Dobro jutro cure i sretno 🤞🏻
Angeleyes25.03 druga beta
VM25.03 druga beta
Petra3025.03 drugi uzv
Mrvica7219tt dečkić 25.03Sretno curke❤️!
Ja obavila ultrazvuk, sve je dobro, vidjela sam srceko kak kuca😍! Nastaviti terapiju i mogu preglede obavljati kod svog ginica. Nije bilo moje doktorice pa nisam bas dobila "full uslugu" 🤭😂. Ali bilo mi je dovoljno da je sve ok i da srce kuca🥰…
petraaaaaaa ❤️❤️❤️
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Petra čestitaaaam! 🥳🥳🥳 Baš mi je drago!
Miss Ivy predivno ❤️❤️❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Maskhice hvala❤️! I ja se nadam od sad na dalje samo dobrim vijestima ❤️…
Anči danas sam 6+2🤭…
Tina ja sam piškila 6dpt, mozes i ti🤭❤️🤞🍀! Anči tebi je ipak mozda malo rano, ali prekosutra već mozes❤️. A vidi mene, sad hrabro nagovaram,a sama sam jedva štapić umocila u času kolko mi se ruka tresla😂.
Ma jooj..bas sam dugo bila mirna, čak 3 dana 😂
Ma ne budem prije ponedeljka ako bude sve ok prek vikenda 🙈
Od jutros imam temp 36,9, boli me trbuh, al vise jajnici, nekad me samo malo prođu grčevi po maternici i malo leđa..jedino kaj su mi cijeli dan gaće mokre kao da sam se upiškila 🙄 znači nije ono klasika od utrića nego bas kao voda 🤷🏽♀️
U ponedjeljak znaci, dogovoreno 🙈🤞🍀❤️!
Kod mene ista stvar, jos bi utrice koji cure podnesla, mada su i oni koma. Ali ta "vodusina" to je jos gore🙈. Promjenim po 5 gaća na dan jer ne smijem nosit dnevne uloške (odmah me iziritiraju).
Avocado, Nika šaljem puse😘😘!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Rainbow, Monkica hvala vam❤️❤️😘😘!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Rainbow, Sunny 😘😘
Anci ja sam dobro 🤗, izvadila betu jutros i pala je skoro skroz, 6,5 je, necu vise ponavljat, to je to. A ti ignoriraj simptome, sve je od utrica, nista ne mozes osjetit tako rano, samo mazi busu i mantraj da su se uhvatile 🤗
MissIvy imas i zasto bit sretna😍, uzivaj draga 🤗
Petrabas mi je drago da je sve uredu, da se mozes malo i psihicki opustit 🤗. A jel spominju od kud je bilo krvarenje?
Sto se tice testova mozete piskit 7dnt blastice, cak i 6dnt, moralo bi bacit makar sjenu. Ja sam svakako za piskenje testova, ispratile ste moju situaciju, ja sam krenula sa 7dnt blastice, a vec 9dnt (14dno) krenula krvarit, da nisam piskila i vadila betu na svoju ruku, (jer sam po otpusnom trebala na 12dnt) bila bih ubijedjena da je samo M, mozda bi i stala sa terapijom, mozda ni betu ne bih izvadila jer me kacao vikend i propustila bih biokemijsku i betu od 131 sto uopce nije zanemariva stvar, tako da cu ja uvijek piskit 🤷♀️
Znam da je od utrića al znas kako je kad glava krene radit 🤯 samo da proguram danas i sutra jer su prošli put 23-24 dc bili dan D..znađ ds to ovog puta nista ne mora znacit sli eto cisto neke blokada u glavi 🤦🏽♀️
Planiram piškit ali ne prije ponedeljka..to ce bit 7dnt i tad bi trebalo bar nesto pokazat...betu svakako vadim na 9dnt i to mi je super..umrla bi da moram duze cekat..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Maskhice hvala❤️! I ja se nadam od sad na dalje samo dobrim vijestima ❤️…
Anči danas sam 6+2🤭…
Tina ja sam piškila 6dpt, mozes i ti🤭❤️🤞🍀! Anči tebi je ipak mozda malo rano, ali prekosutra već mozes❤️. A vidi mene, sad hrabro nagovaram,a sama sam jedva štapić umocila u času kolko mi se ruka tresla😂.
Ma jooj..bas sam dugo bila mirna, čak 3 dana 😂
Ma ne budem prije ponedeljka ako bude sve ok prek vikenda 🙈
Od jutros imam temp 36,9, boli me trbuh, al vise jajnici, nekad me samo malo prođu grčevi po maternici i malo leđa..jedino kaj su mi cijeli dan gaće mokre kao da sam se upiškila 🙄 znači nije ono klasika od utrića nego bas kao voda 🤷🏽♀️
U ponedjeljak znaci, dogovoreno 🙈🤞🍀❤️!
Kod mene ista stvar, jos bi utrice koji cure podnesla, mada su i oni koma. Ali ta "vodusina" to je jos gore🙈. Promjenim po 5 gaća na dan jer ne smijem nosit dnevne uloške (odmah me iziritiraju).
Avocado, Nika šaljem puse😘😘!
Da i kod mene isto tak..još sad zbog te iritacije mjenjam svako pišanje..muž jučer ide objesit veš i kaze pa dobro kaj ti radis, pola mašine su tvoje gače 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Petra30 cestitam na urednom pregledu i srceku, uzivaj 😘
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anči, hvala na pitanju dobro smo, mučnine su još tu, neke glavobolje i tak. Al sve se preživi nekako, bar po tome znam da sam trudna 🙈 pitala si me neki dan za UZV, ne znam kad bude točno, kad budem znala javim. 😊
I kolko sam ja bila u zaostatku da sam več zaboravila kome sam htjela kaj citirat 😊😅
Čestitam na svim betama i novim PUPicama! 😊❤️😍 Cure s malo manje lijepim vijestima, glavu gore, bebe vas čekaju 😊❤️
Petra30, tebe nisam zaboravila, drago mi je da je sve u redu! Sad samo lagano do sljedećeg pregleda. 😊❤️😘
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Evo i mene nakon dugo vremena. Trudilice ,lavice nadam se da ce te brzo na sretne teme svi🤞🙏 Ja sam dobro Marija je 8.3 napunila godinu dana(proletilo vrime) ❤
Anči mogla si ujutro jedan testić umočit 🤔😜🥰🥰🥰
Aurora vidim ti još malo.❤❤❤
Vrlim te😘
Puno poz . Od moje princeze
https://ibb.co/9vCQQZM
Dobro jutro cure i sretno 🤞🏻
Angeleyes25.03 druga beta
VM25.03 druga beta
Petra3025.03 drugi uzv
Mrvica7219tt dečkić 25.03
Cure sretno danas ! Ali mislim da danas idu samo dobre vijesti!
PetraRibic navijaaaaaaaam na najjače! Kako je Roki? Pa daj nam šibni slikicu od slatkoće!
Mashkica meni je isto dr vidjela u 12 tt da je dečkić, ali je rekla da mi nikad ne bi to rekla da ne zna po niftiju da je dečko jer ne mogu biti sigurni! Baš to , glavno da je zdravo, a da li ima ćuću ili luleka već ćeš saznati sa sigurnošću mozda i iduci pregledAnči mi smo dobro! Rastemo! Jučer su me prvi put oslovili kao trudnicu, gospođa u dmu me pitala - da li ste preuzeli svoj besplatni poklon paket za trudnice? Ajmeeeee, što sam ja bila sretna, nosom sam parala oblaka do doma
Uživaj u pupo danima, napravi test kad se osjećaš spremnom! Ja sam bila ogromna kukavica, napravila tek 10ti dan, pa nemam pravo nikoga nagovarati. Držim fige da ne dobiješ M idućih godinu i pol (ili kak to vec ide)
Joj kako si slatka,ja cu isto bit puna sebe ako budem ostvarila trudnocu😂😂😂😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji