Cure 28.3 imala FET 2 blastociste.. 2 testa debelo pozitivna baš tamna crta a sada roza spoting. Ima tko da mu je bilo tako, da je na kraju sve bilo ok. Beta mi je u srijedu.
Nemam iskustva s roza spotingom ali wowww za debelu crticu vec 😃 i ja sam imala 28. fet, jedna blastica, ali nisam radila test još
Ja radila 2 testa i vidi se razlika a sada ovaj spoting.. Tako da stvarno nznm sto je.
Trudnice very soon to be - part dva
Ketrin2604 konzultacije 1/22
GPgirl FET za nekoliko mjeseci
Joka95 postupak za nekoliko mjesece
Rita55 postupak za nekoliko mjesece
Belinda09 FET za nekoliko mjesece
Callista postupak za nekoliko mjesece
Garawa postupak za nekoliko mjesece
WinkyTheElf postupak za nekoliko mjesece
Zuzujalica postupak za nekoliko mjesece
Sanjass FET za nekoliko mjeseci
Tina26 postupak za nekoliko mjeseci
Juricka postupak za nekoliko mjeseci
Brananis FET za nekoliko mjeseci
UdaUda postupak za nekoliko mjeseci
ericaa postupak za nekoliko mjeseci
Tanja79 postupak za nekoliko mjeseci
Koka007 postupak za nekoliko mjeseci
Lita.1234 postupak za nekoliko mjeseci
Mariaa94 postupak za nekoliko mjeseci
Kira postupak za nekoliko mjeseci
Mikica FET postupak za nekoliko mjeseci
Malena31 FET postupak za nekoliko mjeseci
tessa1990 postupak za nekoliko mjeseci
Roxy postupak za nekoliko mjeseci
Ivanaka postupak za nekoliko mjeseci
Jana85 - postupak za nekoliko mjeseci
Andela111 postupak za nekoliko mjeseci
iris_iris postupak za par mjeseci
Sofisofi postupak za nekoliko mjeseci
Marta82 postupak za nekoliko mjeseci
Piky –postupak za nekoliko mjeseci
Koka FET za nekoliko mjeseci
LucyLou - postupak za nekoliko mjeseci
Amaranta - postupak za nekoliko mjeseci
Leptir5 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Zoe u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
Nadalina6 u istraživanju opcija i prikupljanju informacija
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
BugaDuga Little123jesti piškile danas testiće? 🤞🏻
Takica zao mi je jako..vjerujem da ce se na tako malu betu riješit samo od sebe..nadam se da ce vam upalit spontano pa da ni ne trebas ic u novi postupak..drzi se i saljem zagrljaj ❤️
Anemoma drago mi je da si naišla na super podršku na poslu..u svemu ovome i to je jako bitan faktor..brzo ćeš ti to pohvatat pa ides po svoju mrvu ili mrve ( zaboravila sam kolko ih je 🙈) ❤️
Iman sad ce to proletit..kolko imas za vratit jednu ili dvije? Jedva cekam da krenes pa da navijam jako jako 🤞🏻🥰❤️
Ja sam dobro..vještura prolazi, tako da krećem sa nekim svojim planovima i vizijama pa ćemo vidjet..za sad muza ne ispitujem vise nista nek mu se malo slegne sve pa ćemo se dogovarat dalje…ipak ga razumijem i shvaćam da neda svoja 🥚 bilo kome u ruke, i da je ipak i njemu ugodnije kod doktora u kojeg je vec stekao povjerenje..njegova je teorija bit će treća sreća pa ne znam mozda i ja popustim jer stvarno nemam velike zamjerke za Os i iskreno odgovara mi i doktor, samo je zamjerka sto nisam još uvijek trudna hahaha..vidjet cemo 🤷🏽♀️😅
Meni je proslo prebrzo zaista. Ja ti imam 10 ❄🙈🙈 ne znam tacno jos koliko blastica. Za vracanje iskreno nista ne znam, prvi put su mi vracene 2, a vidjet cemo kad odem sto cemo sada. Cure su tu povukle temu oko tog vracanja da li jednu ili dvije i sada sam u nedoumici sta bih ja htjela. Bice valjda okej.
Sto god odlucili muz i ti, neka vam je sretno neka bude treca sreca kako on misli, i ti mantraj ❤❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Trudnice part one
Divna 16tt 04.04 uzv
DOMleon 16tt 06.04 uzv
Sunny 12tt 05.04 uzv mini anomaly
Aries85 12tt 08.4 nipt
Leky 20tt 13.4 uzv
Monkica24 22tt dečkić 19.04 uzv
Anavi985 33tt curica i dečko 20.04 uzv
Miss_Ivy 20tt dečkić 25.04 uzv
Ljubica 39 tt blizanke 28.3-01.04 termin za carski
Ma2013 14tt uzv u planu kroz 2 tjedna
Lita 10tt
Razigrana 9tt
Mashkica 14tt
Hani 14 tt
Peggy 17tt dečkić
Slavica83 19tt curica
Nika302 22tt curica
M_G 23tt
Šesnica 23tt
Mrvica72 23tt dečkić
Vuky 25tt curica
Princepessa007 25tt
Rita2101 26tt
Hrabrica 27tt curica
Mjau 30tt
Tina292 30tt curica i dečko
Dani 31tt
AuroraB 31tt curica
Ana5862 31tt blizanci
Tess88 31tt curica i dečko
MMMartina 31tt dečkić ( spontana trudnoća)
Amelie 33tt curica
Tea_0501 34tt
Lindsay 36tt curica
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MPO majke
Tiinaa dečkić
JosipaB curica
Hope33 curica
Vickivale dvojajčane blizanke
Elle curica
Maslačakxx curica
Tweety88 dečkić
Asli dečkić
Clarissa
Lorena3009 curica
Leoni curica
Sunflower14 –curica i dečkić
Senisummer curica i dečkić
(Š)Mattan/Matkiša curica
Ana123456 dečkić
Aksimoron
lioraliora curica
Meto dečkić
Dolly_ curica
TiKi92/Tiki – curica
Pmak curica
Manemoj – dečkić
Sanjich curka
Magnolia - dečkić (spontana trudnoća)
Dada31/D_Štoperica - curica
Gelica – curica
Inter - curica
Chloe18/MaloTele - dečkić
Leptirica90 - curica
Teja1408 – curica
Lala1982 – dečkić
More2309 curica
Nadalica, curica i dečko
Olivera dečkić
MISS dečkić
Pami – dečkić
Piccola1208 –dva jednojajčana dečkića
Nirvana2020 curica
willy/Astra curica
Women_name curica
Samara - dečkić
NikiPiki curica
Tuma , curica
Dora4, blizanci
Lilypie, blizanke
Kengurica, dečko
Luce, blizanci
JECIKA, curica
flower93 curica i dečko
Vaki dvoje djece/dvije serije postupaka
medsr dečko
thinkpink1 curica
Beba dečko
MakiST dečko
Miss1986 curica
Grizli curica
Meg_026 - blizanci
skoljka - princ
Mala 1 - sin, pa curica
Joy - kćer
Simba 1989 jednojajčani dečkići
pinkfairydust - dečkić
Ruska1986 - mala gimnastičarka
Hani - dečko
Lela2807 - sin
Antoneta sin
yvette - dečko
mimoza
student13ica
Iskra
Luca87
_lily_o
Sheena
Lucija987
Sierrav
Vrapčić123
Daisy100
Hannicao
Mimami
Lucija987
Samo_Sanja
Isabelagregorijan
Green
Vita26
MalaMia
Majke (posvojenje)
Ludakopatka, curica (info Vol4 str 1575-1577 i dodatno od 1581 do 1584)
Majka i MPO navijačica
BAJO1/BAJOMA - mala Marija
Sara - mali Toni
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
BugaDuga Little123jesti piškile danas testiće? 🤞🏻
Takica zao mi je jako..vjerujem da ce se na tako malu betu riješit samo od sebe..nadam se da ce vam upalit spontano pa da ni ne trebas ic u novi postupak..drzi se i saljem zagrljaj ❤️
Anemoma drago mi je da si naišla na super podršku na poslu..u svemu ovome i to je jako bitan faktor..brzo ćeš ti to pohvatat pa ides po svoju mrvu ili mrve ( zaboravila sam kolko ih je 🙈) ❤️
Iman sad ce to proletit..kolko imas za vratit jednu ili dvije? Jedva cekam da krenes pa da navijam jako jako 🤞🏻🥰❤️
Ja sam dobro..vještura prolazi, tako da krećem sa nekim svojim planovima i vizijama pa ćemo vidjet..za sad muza ne ispitujem vise nista nek mu se malo slegne sve pa ćemo se dogovarat dalje…ipak ga razumijem i shvaćam da neda svoja 🥚 bilo kome u ruke, i da je ipak i njemu ugodnije kod doktora u kojeg je vec stekao povjerenje..njegova je teorija bit će treća sreća pa ne znam mozda i ja popustim jer stvarno nemam velike zamjerke za Os i iskreno odgovara mi i doktor, samo je zamjerka sto nisam još uvijek trudna hahaha..vidjet cemo 🤷🏽♀️😅
Meni je proslo prebrzo zaista. Ja ti imam 10 ❄🙈🙈 ne znam tacno jos koliko blastica. Za vracanje iskreno nista ne znam, prvi put su mi vracene 2, a vidjet cemo kad odem sto cemo sada. Cure su tu povukle temu oko tog vracanja da li jednu ili dvije i sada sam u nedoumici sta bih ja htjela. Bice valjda okej.
Sto god odlucili muz i ti, neka vam je sretno neka bude treca sreca kako on misli, i ti mantraj ❤❤❤❤
Ajme 10 🐧 😍😍 bit ce to super 🤞🏻
Hvala ti, i sretno i tebi 🤞🏻🤞🏻🥰❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Cure 28.3 imala FET 2 blastociste.. 2 testa debelo pozitivna baš tamna crta a sada roza spoting. Ima tko da mu je bilo tako, da je na kraju sve bilo ok. Beta mi je u srijedu.
Nemam iskustva s roza spotingom ali wowww za debelu crticu vec 😃 i ja sam imala 28. fet, jedna blastica, ali nisam radila test još
Ja radila 2 testa i vidi se razlika a sada ovaj spoting.. Tako da stvarno nznm sto je.
Kad si radila prvi? Kakve simptome imaš?
Držim fige da bude sve super 🤞🍀🙏 Ako nije ništa jako vjerujem da je 😊
Jucer i danas radila testove. Simptome nikakve osim umora i po koje mucnine. Bila znatiželja i radila testove🙈Sretno i tebi🥰🤗
Jucer i danas radila testove. Simptome nikakve osim umora i po koje mucnine. Bila znatiželja i radila testove🙈Sretno i tebi🥰🤗
Pozz,
Super za pozz testove vec, moze biti implantacijsko krvarenje, manjak progesterona..nesto mi se cini prerano za hematom...uzimas li utrogestan 3x2?Kad budes odradila betu, cekiraj i progesteron pa se javi u kliniku za eventualne injekcije ako ne bude primjeren...i ja bi preporucila mirovanje do bete, sritnoo😘
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Nije me bilo dva dana, sada sam procitala sve, ako malo zbrkam, nemojte zamjeriti 🤗
VM super vijesti, cekamo iduci UZV.
Little cestitam, wow crtica 🥳 BugaDuga lijepo to tamni, bit ce to dobra beta 🍀
Takica zao mi je, nadam se da ce od dva zla biti ono manje, drzi se ❤️
Anči, Rainbow, DOMleon, Stela i sve druge cure 🤗😘
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Pozz,
Super za pozz testove vec, moze biti implantacijsko krvarenje, manjak progesterona..nesto mi se cini prerano za hematom…uzimas li utrogestan 3x2?Kad budes odradila betu, cekiraj i progesteron pa se javi u kliniku za eventualne injekcije ako ne bude primjeren…i ja bi preporucila mirovanje do bete, sritnoo😘
Uzimam utrogrestan 3x2,decortin, estrofem 3x2,lenzetto sprey ma svasta nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji