Linda ja obično naručujem ovaj:https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
Razumna žao mi je, drži se, neki loš dan danas :/
MalalaMoguće da je do godišnjih, a moguće da je i do toga da mjesec nakon stimulacije možeš isključivo u prirodni fet. S obzirom na to da je dugo trajala stimulacija i da je endo na kraju bio takav kakav je bio, vjerojatno je zaključila da je za tebe bolja opcija stimulirani FET, a to ne možeš odmah ovaj mjesec. Moje iskustvo tamo je da, iako imaš osjećaj da te stavljaju pred gotov čin, zapravo razmisle o tvojem slučaju u međuvremenu i probaju naći najbolje rješenje. I ja sam imala dogovor s dr da idemo odmah u stimulirani pa me iznenadila kad sam došla na dogovor i kad me nagovorila na prirodni. Razmislila je i zaključila da vrijedi probati, a mogla mi je uzeti 20.000 kuna i bok. Eto, nadam se da sam te malo utješila, i ja sam u početku bila ljuta na takav pristup dok nisam shvatila da ne rade to bezveze i imam apsolutno povjerenje, ne bih im sad plaćala postupak nakon 4 neuspješna transfera…
Hvala. Uzimas dvije tbl dnevno odjednom? Ili?
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Linda ja obično naručujem ovaj:https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
MalalaMoguće da je do godišnjih, a moguće da je i do toga da mjesec nakon stimulacije možeš isključivo u prirodni fet. S obzirom na to da je dugo trajala stimulacija i da je endo na kraju bio takav kakav je bio, vjerojatno je zaključila da je za tebe bolja opcija stimulirani FET, a to ne možeš odmah ovaj mjesec. Moje iskustvo tamo je da, iako imaš osjećaj da te stavljaju pred gotov čin, zapravo razmisle o tvojem slučaju u međuvremenu i probaju naći najbolje rješenje. I ja sam imala dogovor s dr da idemo odmah u stimulirani pa me iznenadila kad sam došla na dogovor i kad me nagovorila na prirodni. Razmislila je i zaključila da vrijedi probati, a mogla mi je uzeti 20.000 kuna i bok. Eto, nadam se da sam te malo utješila, i ja sam u početku bila ljuta na takav pristup dok nisam shvatila da ne rade to bezveze i imam apsolutno povjerenje, ne bih im sad plaćala postupak nakon 4 neuspješna transfera…
Obično da, poslije doručka ili ručka. Vikendom ti često imaju free shipping na sve pa popratim i brzo mi dođe. :)
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Obično da, poslije doručka ili ručka. Vikendom ti često imaju free shipping na sve pa popratim i brzo mi dođe. :)
Hvala. I sada je free delivery do kraja ozujka 👍🏻
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Iman kod tebe je pravi vrtlog emocija ali to je sve normlano pogotovo jer ti je zadnji postupak tako prošao... drago mi je da si se posvetila sebi I da si unijela korisne izmjene u svakodnevni život sigurno će se to sve isplatiti ma uvjerena sam u to🤭 da da leti vrijeme niti se ne okreneš i postupak je tu 🙈 ja nažalost nemam tu sreću pa da mi ostane barem jedna 🐧tako da moram u ful stimulaciju a obzirom da sam mijenjala doktora i kliniku budemo vidjeli kako će se to sve razvijati🙏 vještica bi trebala doći kraj 6. mj ali to je kod mene kao lutija 😁🙈 držim ti 🤞🤞 na rukama I nogama 😚😍❤
Razumna žao mi je sunce, druge nema nego čvrsto dalje a vidim da plan imaš iskoristi vrijeme za sebe ❤❤😚😚 btw sretan ti rođendan neka ti se ostvari najveća želja I najljepši san ❤❤
Lola žao mi je zbog korone i nadam se da nije ostavila posljednje 🙏 tebi i mužiću želim puno sreće na ovom mpo putovanju 🙏😚
Avocado kako si? Jel popustila glavobolja? ❤❤😚
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Rainbow_hope žao mi je na negativnim testovima, neka idući bude dobitan… Anči također, malo zaboravi na cijeli ovaj proces i posveti se sebi, pazi na prehranu, boravi vani, odi na put, uživaj… Ostalo će doć, bitno je da se mi dobro osjećamo i mislim da je to najbitnije. I pozitiva samo.
nes dobar ti je (i skup) od Solgara Nutri Nano CoQ 10 (nema u DMa), samo pošto je to manja doza, neke cure su uzimale nešto slično isto od Solgara što nema kupit kod nas pa ti i to preporučujem. Nastoj najmanje 3 mjeseca prije postupka počet uzimat te dodatke jer bi tek tada moglo biti nekog efekta. Dobro je za kvalitetu jajnih stanica, tako da svakako uzimaj i sretno!
Avicado drži se!
Jasmine95 ohrabrujuća priča od tebe i baš mi je drago da je sve ispalo u redu, držim fige za pregled, neka sve bude školski!! Samo da se osvrnem na simptome, kod mene jedino umor i to blago zatezanje maternice, grudi baš i ne osjećam. Baš je sve individualno. :D
Capi_3 sretno!!
ribic čestitke i sretno!!!
Sve ostale cure grlim, teško mi je pohvatat… I evo, nije nam lako u svemu ovome, vidim da pišete svoja iskustva. Svaka od nas ima neku priču, netko je prošao više, netko malo manje, ali u svakom slučaju svi smo u svojim situacijama. Ne znam tko je koje vjeroispovijesti i kako gledate na to, ali vjerujte i sve će biti u redu. Mi smo u pripremama za IVF dosta molili, sada smo nastavili, svaki dan, nas dvoje skupa. I sve ima svoje razloge i zašto se nešto dogodilo ili nije, ali vjerujte da sve molitve budu uslišane kad tad. Sve brige treba predati u Božje ruke pa će se kockice slagati, jedna po jedna…
Hvalaa draga ❤️
Kad si ti na pregledu?
I ja držimm figeee za tebee 🤞🤞🤞🤞🤞😊
🙋 '94. - normo.
💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
05/2021 - IUI - beta ❌
06/2021 - IUI - beta ❌
11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙
Anči i Rainbow_Hope baš mi je žao. 😪☹️ Nisam uspjela pročitati sve jer sam u teškoj gužvi. Stvarno sam se nadala da su ovi dobitni. Ali drago mi je da ste obe tako jake i da ne odustajete. 💪Šaljem vam zagrljaje 😘🤗❤❤❤
Razumna žao mi je. I super da si našla toliko pozitive u svemu. 🥰
Arnoldica super da ta beta pada i da je biokemijska. Nadam se da ćeš se što prije oporaviti i krenuti dalje. Barem neka dobra vijest. 🙂
Nažalost, ne stignem vas pratiti ovih dana pa na brzaka preletim i pola zaboravim što sam vidila dok krenem pisati. Morat ću kao Barby to sjesti i redom. E kad sam je se sjetila sad. Di nam je Barby?
Stela rekla si da si uzimala Siofor. Jesi li imala kakve nuspojave? Meni već dva puta mučnina neka. I to poslije nekih kolača. Ne znam jel ima poveznice. Povezala sam jedino te tablete i kolače. 😰
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Hvalaa draga ❤️
Kad si ti na pregledu?
I ja držimm figeee za tebee 🤞🤞🤞🤞🤞😊
Idem u četvrtak na humanu, rekli mi da dođem na uzv... malo je kao rano, ali bolje. Nadam se da je sve u redu, baš ovako kako se osjećam. Tebi tek za 2 tjedna?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Čitam postove..i da u pravu ste..sve ovo može razumjeti nažalost samo netko tko je prošao isto..većina ljudi je ok ali je blagoslovljena neznanjem i najgore je objašnjavati se ili ispričavati jer si fizički ili psihički loše a najviše ti zamjeraju upravo oni koji jedan dan u životu nisu imali muku😏Svim curama u svim fazama želim ono što im srce želi..
Leptirek kako ide pikanje..snalaziš se?znam da sutra opet ideš,držim🤞🏼..ja sam krenula danas sa prvom💉(dobila sam Bemfolu 150)pa ćemo vidjeti,idem opet u subotu..🙃
Ide dobro, prvo me muž 2 puta, a onda sam se čak usudila i sama 😅 da mi je netko prije rekao da ću se sama pikati, rekla bi mu da je lud jer sam se ja znala rušiti samo od mirisa bolnice... Eh što sve radimo za bebaca 😁
Super da si i ti krenula 😊 ja sam dobila menopur.
👩❤️👨33/33
Ja AMH 8.7 pmol/L
On sve ok
3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099
Pregled prošao super! Borna nas je baš nasmijano, izvodio je svakakve vratolomije, okretao se, primao se za guzicu, na kraju pregleda je zavrsio okrenut prema dole kao na sve 4 i glavu zabio u mene 🤣. Nikako mu nismo mogli lice lijepo uloviti, pa su nam rekli da dođemo za 10ak dana pred kraj radnog vremena da pokušamo. Bili smo u Harniju, svaka preporuka. Pregled je baš bio detaljan i doktorica predivna, i sve smo dobili na usb.
Idući pregled za 2 dana kod moje ginekologice 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Anči, u postupak prijenosa zamrznutih spermija, odnosno transfer iz jedne u drugu polikliniku,je uključeno ministarstvo. To malo komplicira stvari, ali svakako preporučujem prelazak.
Sortiraj odgovore
Najstariji