Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    25. Ožujak 2022. 08:04

Mi smo dobro,..uživamo u ovom lijepom vremenu 🥰 
    Anči ja sam imala bakteriju u urinu i doktor mi je rekao da puno piti tekućine i čaja od brusnice. Nisam cula da brusnica izaziva kontrakcije. Drago mi je da su ti nalazi super i da nije upala...
    I da javim, iduci pregled 11.4. 🤗

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• ribic
    25. Ožujak 2022. 08:36

Jutro! Jucer sam primila stopericu i obavila pcr. Sutra je aspiracija. Prvi put idem bez opce jer eto imam manje lijekova pa me ful strah da me dolatin i normabel ne osamute dovoljno.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    25. Ožujak 2022. 08:37

Manje folikula, a ne lijekova😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Rainbow_Hope 🌈
    25. Ožujak 2022. 08:48

Sretno cure danas! 🤞
    Anči i ja se nadam da ćemo se još dugo pratiti 💪🍀
    Ribic po mojem iskustvu ošamuti kao opća, ja sam od toga zaspala i probudila se u sobi 🤷

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

eles
    25. Ožujak 2022. 08:52

💜Medenko

eles

Drage i hrabre ženice, sve sam se nadala javiti dok ću biti u postupku, za savjete i tako to…
    Uglavnom, vučem se od prosinca na VV kod dr. PJ…
    Nađen mi je endocerviklani polip, pa smo imali koronu te loš spermiogram sa 2.7 mil spermića, meni AMH 3.8.
    Rekla doka da čekamo dva mj i da ponovimo nalaze al da ćemo mi vjerojatno na IVF.
    Ja se naručila na histeroskopiju privatno, dala novaca za dva pregleda da bi mi rekli da je taj polip na cerviksu zapravo na mom carskom rezu te da se ne smije operirat zbog perforacije! Što mi to nije vidjela i mogla reći dr.PJ? Nije mi dala ni preporuku da u međuvremenu napravimo one marker,e krvne grupe i rh…rekla da se naruči muž andrologu al nije napisala to u povijest bolesti…tako da doktorica muža nema na temelju čega dati mu uputnicu, tu gubimo isto dva mj. Čemu androlog ak idemo na IVF, ima toliko spermija…sve mi je krenulo naopako i nikako…
    Ugl, jos moram i hematologa obaviti…ma koma, razočarana sam:/
    Koje su sve opcije oplodnje sa niskim AMH?
    Za idući put imam spisak pitanja i svega za doktoricu…
    Elestočno znam kako ti je😏..ja sam tamo od 10/20 i tek sada idem u prvi ivf 3/22..ne volim govoriti niti misliti o nikome ništa negativno dok se ne dokaže ali da sam izgubila puno vremena i razočarala se jesam🙊..Razgovarala sam sa suprugom o svemu pa smo odlučili nakon što završi prvi postupak odlučiti da li mjenjati V.V. ili ne..

Ako smijem pitati-što ste radili godinu i po skoro????? Ajme, grozno...i ja sam već počela gledati da odem u Petrovu
    Idući ciklus ponavljamo nalaze pa kod doktorice i onda bumo vidli...nadam se da će se nešto pokrenuti.
    A toliko sam čitala iskustava drugih: 'odma ideš u postupak...'

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Ožujak 2022. 09:09

Jutroo cure nisam
    stigla povatati jucer ,sada sam cirnila stranicee.
    Anci super da je sve uredu sada samo opušteno😍
    Vidim da ima još novi cura dobro nam došle i sta prije bile Pupoo😍
    Danas ako ko ima preglede svu srecu zelim❤️
    Vidim imamo i desckicaa mashikta divno😍😍
    Ako onetko betu vadii isto zelim ogromnuu i velikuuuu😍
    Sve sta lošim rezultatom glavu gore i u borbu,💪🙏
    Netko je pitao za amh niski nije in pravilo bitni su i ostali hormoni  ja sam pila sve i svasta i od super elemenata za kvalitetu jajnih stanica .
    Iskreno kapi otkad koristim za plodnost od Časne iz Posušja moji se folikulici povecali ali zbilja prije nebi bilo po jedan,dva 🤷 
    Tko zeli neka prova 😍
    I doktor mi je R pitao sta koristis jer za moj amh koji je 3,26 rekao sad cemo te pogledat i osta sokiran kaze evo ovo je dokaz da amh nije pravilo bitno da oni vide stvarno stanje  stanica  imala sam 10. kad smo krenili 5 ih se razvilo za punkciju.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Amelie
    25. Ožujak 2022. 09:16

mashkica

Petra, Mrvica uzivajte na ultrazvukuu❤️❤️
    Vm, Angeleyes sretnooo curee🤞
    Amelie i doktor kaže stvarno nebi trebao još govoriti, jer je preeerano. Moja je želja prije svega da bude zdravo i zivo, a maaalkicee vise bih željela curicu. Muž takodjer🙈
    Vidjet ćemo kakve su sanse da se ova “izraslina” povuče kasnije😂
    https://ibb.co/YLV5ZWC

Ja sam ti baš išla poslije tog svog pregleda gdje je prvi put spominjao spol malo čačkati po internetu i na temelju ove sheme sam zaključila da ne mogu ništa sa sigurnošću znati tako rano. //www.babycenter.com/pregnancy/your-baby/fetal-development-your-babys-genitals-and-urinary-system_40005752
    S obzirom kakve su naše slikice s UZV-a ovo može lako biti i artefakt jer ne mogu oni to baš dobro izoštriti.. ali to ne znači da možda svejedno na kraju ne bude dečkić!;) Znaš koje su šanse.. 50-50:)) Najbitnije da je zdravo i da trudnoća lijepo napreduje, sretno i pazi se!:) 🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

💜Medenko
    25. Ožujak 2022. 09:26

Anči 💕

Dobro jutro cure i sretno 🤞🏻
    Angeleyes25.03 druga beta
    VM25.03 druga beta
    Petra3025.03 drugi uzv
    Mrvica7219tt dečkić 25.03

Sretnoooo💞💖💓

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

💜Medenko
    25. Ožujak 2022. 09:40

eles

💜Medenko

eles

Drage i hrabre ženice, sve sam se nadala javiti dok ću biti u postupku, za savjete i tako to…
    Uglavnom, vučem se od prosinca na VV kod dr. PJ…
    Nađen mi je endocerviklani polip, pa smo imali koronu te loš spermiogram sa 2.7 mil spermića, meni AMH 3.8.
    Rekla doka da čekamo dva mj i da ponovimo nalaze al da ćemo mi vjerojatno na IVF.
    Ja se naručila na histeroskopiju privatno, dala novaca za dva pregleda da bi mi rekli da je taj polip na cerviksu zapravo na mom carskom rezu te da se ne smije operirat zbog perforacije! Što mi to nije vidjela i mogla reći dr.PJ? Nije mi dala ni preporuku da u međuvremenu napravimo one marker,e krvne grupe i rh…rekla da se naruči muž andrologu al nije napisala to u povijest bolesti…tako da doktorica muža nema na temelju čega dati mu uputnicu, tu gubimo isto dva mj. Čemu androlog ak idemo na IVF, ima toliko spermija…sve mi je krenulo naopako i nikako…
    Ugl, jos moram i hematologa obaviti…ma koma, razočarana sam:/
    Koje su sve opcije oplodnje sa niskim AMH?
    Za idući put imam spisak pitanja i svega za doktoricu…
    Elestočno znam kako ti je😏..ja sam tamo od 10/20 i tek sada idem u prvi ivf 3/22..ne volim govoriti niti misliti o nikome ništa negativno dok se ne dokaže ali da sam izgubila puno vremena i razočarala se jesam🙊..Razgovarala sam sa suprugom o svemu pa smo odlučili nakon što završi prvi postupak odlučiti da li mjenjati V.V. ili ne..

Ako smijem pitati-što ste radili godinu i po skoro????? Ajme, grozno…i ja sam već počela gledati da odem u Petrovu
    Idući ciklus ponavljamo nalaze pa kod doktorice i onda bumo vidli…nadam se da će se nešto pokrenuti.
    A toliko sam čitala iskustava drugih: 'odma ideš u postupak…'

Znaš kako to već ide..prvih par mjeseci dok sve obaviš,pa bodrenje da je sve idealno,opustite se,možete prirodno pa ideš u tome smjeru..kad su rekli da je sve idealno😏..Privatno sam otišla po drugo mišljenje,dobila dijagnozu obostrani hydro,pa čekala operaciju,oporavak,pa naravno covid i eto izgubiš vrijeme zbog nečije krive dijagnoze na početku🤦🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Ožujak 2022. 09:47

Anči 💕

Dobro jutro cure i sretno 🤞🏻
    Angeleyes25.03 druga beta
    VM25.03 druga beta
    Petra3025.03 drugi uzv
    Mrvica7219tt dečkić 25.03

Cure sretno danas ! Ali mislim da danas idu samo dobre vijesti!
    Petra 
    Ribic navijaaaaaaaam na najjače! Kako je Roki? Pa daj nam šibni slikicu od slatkoće!
    Mashkica meni je isto dr vidjela u 12 tt da je dečkić, ali je rekla da mi nikad ne bi to rekla da ne zna po niftiju da je dečko jer ne mogu biti sigurni! Baš to , glavno da je zdravo, a da li ima ćuću ili luleka već ćeš saznati sa sigurnošću mozda i iduci pregled 
    Anči mi smo dobro! Rastemo! Jučer su me prvi put oslovili kao trudnicu, gospođa u dmu me pitala - da li ste preuzeli svoj besplatni poklon paket za trudnice? Ajmeeeee, što sam ja bila sretna, nosom sam parala oblaka do doma 
    Uživaj u pupo danima, napravi test kad se osjećaš spremnom! Ja sam bila ogromna kukavica, napravila tek 10ti dan, pa nemam pravo nikoga nagovarati. Držim fige da ne dobiješ M idućih godinu i pol (ili kak to vec ide) 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.