Anemona, Antoneta, Arnoldica, Rainbow, Sani, Libo kak ste cure? 🤗❤️
    Maslačak, Asli, Elle, Twetty kako se snalazite? 💙❤️
    Curke u postupku i pupice drzim vam fige jako jako 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 vrijeme je da se malo poveća ova lista trudnica 🤞🏻🤞🏻🤗❤️
    Mah-mah svim ostalim curama..grlim vas sve ❤️

Draga naša Anči misli na sve ❤❤❤ Čekam M oko 20.4. i ako sve bude u redu idemo u FET. To bi trebalo biti od 9.5. po nekoj mojoj računici pa nadalje, ali uopće ne mora značiti. Sve ću rado javljati i dijeliti s vama na forumu. Još malo, već sam u panici, ali ovaj put psihički mnogo spremnija. 
    Kako si ti, sigurna sam da se budes uspjela dogovoriti s muzekom oko narednog postupka, a do tada svakako daj si oduska od svega ❤🌹😘😘😘
    Barby draga kako si ti, pratimo li se ili si prije mene ❤😘
    Stela, draga samo da se javim ❤😘
    Little star, Buga Duga neka budu TOP betice 🤞❤
    Rainbow draga kako si. Nisam sigurna, mislim da si pisala da ides odmah u naredni postupak. Također, baš me sad zainteresirala ova tema oko vraćanja 1 ili 2 blastice. Hmm, meni su vracene 2, a imala sam vanmateričnu. Budem to malo istražila za ovaj FET.
    Aries, Sunny, Ma 😍😍😍❤❤❤
    Ostale cure sa pozitivnim vijestima čestitam, a one sa manje lijepim vijestima, drzite se, borba je pred svima nama. ❤❤❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

eles
    03. Travanj 2022. 08:47

Dobro jutro cure, stalno vas pratim i imam pitanje! 
    Da li se FET racuna pod postupak, znaci ako imas dosta smrzlica pa njihov transfer u maternicu?

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

Takica
    03. Travanj 2022. 09:02

Dobro jutro
    Juce nisam imala snage da se javim bas mi je bilo tesko. Bila sam na UZV i vidjen je hematom. Da li je nastao nakon aspiracije ili kao posljedica pocetnog odvajanja endometrij ne znam. Uglavnom endometrij je debljine 16.7 i krenulo je bujanje zbog trudnoce medjutim beta je opet losa juce sam ponavljala iznosi 47. 
    Definitivno je prekinuta terapija i ceka se krvarenje i moracu je ponoviti dok ne padne ispod 5. 
    Jedino se boje vanmatericne tako da pregled imam opet sledece sedmice. 
    Tesko mi je jer je bila jaka stimulacija i nemam nista zaledjenih pa kad skupim novac i hrabrost idemo ponovo. 
    Sad cu pokusati u dogovoru sa svojim ginekologom ovaj mjesec nakon sto stigne menstruacija na folikulometrije da pokusam iskoristiti brdo hormona koje sam dobila ko zna.
    Grudi bole i dalje i nabujale od krvarenja nema ni naznake. Nadam se da ce bar doci uskoro.☹️
    Sve vas grlim i navijam🍀❤️

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Anči 💕
    03. Travanj 2022. 09:17

eles

Da li se FET racuna pod postupak, znaci ako imas dosta smrzlica pa njihov transfer u maternicu?

Jutro..FET ti se računa pod onaj postupak u kojem si dobila smrzliće...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

eles
    03. Travanj 2022. 09:44

Anči 💕

eles

Jutro..FET ti se računa pod onaj postupak u kojem si dobila smrzliće…

Hvala!
    A sta ak imam osam smrzlica pa svaki mjesec mi se vracaju po recimo dva? Svako vracanje se racuna pod postupak?

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.