Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    30. Ožujak 2022. 17:16

Anchy ja sam isto radila trombofiliju ali po preporuci hematologa i o da je dodala ostalu imunologiju sto je mislila da treba. 
    Stela ,Kachusa, Miss Ivy hvala cure nadam se da hoce.
    Brljavi  smedjaksto i boli bas ali lezim pa se nadam da ce prestati 🙄
    Ribic ti najbolje poznajes svoje tijelo i znas koliko mozes. Ako ti je lakse raditi to je sasvim ok.
    Tina i ja sam juce prokrvarila pa prestala sa th. Ako nije obilno ipak da uradiš betu?🥰
    Ljudi su išli kopati njivu nakon transferapa uspije tako da ... drzimo 🤞

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Rainbow_Hope 🌈
    30. Ožujak 2022. 17:50

Anči žao mi je, ali sve smo već znali ❤️
    Miss Ivy drago mi je da je sve dobro i da je malac živahan 🤩
    Takica držimo fige 🤞
    Nisam sve popratila, meni danas već krenulo krvarenje. Bila kod doktorice, loša situacija 3 + 2 dobra folikula i 3 + 2 sitna od kojih se ne očekuje ništa. Doktorica se odlučila za blagu stimulaciju, Letrozol  i Menopur, pa vas molim iskustva s tim tko ima 🤗

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    30. Ožujak 2022. 17:54

Ključno pitanje koje sam zaboravila pitati danas je koliko se dugo nakon blage stimulacije može u stimulirani postupak?

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

• ribic
    30. Ožujak 2022. 18:57

Stela Evo ok. Danas mi dosla cura cistit (al to i inace neovisno o ovome). Ne idem uz stepenice (ak nije nuzno), a sve ostalo normalno. Sutra ce javit ima li sto za zamrznuti ali tome se ne nadam jer su bili losi i fragmentirani. I tak. Idem na rockas u sub di je sushi tak da to necu jest, al u petak idem s curama pa cu pojest tatarski i casu vinu. Pokusavam neku mjeru naci u svemu. Ne sve pazit, a opet ne uopce da ne pazim.

I tak. Cekat betu i nema druge. 

Velim muzu da sam trudnica dok se drugacije ne pokaze 😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Rainbow_Hope 🌈
    30. Ožujak 2022. 19:26

malala

malala

Rainbow_Hope 🌈

Miss Ivydrago mi je da je sve dobro i da je malac živahan 🤩
    Takica držimo fige 🤞
    Nisam sve popratila, meni danas već krenulo krvarenje. Bila kod doktorice, loša situacija 3 + 2 dobra folikula i 3 + 2 sitna od kojih se ne očekuje ništa. Doktorica se odlučila za blagu stimulaciju, Letrozol i Menopur, pa vas molim iskustva s tim tko ima 🤗

Leteozol nisam koristila. Menopur se mučka. Daju ti običnu plastičnu špricu za to. Meni je nekad s njom bilo teško jer je "neosjetljiva" na male potiske pa sam se bojala kad istisnem zrak da mi ne "odleti" previše pa i lijeka ispustim van. Šprica na cetrotidu je puno osjetljivija i s njom je lakše rukovati. Menopur sam dobila poslije puregona i gonala. Očito je po nečemu bolji od njih kad su ga dali za finish. Sretno. 🤞🤞 Dovoljna ti je jedna, kvalitetna js. 🤞🤞 Ima nade.

Sad ti vidim u potpisu da si već koristila menopur. 🤦🤦

Hvala ti svejedno :) Ali zanimaju me više iskustva koliko se dobiva jajnih stanica. Nego, ti si na kraju imala više folikula nego što su ti na početku prebrojili?

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

Stela_M
    30. Ožujak 2022. 19:35

ribic

StelaEvo ok. Danas mi dosla cura cistit (al to i inace neovisno o ovome). Ne idem uz stepenice (ak nije nuzno), a sve ostalo normalno. Sutra ce javit ima li sto za zamrznuti ali tome se ne nadam jer su bili losi i fragmentirani. I tak. Idem na rockas u sub di je sushi tak da to necu jest, al u petak idem s curama pa cu pojest tatarski i casu vinu. Pokusavam neku mjeru naci u svemu. Ne sve pazit, a opet ne uopce da ne pazim.

I tak. Cekat betu i nema druge.

Velim muzu da sam trudnica dok se drugacije ne pokaze 😂

Treba se opustiti a od čaše vina nije nitko umro šetaj obavezno zbog cirkulacije i probaj si naći neku zanimaciju da ti vrijeme prije prođe 😁🙈 tako je trudna dok se suprotno ne dokaže i zato uživaj u tome 😁🤗😚❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Panda.
    30. Ožujak 2022. 19:43

Anči malo se opusti i napuni baterije za dalje. Opcija ima i sigurno ćeš naći put do svog cilja. Svima nam treba malo predaha i da skupimo snage između postupaka. Vidim da si jaka i nagrada jednom mora doći. Kako tebi, tako i svim divnim ženama ovdje. 🥰😘❤
    Tina žao mi je. 😪 Kao što sam gore napisala. Moramo biti jake i naći snage za dalje. 💪
    Stela nadam se da će s vremenom stvarno biti lakše s tim Sioforom. Nije mi problem ni pretrpiti mjesec dana ako će to značiti puno kvalitetnih jajnih stanica na proljeće. ❤😘 Jesi se vratila na posao? 
    Baš sam malo čitala što ste pisale o životu i poslu nas mpo trudilica. Potpisujem sve i kao da mi čitate misli. Meni je slično na poslu bilo s nekim kolegama. Direktor mi je dopustio mjesec dana raditi od doma dok sam bila u postupku, a da bi pojedinci u međuvremenu zapitkivali gdje sam i jesam li možda trudna kad me nema. Iako ni ne zna nitko osim najbližih kolega da sam u postupku. Čak je jedna došla kad sam se vratila da bi me pitala što ja čekam s djecom i koji su mi planovi po tom pitanju. Mislim što si neki ljudi dozvole. Ljuti me sve to iako nastojim biti smirena. Zato sam se sad izolirala od ljudi koji mi stvaraju negativne emocije i okružila se samo s onima koji me pune pozitivom. 😁😊

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

bejbe2018
    30. Ožujak 2022. 20:03

Panda.

Anči malo se opusti i napuni baterije za dalje. Opcija ima i sigurno ćeš naći put do svog cilja. Svima nam treba malo predaha i da skupimo snage između postupaka. Vidim da si jaka i nagrada jednom mora doći. Kako tebi, tako i svim divnim ženama ovdje. 🥰😘❤
    Tina žao mi je. 😪 Kao što sam gore napisala. Moramo biti jake i naći snage za dalje. 💪
    Stela nadam se da će s vremenom stvarno biti lakše s tim Sioforom. Nije mi problem ni pretrpiti mjesec dana ako će to značiti puno kvalitetnih jajnih stanica na proljeće. ❤😘 Jesi se vratila na posao?
    Baš sam malo čitala što ste pisale o životu i poslu nas mpo trudilica. Potpisujem sve i kao da mi čitate misli. Meni je slično na poslu bilo s nekim kolegama. Direktor mi je dopustio mjesec dana raditi od doma dok sam bila u postupku, a da bi pojedinci u međuvremenu zapitkivali gdje sam i jesam li možda trudna kad me nema. Iako ni ne zna nitko osim najbližih kolega da sam u postupku. Čak je jedna došla kad sam se vratila da bi me pitala što ja čekam s djecom i koji su mi planovi po tom pitanju. Mislim što si neki ljudi dozvole. Ljuti me sve to iako nastojim biti smirena. Zato sam se sad izolirala od ljudi koji mi stvaraju negativne emocije i okružila se samo s onima koji me pune pozitivom. 😁😊

Žao mi je što ima toliko negativnih iskustava s kolegama na poslu, moji su stvarno ok, ne pitaju, jer pretpostavljaju što je, ali nemam nekih glupih komentara.
    Čak nema ni pitanja o kilaži, a baš svaki put odem s kilicama gore. Tako da sam s većom kilažom sad, nego kad sam prvi put krenila s Mpo.
    Panda nadam se da si je stavila na mjesto kad te tako pitala. 
    Imala sam ja sličan komentar i to od mlade žene, kao šta ti čekaš, vidi koliko je ovdje dice (bila sam s prijom u parkiću). 
    Pa to mi nije jasno u kojem svijetu neki ljudi žive, pa da ne razmisli dok nešto tako ispali. 

Ostale cure žao mi je zbog negativnih beta, 🌹💕

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Tina0409
    30. Ožujak 2022. 20:06

Takica  svakako idem sutra vaditi betu,a već sam spremna da ću odma u FET.Nema se sada šta čekati,kad smo krenuli u to,imamo zalihe pa jednom će se uhvatiti.🤞🏻

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Mia21998 🔆
    30. Ožujak 2022. 20:16

Rainbow_Hope 🌈

Miss Ivydrago mi je da je sve dobro i da je malac živahan 🤩
    Takica držimo fige 🤞
    Nisam sve popratila, meni danas već krenulo krvarenje. Bila kod doktorice, loša situacija 3 + 2 dobra folikula i 3 + 2 sitna od kojih se ne očekuje ništa. Doktorica se odlučila za blagu stimulaciju, Letrozol i Menopur, pa vas molim iskustva s tim tko ima 🤗

Koristila sam dva ciklusa ali samo Letrozol, prvi ciklus sa blagom stimulacijom te 5 dana po jednu tabletu pridvečer između 19:30h no nisam dobro reagirala na tablete, do ovulacije nije došlo i folikuli su bili oko 10mm skoro svi i nisu ništa rasli. Idući ciklus uzimam 2 tablete pridvecer, osjetila sam dosta težinu u želucu, blagu mučninu i vrtoglavicu 40-ak minuta nakon uzimanja tablete. Odlazim na folikulometrije i jedan folikul 23mm ostali svi manji. No držim se onog jedan ali vrijedan 💪🍀 sada  iščekujemo vađenje progesterona u pon ⏳

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.