Draga naša Anči, jako mi je žao, drži se i sretno dalje. ❤️🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Anči ❤️❤️❤️ grlim te jako ❤️❤️❤️ odmorite ti i dragi par dana/tjedana, ako možete negdje otiđite na izlet i onda ćete se lijepo dogovoriti za dalje. Imate zajednički cilj ❤️ a mi smo tu za bilo kakvu podršku i pomoć, kao što si i ti uvijek za sve nas
Aries uživaj sa bebicom i javi nam se poslije 🤗
Arnoldica nisam ti htjela pokolebati mišljenje o Repromedu, ne znam da li si tako shvatila. Ja bi ih svakako preporučila, jer su napravili apsolutno sve i u ETu i u FETu ❤️ dr R nam je toliko izašao u susret da je jedan cijeli dan oslobodio biologa da samo radi na našem uzorku sperme, jer je bilo pitanje da li će išta naći. Nama je prvi postupak i ''glavni problem'' je dijagnoza azoo pa su se na to koncentrirali, a ja sam razmišljala 100 koraka unaprijed i htjela isključiti kod sebe sve potencijalne uzroke neuspjeha jer nemamo materijala za drugi postupak. A dr R mi je stalno govorio da sam ja potpuno zdrava i brzo bi me pregledao i odredio terapiju. Terapiju mi je pogodio odmah i realno 2 blastice koje smo dobili su se primile. Tako da bio je u pravu 🤗 samo sam ja nepovjerljivo Toma 😂 Vjerujem da kad mu ti dođeš sa svojim popisom postupaka i transfera da će te detaljno obraditi. Tako da svakako pođi kod njega na konzultacije ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Arnoldica napisem ti sve sto te zanima ali kroz par dana, ne stignem prije. Imaju sve naravno. Javim se 😘
Hvala ti 💞 Evo stavila sam mail u potpis pa možeš i tamo ako ti je jednostavnije 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Anči & Rainbow, žao mi je drage moje 😞
Šaljem vam ogroman zagrljaj, nema predaje 🤗🤗🤗💪💪💪🌈🌈🌈💞💞💞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anči❤️❤️❤️ grlim te jako❤️❤️❤️ odmorite ti i dragi par dana/tjedana, ako možete negdje otiđite na izlet i onda ćete se lijepo dogovoriti za dalje. Imate zajednički cilj❤️ a mi smo tu za bilo kakvu podršku i pomoć, kao što si i ti uvijek za sve nas
Aries uživaj sa bebicom i javi nam se poslije🤗
Arnoldica nisam ti htjela pokolebati mišljenje o Repromedu, ne znam da li si tako shvatila. Ja bi ih svakako preporučila, jer su napravili apsolutno sve i u ETu i u FETu ❤️ dr R nam je toliko izašao u susret da je jedan cijeli dan oslobodio biologa da samo radi na našem uzorku sperme, jer je bilo pitanje da li će išta naći. Nama je prvi postupak i ''glavni problem'' je dijagnoza azoo pa su se na to koncentrirali, a ja sam razmišljala 100 koraka unaprijed i htjela isključiti kod sebe sve potencijalne uzroke neuspjeha jer nemamo materijala za drugi postupak. A dr R mi je stalno govorio da sam ja potpuno zdrava i brzo bi me pregledao i odredio terapiju. Terapiju mi je pogodio odmah i realno 2 blastice koje smo dobili su se primile. Tako da bio je u pravu🤗 samo sam ja nepovjerljivo Toma 😂Vjerujem da kad mu ti dođeš sa svojim popisom postupaka i transfera da će te detaljno obraditi. Tako da svakako pođi kod njega na konzultacije❤️
Ma ne nisi nego sam išla malo čitati vezano za tu intralipidnu pa razmišljam sad i o tome. Ne planiram prije ljeta u postupak jer želim malo odmorit i naboostat se vitaminčekima jer kako smo sad išli na FETove nisam ništa osim folne i vitamina D uzimala od proljeća prošle godine. Moram još izvagat gdje ću na konzultacije, preskupo mi je ići kod više njih. A gdje će mi biti bolje i hoće li negdje uspjeti uopće nitko ne može znati 🤷
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Dobila sam od ginekologice uputnicu za obradu trombofilije 🥳 kaze da u nasem slučaju nema smisla čekat tri neuspiješna postupka, a da je jako skupo da idem privatno..pitala sam je i za anu i enu, al ona kaze da je to u tome sve zajedno 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
I hvala vam svima na podršci ❤️ ovaj čopor i sve vi divne i snažne žene ste mi vjetar u leđa i nada i motivacija da i nas čeka nas smotuljak 🤞🏻❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, imam jedno pitanje. Sljedeći tjedan bi trebala imati punkciju. U zadnje vrijeme sam pratila baš tu na forumu da su neke od vas imale danima poslije punkcije bolove i da su ležale. Jeli to uobičajeno i događa li se inače? Ja pritom jedan jajnik imam zavučen iza maternice, pa ne znam što očekivati po pitanju tih bolova iza punkcije, a soc. ginekologinja mi je danas rekla da imam pravo na bolovanje od transfera do bete
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Cure, imam jedno pitanje. Sljedeći tjedan bi trebala imati punkciju. U zadnje vrijeme sam pratila baš tu na forumu da su neke od vas imale danima poslije punkcije bolove i da su ležale. Jeli to uobičajeno i događa li se inače? Ja pritom jedan jajnik imam zavučen iza maternice, pa ne znam što očekivati po pitanju tih bolova iza punkcije, a soc. ginekologinja mi je danas rekla da imam pravo na bolovanje od transfera do bete
Imas 20 dana pravo bolovanja..reci mpo doktoru da ti napiše mirovanje i onda ti soc gin mora dat..ja sam na bolovanju od prvog dana bockanja plus još sad tjedan dana nakon bete..znači bit cu više od mjesec dana na bolovanju...
Bolovi nakon punkcije su normalni jer ipak čupa tj usisava to sa jajnika..i vecina doktora preporuča bar dan-dva odmirovat..ovo za zavučeni jajnik ti ne znam...koliko imas folikula?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
I hvala vam svima na podršci ❤️ ovaj čopor i sve vi divne i snažne žene ste mi vjetar u leđa i nada i motivacija da i nas čeka nas smotuljak 🤞🏻❤️
Anči, znam da nije neka utjeha, mlada si i čekaju te tvoji smotuljci, ne brini. Imate vremena za ispitati sve opcije i krenuti drugim putem, skupiti snage i u nove pobjede. Ja vjerujem da je već idući dobitan. I od srca vam to želim ❤🤗!
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji