Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Linda86
    29. Ožujak 2022. 20:11

Rainbow_Hope 🌈

Linda ja obično naručujem ovaj:https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
    Razumna žao mi je, drži se, neki loš dan danas :/
    MalalaMoguće da je do godišnjih, a moguće da je i do toga da mjesec nakon stimulacije možeš isključivo u prirodni fet. S obzirom na to da je dugo trajala stimulacija i da je endo na kraju bio takav kakav je bio, vjerojatno je zaključila da je za tebe bolja opcija stimulirani FET, a to ne možeš odmah ovaj mjesec. Moje iskustvo tamo je da, iako imaš osjećaj da te stavljaju pred gotov čin, zapravo razmisle o tvojem slučaju u međuvremenu i probaju naći najbolje rješenje. I ja sam imala dogovor s dr da idemo odmah u stimulirani pa me iznenadila kad sam došla na dogovor i kad me nagovorila na prirodni. Razmislila je i zaključila da vrijedi probati, a mogla mi je uzeti 20.000 kuna i bok. Eto, nadam se da sam te malo utješila, i ja sam u početku bila ljuta na takav pristup dok nisam shvatila da ne rade to bezveze i imam apsolutno povjerenje, ne bih im sad plaćala postupak nakon 4 neuspješna transfera…

Hvala. Uzimas dvije tbl dnevno odjednom? Ili? 

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Rainbow_Hope 🌈
    29. Ožujak 2022. 20:15

Linda86

Rainbow_Hope 🌈

Linda ja obično naručujem ovaj:https://www.lifeextensioneurope.com/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support-100-mg-60-softgels
    MalalaMoguće da je do godišnjih, a moguće da je i do toga da mjesec nakon stimulacije možeš isključivo u prirodni fet. S obzirom na to da je dugo trajala stimulacija i da je endo na kraju bio takav kakav je bio, vjerojatno je zaključila da je za tebe bolja opcija stimulirani FET, a to ne možeš odmah ovaj mjesec. Moje iskustvo tamo je da, iako imaš osjećaj da te stavljaju pred gotov čin, zapravo razmisle o tvojem slučaju u međuvremenu i probaju naći najbolje rješenje. I ja sam imala dogovor s dr da idemo odmah u stimulirani pa me iznenadila kad sam došla na dogovor i kad me nagovorila na prirodni. Razmislila je i zaključila da vrijedi probati, a mogla mi je uzeti 20.000 kuna i bok. Eto, nadam se da sam te malo utješila, i ja sam u početku bila ljuta na takav pristup dok nisam shvatila da ne rade to bezveze i imam apsolutno povjerenje, ne bih im sad plaćala postupak nakon 4 neuspješna transfera…

Obično da, poslije doručka ili ručka. Vikendom ti često imaju free shipping na sve pa popratim i brzo mi dođe. :)

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Linda86
    29. Ožujak 2022. 20:36

Rainbow_Hope 🌈

Linda86

Rainbow_Hope 🌈

Obično da, poslije doručka ili ručka. Vikendom ti često imaju free shipping na sve pa popratim i brzo mi dođe. :)

Hvala. I sada je free delivery do kraja ozujka 👍🏻

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Stela_M
    29. Ožujak 2022. 20:55

Iman kod tebe je pravi vrtlog emocija ali to je sve normlano pogotovo jer ti je zadnji postupak tako prošao... drago mi je da si se posvetila sebi I da si unijela korisne izmjene u svakodnevni život sigurno će se to sve isplatiti ma uvjerena sam u to🤭 da da leti vrijeme niti se ne okreneš i postupak je tu 🙈 ja nažalost nemam tu sreću pa da mi ostane barem jedna 🐧tako da moram u ful stimulaciju a obzirom da sam mijenjala doktora i kliniku budemo vidjeli kako će se to sve razvijati🙏 vještica bi trebala doći kraj 6. mj ali to je kod mene kao lutija 😁🙈 držim ti 🤞🤞 na rukama I nogama 😚😍❤
    Razumna žao mi je sunce, druge nema nego čvrsto dalje a vidim da plan imaš iskoristi vrijeme za sebe ❤❤😚😚 btw sretan ti rođendan neka ti se ostvari najveća želja I najljepši san ❤❤
    Lola žao mi je zbog korone i nadam se da nije ostavila posljednje 🙏 tebi i mužiću želim puno sreće na ovom mpo putovanju 🙏😚
    Avocado kako si? Jel popustila glavobolja? ❤❤😚

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Jasmine95
    29. Ožujak 2022. 20:59

Angeleyes

Rainbow_hope žao mi je na negativnim testovima, neka idući bude dobitan… Anči također, malo zaboravi na cijeli ovaj proces i posveti se sebi, pazi na prehranu, boravi vani, odi na put, uživaj… Ostalo će doć, bitno je da se mi dobro osjećamo i mislim da je to najbitnije. I pozitiva samo.
    nes dobar ti je (i skup) od Solgara Nutri Nano CoQ 10 (nema u DMa), samo pošto je to manja doza, neke cure su uzimale nešto slično isto od Solgara što nema kupit kod nas pa ti i to preporučujem. Nastoj najmanje 3 mjeseca prije postupka počet uzimat te dodatke jer bi tek tada moglo biti nekog efekta. Dobro je za kvalitetu jajnih stanica, tako da svakako uzimaj i sretno!
    Avicado drži se!
    Jasmine95 ohrabrujuća priča od tebe i baš mi je drago da je sve ispalo u redu, držim fige za pregled, neka sve bude školski!! Samo da se osvrnem na simptome, kod mene jedino umor i to blago zatezanje maternice, grudi baš i ne osjećam. Baš je sve individualno. :D
    Capi_3 sretno!!
    ribic čestitke i sretno!!!
    Sve ostale cure grlim, teško mi je pohvatat… I evo, nije nam lako u svemu ovome, vidim da pišete svoja iskustva. Svaka od nas ima neku priču, netko je prošao više, netko malo manje, ali u svakom slučaju svi smo u svojim situacijama. Ne znam tko je koje vjeroispovijesti i kako gledate na to, ali vjerujte i sve će biti u redu. Mi smo u pripremama za IVF dosta molili, sada smo nastavili, svaki dan, nas dvoje skupa. I sve ima svoje razloge i zašto se nešto dogodilo ili nije, ali vjerujte da sve molitve budu uslišane kad tad. Sve brige treba predati u Božje ruke pa će se kockice slagati, jedna po jedna…

Hvalaa draga ❤️
    Kad si ti na pregledu?
    I ja držimm figeee za tebee 🤞🤞🤞🤞🤞😊

🙋 '94. - normo.
    💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
    05/2021 - IUI - beta ❌
    06/2021 - IUI - beta ❌
    11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
    03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
    12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙

Panda.
    29. Ožujak 2022. 21:02

Anči i Rainbow_Hope baš mi je žao. 😪☹️ Nisam uspjela pročitati sve jer sam u teškoj gužvi. Stvarno sam se nadala da su ovi dobitni. Ali drago mi je da ste obe tako jake i da ne odustajete. 💪Šaljem vam zagrljaje 😘🤗❤❤❤
    Razumna žao mi je. I super da si našla toliko pozitive u svemu. 🥰
    Arnoldica super da ta beta pada i da je biokemijska. Nadam se da ćeš se što prije oporaviti i krenuti dalje. Barem neka dobra vijest. 🙂
    Nažalost, ne stignem vas pratiti ovih dana pa na brzaka preletim i pola zaboravim što sam vidila dok krenem pisati. Morat ću kao Barby to sjesti i redom. E kad sam je se sjetila sad. Di nam je Barby? 
    Stela rekla si da si uzimala Siofor. Jesi li imala kakve nuspojave? Meni već dva puta mučnina neka. I to poslije nekih kolača. Ne znam jel ima poveznice. Povezala sam jedino te tablete i kolače. 😰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Angeleyes
    29. Ožujak 2022. 21:18

Jasmine95

Hvalaa draga ❤️
    Kad si ti na pregledu?
    I ja držimm figeee za tebee 🤞🤞🤞🤞🤞😊

Idem u četvrtak na humanu, rekli mi da dođem na uzv... malo je kao rano, ali bolje. Nadam se da je sve u redu, baš ovako kako se osjećam.  Tebi tek za 2 tjedna?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Leptirek
    29. Ožujak 2022. 22:01

💜Medenko

Čitam postove..i da u pravu ste..sve ovo može razumjeti nažalost samo netko tko je prošao isto..većina ljudi je ok ali je blagoslovljena neznanjem i najgore je objašnjavati se ili ispričavati jer si fizički ili psihički loše a najviše ti zamjeraju upravo oni koji jedan dan u životu nisu imali muku😏Svim curama u svim fazama želim ono što im srce želi..
    Leptirek kako ide pikanje..snalaziš se?znam da sutra opet ideš,držim🤞🏼..ja sam krenula danas sa prvom💉(dobila sam Bemfolu 150)pa ćemo vidjeti,idem opet u subotu..🙃

Ide dobro, prvo me muž 2 puta, a onda sam se čak usudila i sama 😅 da mi je netko prije rekao da ću se sama pikati, rekla bi mu da je lud jer sam se ja znala rušiti samo od mirisa bolnice... Eh što sve radimo za bebaca 😁
    Super da si i ti krenula 😊 ja sam dobila menopur. 

👩‍❤️‍👨33/33
    Ja AMH 8.7 pmol/L
    On sve ok
    3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Ožujak 2022. 22:09

Pregled prošao super! Borna nas je baš nasmijano, izvodio je svakakve vratolomije, okretao se, primao se za guzicu, na kraju pregleda je zavrsio okrenut prema dole kao na sve 4 i glavu zabio u mene 🤣. Nikako mu nismo mogli lice lijepo uloviti, pa su nam rekli da dođemo za 10ak dana pred kraj radnog vremena da pokušamo. Bili smo u Harniju, svaka preporuka. Pregled je baš bio detaljan i doktorica predivna, i sve smo dobili na usb.
    Idući pregled za 2 dana kod moje ginekologice 😀

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Allie22
    29. Ožujak 2022. 22:36

Anči, u postupak prijenosa zamrznutih spermija, odnosno transfer iz jedne u drugu polikliniku,je uključeno ministarstvo. To malo komplicira stvari, ali svakako preporučujem prelazak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.