Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈
Da i meni je to bilo cudno kad sam kod Lucija trebala isprazniti mjehur jer sam kod Sparca trebala isto doci s punim i naljevala se to jutro da sam na transferu skoro ekplodirala. 5x sam isla kao piskit po malo da malo ispraznim ali ne slucajno sve! Ma gluposti su to. Zapravo, "lakse" rjesenje za nevješte.
Ajme, blago vama.. Meni je to sa punim mjehurom baš bilo koma 🤦🏼♀️
A vidiš, svaki doktor svoju politiku
I na Vuk V traze pun mjehur kazu bolja je preglednost
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈
Da i meni je to bilo cudno kad sam kod Lucija trebala isprazniti mjehur jer sam kod Sparca trebala isto doci s punim i naljevala se to jutro da sam na transferu skoro ekplodirala. 5x sam isla kao piskit po malo da malo ispraznim ali ne slucajno sve! Ma gluposti su to. Zapravo, "lakse" rjesenje za nevješte.
Ajme, blago vama.. Meni je to sa punim mjehurom baš bilo koma 🤦🏼♀️
A vidiš, svaki doktor svoju politiku
I na Vuk V traze pun mjehur kazu bolja je preglednost
Mjehur podigne matrrnicu pa je i lakse za proc sondom 🤭🤭🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈Ukoliko se izvodi pod kontrolom ultrazvuka, preporuča se prije zahvata piti više tekućine jer pun mokraćni mjehur olakšava vizualizaciju maternice transabdominalnim ultrazvukom. Ako se izvodi bez kontrole ultrazvuka, prethodno se isprazni mokraćni mjehur, a prije samog embriotransfera transvaginalnim ultrazvukom se izmjeri duljina materišta.
Evo stručno s interneta…
Evo stvarno nisam znala. Meni Dr. L nikad to nije rekao da moram. 🤷♀️
A jel prati transfer sa ultrazvukom preko trbuha
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?
Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje…promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete…upijam i pisem!🤍🤍
Koji ti je doktor bio? Iskoristi sto je ostalo a onda privatno ne znam sto drugo ali sa nama low respoderima po statistici bi uspjeh bio tamo iz 5-6 pokusaja.
Ma idem ja i do 10.og puta samo da drzim svoj mali trofej u rukama.👶 a do tada cu sigurno vec posijediti od ove muke koju prolazim(skupa s vama). Kod Dr.Maričić,ne mogu rec da nije strucan ali....kad je ovakva situacija mislis i na drugo misljenje i kako dalje...
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Samo da javim da nemamo smrzlića, preostale dvije nisu uspjele doći do blastocista ali vjerujem u dvije mrvice u meni 🥰
Samo da javim da nemamo smrzlića, preostale dvije nisu uspjele doći do blastocista ali vjerujem u dvije mrvice u meni 🥰
Navijam za ta dva 🍀🍀🤞🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈Ukoliko se izvodi pod kontrolom ultrazvuka, preporuča se prije zahvata piti više tekućine jer pun mokraćni mjehur olakšava vizualizaciju maternice transabdominalnim ultrazvukom. Ako se izvodi bez kontrole ultrazvuka, prethodno se isprazni mokraćni mjehur, a prije samog embriotransfera transvaginalnim ultrazvukom se izmjeri duljina materišta.
Evo stručno s interneta…
Evo stvarno nisam znala. Meni Dr. L nikad to nije rekao da moram. 🤷♀️
A jel prati transfer sa ultrazvukom preko trbuha
Na VV se prati uzv preko trbuha , a kako vaginalno prati transfer pa di to sve ugura 🤔🙄😮
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Bila sam i dogovoren je FET u ponedjeljak. UZ dobar, 11,3 endometrij trolinijski
Dobila doksiciklin 5 dana, utrogestan vaginalno 3*2 i na sve to još medrol.
Nastavljam i sa estrofemom kao i do sada. Sad pregurati ovo do ponedjeljka pa onda od ponedjeljka do bete..
mi žene bas svasta preguramo..
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Bila sam i dogovoren je FET u ponedjeljak. UZ dobar, 11,3 endometrij trolinijski
Dobila doksiciklin 5 dana, utrogestan vaginalno 3*2 i na sve to još medrol.
Nastavljam i sa estrofemom kao i do sada. Sad pregurati ovo do ponedjeljka pa onda od ponedjeljka do bete..
mi žene bas svasta preguramo..
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji