Bože zašto sam ja bila uvjerena da se kad je samo 1 folikul vadi progesteron, da se odredi jačona terapije 🙈
Divna kak si ti? Jel ti šta bolje? Kad imas opet pregled 🤗❤️
Rainbow kak si? Jel imas kakvih simptoma? 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči hvalaa! 🥰 sada je sve u Božjim rukama pa kako bude 🙏
Rainbow_Hope aaa mislila sam da je to, hvala na objašnjenju! Nekako sam bila sva uzbuđena u tim brojkama i potpuno sam zaboravila pitati doktoricu, jel se može to vaditi preko uputnice? S obzirom da sam trenutno privatno pa bi nazvala svog ginekologa da mi pusti uputnicu ako se može 😅
Sani88 tako je drugi ciklus tempirani odnosi pomoću Letezola. Hvala ☺️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Mia može ti pustiti uputnicu, naravno ☺️
Anči drago mi je da si ti malo bolje i da si izvela točkice na sunce, moja točkica je danas izvedena samo na posao, ali inače je dosad svaki dan bila u poštenoj šetnji ❤️ a ja ti više u te simptome ne vjerujem, kad dobivam tolike doze progesterona 🤷 i dalje lagani grčevi + bolne cice, ali bilo je tako i uvijek dosad, možda su grčevi sad jači i duži...
Sani, Arnoldica držite se 😘😘
BugaDuga pupice sretno!
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jesi vec krenula sa Estrofemom, kad ti je prvi UZV? Sve ovisi kako ti se endo deblja, bitno je da predje 8mm i uvode se utrici, eh sad nekome je to 12,a nekome 13,14 dc ovisi.. Ja sam 14dc uvela utrice, a 19dc transfer ( kod mene bile blastice)
Da, od utorka ih uzimam. A u utorak za 5 dana mi je UZV pa cemo vidjeti. Hvala na pojasnjenju 🥰
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Jer doktori njime kontroliraju ciklus, ceka se da se endometrij dovoljno zadeblja pa stimuliraju ovulaciju utrogestanom i radi se transfer za onoliko dana koliko je star embrij. U prirodnom FETu je to vec malo teze, prati se tvoja prirodna ovulacija, puno cesce se ide na UZV, postoji sansa da se folikul i endo ne prate( moj slucaj), tako da je doktorima drazi FET sa Estrofemom jer je laksi. Isprobala sam oba i ja sam za stimulirani 😏
Hvala puno. Prvi mi je postupak i prvi FET… kako bi mogla izracunati kad bi transfer otprilike bio? Decapeptyl 7.3, aspiracija 9.3..menstruaciju dobila u ponedjeljak (smeđarim od petka). I embrij je star 3 dana.
Teško to možeš izračunati, obično transfer blastice bude 17-19 dc, ali meni je bio npr. 23 jer mi se endometrij sporo zadebljavao na Estrofemu. Sad od toga oduzmi dva dana ako je trodnevni, znači 15-17 dc. q
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Divnapravo da ti kazem nisam nešto previše razmisljala. Upoznala sam ih sve kroz posao manje vise,jedino možda Nidzara mi je interesantna i stvarno vrhunski doktor sa dobrom aparaturom.. ko je tvoj privatni doktor ako smijem pitati?
Ja sam kod Kozarica i stvarno je odlican doktor, a pristup je takav da nikada ne zuri niti ostavlja stvari nedorecene. Ne znam kakav je kod vodjenja trudnoce mada svuda citam samo pohvale. Pregledi traju sat vremena a ima i 4d. I Nidzaru takodjer hvale. Ja recimo nisam jos uvijek nista od pretraga radila, a vidim da cure u Hrvatskoj uveliko rade nalaze krvi, urina, oggt... pa bih zato nekog detaljnog i posvecenog odabrala...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Danas me nešto par puta proboli jajnici,i popodne kad sam se brisala kao neke tamno smeđe niti,nije iscjedak ali sam se malo uplašila.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Anci, drago mi je da si bolje i da ce proci bez antibiotika. Ono sto uvijek mozes je caj od brusnice, dosta limunade i prolom voda ( ako ima kod vas kupiti). Ovo su bukvalno savjeti doktora u trudnoci, cak i kada antibiotici nisu rjesenje.
.
Ja sam bolje, vec 2 dana bolje spavam, mucnine slabije, ne smijem se puno radovati da ne ureknem 😂🤭
Javim ti termin pregleda, posto mijenjam doktora pa se nisam jos narucila 😅
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Curama s losim vijestima… Nadam se da ce biti vise srece i da cemo se i mi ostvariti kao majke 🙏🏻
Anchy, za tebe posebno navijam i drago mi je da ti je bolje. 🍀 Ne mogu vjerovati kako je ta doktorica postupila… Pa mladi doktori koji dodu raditi u hitnu znaju koje antibiotike smiju trudnice uzimati, a kamoli jedan ginekolog?! Svasta… 🙄
Ja sam trebala krenuti s novim postupkom IVF-a pocetkom 1/2022, ali se svasta zakompliciralo sa zdravljem tako da smo odgadali… Usla sam u postupak krajem 2 mj, skroz bezvoljna zbog svega i izludena s drugim zdravstvenim problemima. Uglavnom, kako je postupak krenuo, tako sam se malo dozvala sebi 😅 postupak je bio ok, 8 oocita, 7 zrelo, 6 oplodeno… Ali jajne stanice su lose kvalitete i imala sam transfer dva trodnevna (jednog osmostanicnog - dobrog, ne savrsenog kao sto je bio prosli put i jednog sedmostanicnog) i opet nemamo blastica, sve su se stale razvijati treci dan. 😢 Moram poraditi do slijedećeg postupka na kvaliteti jajnih stanica. Od simptoma koje ne prepisujem utrogestanu, imala sam treci na cetvrti dan i cetvrti na peti dan povremeno kao "skakljanje u maternici", blago neko bockanje, ali zadnja dva dana se osjecam kao da menstruacija ne dolazi samo zbog utrogestana; tako da mislim da nazalost nista od ovog postupka… Doduse zadnje dvije noci imam nesanicu, probudim se oko 3:30 i nikako zaspat, isto mi je bilo i s vanmaternicnom (beta je uredno bila rasla tada). uglavnom, beta je u četvrtak (14.dnt) 🙏🏻
Pozdrav, kod mene isto loša kvaliteta i i stavljali su trodnevne. Jesu Vam što rekli ili dali preporuke kako ćete poboljšati ako ne uspije ovaj put?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Divna ja sam bas danas doktora pitala trebam li Sta od nalaza raditi sad nekad, kaže ne. I meni isto čudno 🤷🏻♀️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji