Dobro jutro
Juce nisam imala snage da se javim bas mi je bilo tesko. Bila sam na UZV i vidjen je hematom. Da li je nastao nakon aspiracije ili kao posljedica pocetnog odvajanja endometrij ne znam. Uglavnom endometrij je debljine 16.7 i krenulo je bujanje zbog trudnoce medjutim beta je opet losa juce sam ponavljala iznosi 47.
Definitivno je prekinuta terapija i ceka se krvarenje i moracu je ponoviti dok ne padne ispod 5.
Jedino se boje vanmatericne tako da pregled imam opet sledece sedmice.
Tesko mi je jer je bila jaka stimulacija i nemam nista zaledjenih pa kad skupim novac i hrabrost idemo ponovo.
Sad cu pokusati u dogovoru sa svojim ginekologom ovaj mjesec nakon sto stigne menstruacija na folikulometrije da pokusam iskoristiti brdo hormona koje sam dobila ko zna.
Grudi bole i dalje i nabujale od krvarenja nema ni naznake. Nadam se da ce bar doci uskoro.☹️
Sve vas grlim i navijam🍀❤️TakicaSaljem zagrljaje!!
Elesdok god imas smrzlice oni ti se racunaju pod onaj postupak pod koji si ih dobila. Jedino sto mislim da nakon prvog FET-a moras donosit za svaki novi FET d1 uputnicu.
Ne treba posebna nova uputnica za FET, svi ti transferi se računaju pod inicijalni postupak iz kojeg si dobila te smrzliće. Znači kad si imala prvi postupak i izvadila d1 uputnicu i dobila recimo 8 smrzlića, sve ide pod tu jednu uputnicu i svih 8 transfera se broji pod taj jedan postupak.
Mene su za FET tražili novu D1 uputnicu.. 🤔Ma2013ti si bila u petrovoj? Jesi isla tamo na prvi ultrazvuk? Jesu te tamo trazili dvije bete ili si ti radila samoinicijativno dvije?Buga Duga, da u Petrovoj sam bila. Oni te traže dvije bete, možda i tri, ovisi, ak je uredno duplanje dvije su dosta.
Kod njih sam bila na prvom UZV da. 😊
Meni MSG nije napisala u nalazu nista za dvije. Samo beta za 14 dana i da javim. Pa sam malo zbunjena. Mogla bi pitat ginekologa da mi napise duplu uputnicu pa izvadim na 12 dnt.
26.4. 7+1 ❤️
DugaBuga, little123 super su vam crtice 😍 bit ce to lijepe bete 🍀🤞
Stela jedino bitno si zapamtila 🙊🙊
Anči razumijem tvog muža. Nije to lagan zahvat + oni su osjetljiviji od nas po pitanju skidanja gaca pred doktorima 😅 mi smo ipak navikle ic redovito raznim ginekolozima. I moj nakon razgovora i pregleda kod Hauptmana nije htio ic dalje iako sam ja mislila da odemo mozda u Split u Cito na konzulatacije za mtese. Moja preporuka ti je da dogovorite konzultacije kod hauptmana bez obaveze, u smislu da njemu prepustis nakon toga odluku gdje zeli radit iduci tese.
Iman meni vratili jednu blasticu pa bila vanmatericna 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Želim da vam idući tjedan donese punoooo sreće i uspjeha svima🤞🏼✨💓Ja sam evo jutros postala teta po drugi put,mlađa sestra je rodila prekrasnu curicu💜..Onako nenaspavana uspjela sam jutros zbrljati 💉 i prolilo se🤦🏽♀️..Cure koje imaju iskustva(ako je itko uspio zbrljati osim mene spavalice)hoće li mi htjeti dati sutra drugu ili ću morati kupiti?🙈
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Želim da vam idući tjedan donese punoooo sreće i uspjeha svima🤞🏼✨💓Ja sam evo jutros postala teta po drugi put,mlađa sestra je rodila prekrasnu curicu💜..Onako nenaspavana uspjela sam jutros zbrljati 💉 i prolilo se🤦🏽♀️..Cure koje imaju iskustva(ako je itko uspio zbrljati osim mene spavalice)hoće li mi htjeti dati sutra drugu ili ću morati kupiti?🙈
Čestitam 🥰
Ma samo i odnesi tu i reci da nisi mogla kak treba otvorit ili tako nes i da ti se onda prolilo i trebalo bi bit ok..ne moraju znat da si bila pospana 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Čestitam 🥰
Ma samo i odnesi tu i reci da nisi mogla kak treba otvorit ili tako nes i da ti se onda prolilo i trebalo bi bit ok..ne moraju znat da si bila pospana 🤭
Hvala Anči..imaš pravo ja kako sam blesava još bi priznala da sam poluspavala🤦🏽♀️🤪valjda će upaliti🤞🏼
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Mislim da sam ulovila neke divne testice!😍 Buga Duga i Little kakve će to biti bete💪🤞❤️!
Vm kod mene je bila ista stvar na prvom ultrazvuku, nema druge nego čekati🙈... Bude to sve super🤞❤️!
Takice grlim, grlim, drzi se❤️!
Monkice dobro sam ti, hvala ❤️... Imam boljih i gorih dana al uglavnom dobro 🙈! Šaljem ti puse😘😘😘! A i svim drugim hrabricama tu😘😘😘! Puse za sve😘!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Anči hvala draga moja, a broj smrzlica je samo cudo Bozije. Nikada vjeru ne treba gubiti. ❤❤❤
Sunny sto znaci da nema pravila, uffff vidjet cu sta ce doktor reci. 🌹
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Hvala vam drage moje, Roxy, Miss, Anči 🤗🤗🤗
Roxy, kako si ti? Ako sam dobro upamtila da krećeš u novi postupak prije ljeta? 🤞😘
Miss, drago mi je da uživate ti i mužić s Bornom, a posebno kad ga vidite na velikom ekranu 😍😍😍
Anči, štogod odlučila, neka bude 3.sreća 🤞🤞🤞
Imamo još 2 🐧 na 1 nosaču, iako me sad malo strah zbog svega što pišete za transfer 1 ili 2 🤔
Pusa svima 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Buga Duga ne pišu inace u otpusnom za vađenje dvije bete. Vadiš prvu, javis sestrama nalaz. Onda ti one napisu da izvadis i drugu, opet njima javljaš nalaz. Naravno pod uvjetom da je prva beta pozitivna, što u tvojem slucaju i bude, testici su ti top💪😍! Za vađenje druge bete ti naravno treba i druga uputnica. I naravno da mozes vaditi prvu 12. dan, već sad su ti testici odlicni. Ja sam vadila 10-ti dan, ko bi docekal 14-ti 🙈... Nadam se da sam ti pomogla, malo sam šuk šuk pa sam mozda skroz krivo pohvatala oko cega si zbunjena 🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Hvala vam drage moje, Roxy, Miss, Anči 🤗🤗🤗Roxy, kako si ti? Ako sam dobro upamtila da krećeš u novi postupak prije ljeta? 🤞😘
Miss, drago mi je da uživate ti i mužić s Bornom, a posebno kad ga vidite na velikom ekranu 😍😍😍
Anči, štogod odlučila, neka bude 3.sreća 🤞🤞🤞
Imamo još 2 🐧 na 1 nosaču, iako me sad malo strah zbog svega što pišete za transfer 1 ili 2 🤔
Pusa svima 😘
Dobro sam draga hvala na pitanju. Da sad cu ici u 5 misecu na konzultacije u Cito pa se nadam da ce sve biti okej pa bi krenila sa menstruacijom sredinom 7 mjeseca ako bude sve okej. Nadam se da menga nece uraniti nego ce biti točna da to odradim kako sam mislila. A ako slucajno ne bude islo kako sam zamislila morat cu smisljati novi plan 🙈🤭 Ne zamaram se kako bude
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore