Cure, imam jedno pitanje. Sljedeći tjedan bi trebala imati punkciju. U zadnje vrijeme sam pratila baš tu na forumu da su neke od vas imale danima poslije punkcije bolove i da su ležale. Jeli to uobičajeno i događa li se inače? Ja pritom jedan jajnik imam zavučen iza maternice, pa ne znam što očekivati po pitanju tih bolova iza punkcije, a soc. ginekologinja mi je danas rekla da imam pravo na bolovanje od transfera do bete
Imas 20 dana pravo bolovanja..reci mpo doktoru da ti napiše mirovanje i onda ti soc gin mora dat..ja sam na bolovanju od prvog dana bockanja plus još sad tjedan dana nakon bete..znači bit cu više od mjesec dana na bolovanju…
Bolovi nakon punkcije su normalni jer ipak čupa tj usisava to sa jajnika..i vecina doktora preporuča bar dan-dva odmirovat..ovo za zavučeni jajnik ti ne znam…koliko imas folikula?
Imala sam 9 AFC, ali ih se aktiviralo 5 zasad. Vidjet ćemo još u petak kakvo je stanje.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Eva, i ja imam jedan jajnik iza maternice, ali nisam to ništa posebno osjetila. Još je na tom bilo više folikula. Taj dan me još popodne boljelo kad su popustili njihovi lijekovi. Poslije mi je bilo dobro. Mirovala sam 5 dana. Poslije išla raditi. Sretno!!! Nemaš se čega bojati. Nije strašno.
Mene danas zvali iz klinike da idemo u prirodni fet ovaj mj.🤷🤷🤷 Eto, sve više mislim da im nije odgovaralo zbog gužve, ali kad sam rekla jučer da takav nije bio dogovor, predomislili su se očito.
Hvala ti, nadam se da ću i ja tako proći
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Dobila sam od ginekologice uputnicu za obradu trombofilije 🥳 kaze da u nasem slučaju nema smisla čekat tri neuspiješna postupka, a da je jako skupo da idem privatno..pitala sam je i za anu i enu, al ona kaze da je to u tome sve zajedno 🤔
Je su ti mozda do sad davali da radis torch? Iskreno ajde probaj ako mozes sljedeći out 3 mj bit na veganstvu i stavljat dole jedan dan lacogyn drugi ulje kantariona vaginalete, meni je receno džaba sve al ako podloga maternice nije sposobna nece se primit. I ako mozes zaredaj postupke i zbog uspijeha i zbog psihe svoje ovako napravis 2, 3postuka kroz 1 godinu kasnije ćeš mozda upast u fazu da neces imat ovako strpljenja kao sad pa bi trebalo iskoristit ovo vrijeme kad si psihički top. ♥️Naravno ako možeš jer ti znas najbolje sta možeš. I probaj nac dobrog mpovcabi ne micat se od njega jer kroz 2,3 stimulacije oni upoznaju tvoje tjelo i sta njemu odgovara... Cak na isti lijek ne odgovaras isto svaki postupak... Žao mi je sta sad nije uspilo bas sam bila uvjerena da hoće... Probaj i akupunkturu sljedeći put.
Anci zao mi je,želim ti da idući bude dobitan.
Ja trebam sutra ići vaditi betu,ali sam danas i prokrvarila.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ancisuper za uputnice 💪, trombofilija je jedno, a ANA/ENA drugo, provjeri prilikom narucivanja sto ti je tocno pustila
EvaEvabolovi nakon aspiracije ovise o tome koliko je jajnih stanica bilo, a i o tvom pragu boli, ja sam recimo imala 14 js na zadnjoj aspiraciji i "osjecala" sam jajnike sve do transfera ali nisam popila nijednu tabletu protiv bolova recimo, jer imam jako visok prag boli. Na bolovanje imas pravo od asp do transfera, a o tebi ovisi hoces li ga iskoristiti, nekima je recimo lakse vratiti se na posao jer im brze vrijeme prolazi do cekanja bete 😊
Malala super sto ipak ides 🤞
Tina zao mi je 😔, ipak betu napravi
Piše mi na uputnici obrada trombofilije..
A inace dobijem decortin u postupku pa ne znam jel trebam provjeravat ANU uopće 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Arnoldica da, sreca je u svemu ovome nažalost ogroman faktor. Nadam se da si blizu svojoj srecici 😊
Anči super da si uspjela nažicati trombofiliju 💪 zamoli je još jednom za ANU i ENU. Reci da su ti u bolnici rekli da to mora biti na zasebnoj uputnici
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
EvaEva *bolovanje od aspiracije do bete
Anci mozes provjerit i ANU kad vec tako daje uputnice 😁, ali da, mislim da ti je ANA i pozitivna dobijes decortin, a ionako nemas nikakvu autoimunu bolest da bi na to sumnjala, ili probaj kakoSunny predlaze pa app 😁
Mozda mi nije napisala jer je vidjela da dobijem decortin svakako 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy srećo sve znaš, vrlim te jako ❤❤❤
Obavi razgovor s mužićem i piči dalje toliko mogućnosti ima, sretno draga 🤞🙏❤
Takica odmaraj, mazi bušicu i 🤞🤞 da beta i dalje lijepo raste 🙏❤
Divna kako si?😚
Sunny, Sani88, Petra, Avocado, Rainbow_Hope, Arnoldica, Barby, Aries, Iman, Anemona, Angeleyes kako ste cure?
DOMLeon u mislima si mi ❤❤❤
Kacusha 🤗😚❤
Dashuri jel sve ok?
Tina0409 žao mi je draga 😪😚❤
Miss Ivy drago mi je da je i mužić bio s tobom 🤗🤗🤗😚😚❤❤❤
Panda 😚🤗❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evaeva Ja uzmem go samo na dan punkcije. Ostalo radim. Evo sad poslije punkcije u sub isla ravno na izlet cijelu dan 🙈 Znam da se moze bolovanje al osobno ne vidim potrebu. Posao me zaokupira, nemam pitanja okolo sta je i zasto je i tak. Al naravno, drugo bi bilo da nes fizicki radim. Ovak imam uredski stresniji posao al stres mi i na bolovanju/go jer imam ljude ispod sebe kojima opet trebam bit dostupna 🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
EvaevaJa uzmem go samo na dan punkcije. Ostalo radim. Evo sad poslije punkcije u sub isla ravno na izlet cijelu dan 🙈 Znam da se moze bolovanje al osobno ne vidim potrebu. Posao me zaokupira, nemam pitanja okolo sta je i zasto je i tak. Al naravno, drugo bi bilo da nes fizicki radim. Ovak imam uredski stresniji posao al stres mi i na bolovanju/go jer imam ljude ispod sebe kojima opet trebam bit dostupna 🤦♀️
Srećo kako si 😚😚🤗❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji