Jutroo cure nisam
stigla povatati jucer ,sada sam cirnila stranicee.
Ancisuper da je sve uredu sada samo opušteno😍
Vidim da ima još novi cura dobro nam došle i sta prije bile Pupoo😍
Danas ako ko ima preglede svu srecu zelim❤️
Vidim imamo i desckicaa mashiktadivno😍😍
Ako onetko betu vadii isto zelim ogromnuu i velikuuuu😍
Sve sta lošim rezultatom glavu gore i u borbu,💪🙏
Netko je pitao za amh niski nije in pravilo bitni su i ostali hormoni ja sam pila sve i svasta i od super elemenata za kvalitetu jajnih stanica .
Iskreno kapi otkad koristim za plodnost od Časne iz Posušja moji se folikulici povecali ali zbilja prije nebi bilo po jedan,dva 🤷
Tko zeli neka prova 😍
I doktor mi je R pitao sta koristis jer za moj amh koji je 3,26 rekao sad cemo te pogledat i osta sokiran kaze evo ovo je dokaz da amh nije pravilo bitno da oni vide stvarno stanje stanica imala sam 10. kad smo krenili 5 ih se razvilo za punkciju.
Belaaa može malo više info o tim kapima za plodnost. Kako ih nabaviti?
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Drage i hrabre ženice, sve sam se nadala javiti dok ću biti u postupku, za savjete i tako to…
Uglavnom, vučem se od prosinca na VV kod dr. PJ…
Nađen mi je endocerviklani polip, pa smo imali koronu te loš spermiogram sa 2.7 mil spermića, meni AMH 3.8.
Rekla doka da čekamo dva mj i da ponovimo nalaze al da ćemo mi vjerojatno na IVF.
Ja se naručila na histeroskopiju privatno, dala novaca za dva pregleda da bi mi rekli da je taj polip na cerviksu zapravo na mom carskom rezu te da se ne smije operirat zbog perforacije! Što mi to nije vidjela i mogla reći dr.PJ? Nije mi dala ni preporuku da u međuvremenu napravimo one marker,e krvne grupe i rh…rekla da se naruči muž andrologu al nije napisala to u povijest bolesti…tako da doktorica muža nema na temelju čega dati mu uputnicu, tu gubimo isto dva mj. Čemu androlog ak idemo na IVF, ima toliko spermija…sve mi je krenulo naopako i nikako…
Ugl, jos moram i hematologa obaviti…ma koma, razočarana sam:/
Koje su sve opcije oplodnje sa niskim AMH?
Za idući put imam spisak pitanja i svega za doktoricu…Elestočno znam kako ti je😏..ja sam tamo od 10/20 i tek sada idem u prvi ivf 3/22..ne volim govoriti niti misliti o nikome ništa negativno dok se ne dokaže ali da sam izgubila puno vremena i razočarala se jesam🙊..Razgovarala sam sa suprugom o svemu pa smo odlučili nakon što završi prvi postupak odlučiti da li mjenjati V.V. ili ne..
Ako smijem pitati-što ste radili godinu i po skoro????? Ajme, grozno…i ja sam već počela gledati da odem u Petrovu
Idući ciklus ponavljamo nalaze pa kod doktorice i onda bumo vidli…nadam se da će se nešto pokrenuti.
A toliko sam čitala iskustava drugih: 'odma ideš u postupak…'
Znaš kako to već ide..prvih par mjeseci dok sve obaviš,pa bodrenje da je sve idealno,opustite se,možete prirodno pa ideš u tome smjeru..kad su rekli da je sve idealno😏..Privatno sam otišla po drugo mišljenje,dobila dijagnozu obostrani hydro,pa čekala operaciju,oporavak,pa naravno covid i eto izgubiš vrijeme zbog nečije krive dijagnoze na početku🤦🏽♀️
Joooooj zao mi je😒
Sigurna sam da ces ubrzo imati svojeg bebeka u buši🥰
Kada ides na postupak?
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Drage i hrabre ženice, sve sam se nadala javiti dok ću biti u postupku, za savjete i tako to…
Uglavnom, vučem se od prosinca na VV kod dr. PJ…
Nađen mi je endocerviklani polip, pa smo imali koronu te loš spermiogram sa 2.7 mil spermića, meni AMH 3.8.
Rekla doka da čekamo dva mj i da ponovimo nalaze al da ćemo mi vjerojatno na IVF.
Ja se naručila na histeroskopiju privatno, dala novaca za dva pregleda da bi mi rekli da je taj polip na cerviksu zapravo na mom carskom rezu te da se ne smije operirat zbog perforacije! Što mi to nije vidjela i mogla reći dr.PJ? Nije mi dala ni preporuku da u međuvremenu napravimo one marker,e krvne grupe i rh…rekla da se naruči muž andrologu al nije napisala to u povijest bolesti…tako da doktorica muža nema na temelju čega dati mu uputnicu, tu gubimo isto dva mj. Čemu androlog ak idemo na IVF, ima toliko spermija…sve mi je krenulo naopako i nikako…
Ugl, jos moram i hematologa obaviti…ma koma, razočarana sam:/
Koje su sve opcije oplodnje sa niskim AMH?
Za idući put imam spisak pitanja i svega za doktoricu…Elestočno znam kako ti je😏..ja sam tamo od 10/20 i tek sada idem u prvi ivf 3/22..ne volim govoriti niti misliti o nikome ništa negativno dok se ne dokaže ali da sam izgubila puno vremena i razočarala se jesam🙊..Razgovarala sam sa suprugom o svemu pa smo odlučili nakon što završi prvi postupak odlučiti da li mjenjati V.V. ili ne..
Ako smijem pitati-što ste radili godinu i po skoro????? Ajme, grozno…i ja sam već počela gledati da odem u Petrovu
Idući ciklus ponavljamo nalaze pa kod doktorice i onda bumo vidli…nadam se da će se nešto pokrenuti.
A toliko sam čitala iskustava drugih: 'odma ideš u postupak…'
Znaš kako to već ide..prvih par mjeseci dok sve obaviš,pa bodrenje da je sve idealno,opustite se,možete prirodno pa ideš u tome smjeru..kad su rekli da je sve idealno😏..Privatno sam otišla po drugo mišljenje,dobila dijagnozu obostrani hydro,pa čekala operaciju,oporavak,pa naravno covid i eto izgubiš vrijeme zbog nečije krive dijagnoze na početku🤦🏽♀️
Joooooj zao mi je😒
Sigurna sam da ces ubrzo imati svojeg bebeka u buši🥰
Kada ides na postupak?
Imam pitanje, smije li se tokom postupka biti na antidepresivima? Ima li neka od vas iskustva?
Jutro cure. Meni danas 7 dnt i radila preporucene nalaze za hematologa. Trombociti ok s obzirom da sam na fragminu ali TSH 2.99 pa mi endokrinolog povecala Letrox na 75mcg i sad cekam sta ce reci hematolog jer je D dimer 3x visi od normalne vrijednosti.
Tako da ili mi je kasni hyper u najavi ili je u prolasku. Jos se ne zna. Nisam bila bas za cacaknje dole danas🤦♀️
Moja prijateljica koja je ginekolog mi kaze da je to ok i moze biti visi u trudnoci i da bolnost grudi je isto dobar znak.
Vec 3 dana imam laku napetost u stomaku kao pred menstr.
Ribic navijamoooo prava si hrabrica bez anestezije!
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Eles trebala danas dobiti po kalendaru ali još čekam..tako da čim dođe krećem..imale su cure pravo najviše te izludi čekanje..a do ovog foruma nikad se nisam u životu veselila mengi🤪🤣😆..tebi također želim što prije srećicu u buši🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Jutro cure. Meni danas 7 dnt i radila preporucene nalaze za hematologa. Trombociti ok s obzirom da sam na fragminu ali TSH 2.99 pa mi endokrinolog povecala Letrox na 75mcg i sad cekam sta ce reci hematolog jer je D dimer 3x visi od normalne vrijednosti.
Tako da ili mi je kasni hyper u najavi ili je u prolasku. Jos se ne zna. Nisam bila bas za cacaknje dole danas🤦♀️
Moja prijateljica koja je ginekolog mi kaze da je to ok i moze biti visi u trudnoci i da bolnost grudi je isto dobar znak.
Vec 3 dana imam laku napetost u stomaku kao pred menstr.
Ribicnavijamoooo prava si hrabrica bez anestezije!
Heeeej, mogu pitati koja je procedura kod hematologa, ja idem u srijedu na pregled:)
Za te krvne pretrage se naručuje, koliko se čekaju nalazi te gdje se rade pretrage?
Sorry na hrpi pitanja
Eles trebala danas dobiti po kalendaru ali još čekam..tako da čim dođe krećem..imale su cure pravo najviše te izludi čekanje..a do ovog foruma nikad se nisam u životu veselila mengi🤪🤣😆..tebi također želim što prije srećicu u buši🙏🏽
Da, lijepo je podijeliti iskustva i skratiti si vrijeme, tješiti se među osobama koje isto prolaze
Ides na stimulirani postupak?
Cure,
Budući da je meni ovo prvi postupak zanima me,ako nije došlo do trudnoće jer M dođe kad sam i trebala dobiti ili?uzimam duphaston i utrogestan…nekako me uhvatila neka nervoza.😏Sutra mi je 7dnt,dođe mi da napravim test ali mislim da je rano.🤦🏼♀️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Dobro jutro cure i sretno 🤞🏻
Angeleyes25.03 druga beta
VM25.03 druga beta
Petra3025.03 drugi uzv
Mrvica7219tt dečkić 25.03
Sretno curke❤️!
Ja obavila ultrazvuk, sve je dobro, vidjela sam srceko kak kuca😍! Nastaviti terapiju i mogu preglede obavljati kod svog ginica. Nije bilo moje doktorice pa nisam bas dobila "full uslugu" 🤭😂. Ali bilo mi je dovoljno da je sve ok i da srce kuca🥰...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji