Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Ožujak 2022. 11:13

Cure evo sad sam sve uz kavicu pohvatala prike mobitela laptop u muza .
    Vidim tema i razgovora i da muzevi jesu uz nas ali djelom mi nosimo veci teret i divim se koliko smo hrabre 💪
    Da zalosno je koliko placamo zdrastvo a moramo ici privatno za pola toga a i u zdradstvu mito i korupcija na veliko evo sada znam po sebi bez obzira sta ce me u bolnici i sta smo priko veze moramo mu nesto dati 🤷ali sta je tu je samo da sta prije obavim i da sam mirna.
    Anci,Razumna,Ribanow,Sani88,Androlica ma sve ,sve cure ako sam koga smetnila sory zaoo mi je jako i moramo hrabro dalje💪
    Sve Pupe sretno i navijamo🙏❤️
    Cure s Endimetriozom danas u Story imate cijli clanak 😊😍
    A sta se posla tice radim i  jednostavno više nikom necu dopustiti da me ponizava ni da dira u moju privatnost, ljudi si svasta dopustaju onoliko koliko im dozvolimo.
    Ova sta sam joj poklopila nekidan nasla se uvrijedjena sta sam joj tako rekla ,ne prica sa mnom i ne mora rijetko je imati pravog kolegu to su stvarno rijetki odnosi imam jednu ali vrijednu❤️ i onda sve znam sta okolo ove komentiraju dok me nema uzas🙆 a one i ne znaju koliko smo ja i ova ok jer  u poslu se profesionalno ponasamo a privatno je privatno!

Super mi je koliko smo ovdje slozne i koliko jedna drugoj znacimo a i neznamo se u stvarnom zivotu a to je pokazatelj da covjek je ono sta nosi u srcu i sta iskazuje prema drugom jer dobro se dobrim vraca kad tad ,a onaj gore sve vidi 🙏😊
    Netko se ispricava na dugom postu nema isprika ovde smo da pisemo da se jadamo i olaksamo dusu jer niko ne razumjem nas bolje osim nas ovdje koje te borbe prolazimo ❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Kacusha
    30. Ožujak 2022. 11:24

Belaaa

Arnoldica

Sunny i Sani hvala cure. A najradije bi ja išla kod svih na konzultacije pa odlučila, ali preskupo mi je to. A Beta plus ne želim plaćati kad već imaju preko hzzo. Platila bi jedino ako idem negdje gdje nemaju ugovor s njima.
    Ima li Podobnik embrioglue? Nigdje ne mogu naći taj podatak.

Draga ja sam u poluklinici Repromed i stvarno doktor i tim su super i toliko je lipo i nema guzve i pristup i organiziranost ne rade Subotu i Nedilju ali da treba organizirali bi tako mi je receno mi smo zadovoljno i ostajemo tu je da mi je daleko ali mi je konzultacija i sve sta mi otkrio i pomogao sta niko dole nije
    Bili smo i u Poljaka ali mi njegov pristup bas i nije a i prija mi je imala s njim okrsaj jer doslovce ju je otpilio kao pred menopauza pomirite se itd a ona isla u Repromed i Erden em sta joj pomoga i stavio je postupak i dobila jednu stanicu i dok god ima rekao je borit ce se jedna ali vrijedna.

Napises vise o Repromedu ❣️ Oni su samo privatno? 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    30. Ožujak 2022. 11:35

Lita hvala na savjetima..vraćali smo po dva jer je uvijek jedan lošiji i bojali su se da taj sam nikako nebi imao šanse..iskreno nebi se bas micala s foruma jer me ovo sve i drzi i opet me niko ne razumije kao cure tu..i iskreno ne boli me trudnoća ni jedne cure koja je tu nego me razveseli i daje mi samo nadu i motivaciju za dalje...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    30. Ožujak 2022. 11:41

Ja sam sad upisana za postupak u 7/22 u Os ali iskreno mislim da ništa od toga...nemam uopće volje nastavit ovdje..želim probati negdje drugdje sad samo moram odlučit gdje...planiram svakako napravit pretrage za trombofiliju i ANU pa ću vidjet mozda je neki problem i kod mene, a oni se fokusiraju samo na muza i to me bas smeta...
    Moram se kroz par dana s njim dogovorit sta cemo i kako ćemo...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Takica
    30. Ožujak 2022. 11:42

Cure moja beta danas 12 dnt 49.26
    Prethodna je bila 10 dnt  22.9
    Vracam terapiju i strogo mirovanje.
    Ponovo vadim beta HCG u petak.
    Ljubim vas i grlim sve🥰🥰🥰💕💕🍀🍀🙏🏻

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Anči 💕
    30. Ožujak 2022. 11:46

Takica

Cure moja beta danas 12 dnt 49.26
    Prethodna je bila 10 dnt 22.9
    Vracam terapiju i strogo mirovanje.
    Ponovo vadim beta HCG u petak.
    Ljubim vas i grlim sve🥰🥰🥰💕💕🍀🍀🙏🏻

Odličnooo 🥳 samo odmaraj ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

darliv
    30. Ožujak 2022. 11:58

Anči zao mi je, sad ide period kad ces malo odahnuti i napuniti baterije, a onda hrabro dalje 💪🏻 ❤️ grlim 😘
    Malo pisem jer sam vec jako umorna i imam poprilicno staza na forumu od lh trakica do sada, ali vas sve pratim i navijam, neka nam ovo sunce, pticice i miris proljeca donesu malo pozitive i daju vjetar u leđa za dalje ❤️❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Divna 🎀
    30. Ožujak 2022. 11:59

Ancii ❤❤❤  hvala ti za podrsku koju pruzas svima nama, neizmjerno mi je zao sto nije uspjelo ovaj put, ali vjerujem da ces posloziti neki plan. Sad napravi predah, ocisti tijelo od lijekova, misli preusmjeri na sebe, da uzivas u svakom danu maksimalno. 😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

petra30
    30. Ožujak 2022. 12:02

Razumna, Linda, Anči jos jednom, jako mi je žao... Grlim vas❤️! 
    Miss bas mi je drago da ste uzivali jucer na pregledu s Bornom😍💙! 
    Takica op op ide betica gore, drzimo palceve🤞🍀❤️!
    Malala jesi uspjela dobiti kakav suvisao odgovor iz klinike o odgodi feta? 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Divna 🎀
    30. Ožujak 2022. 12:04

Rainbow_Hope, zao mi je sto nije uspjelo...vidim da vec imas back up plan i furas dalje, vjerujem da je tvoja srecica blizu 😘❤
    Razumna, zao mi je zaista i zbog tebe 😔  
    DOMLeon,  iskreno saucesce zbog bake, drzi se 😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.