Draga Rita,necu te tjesiti al zelim te podsjetiti da si jos uvijek mlada,imas dobre stanice i uspjeh ce doci- sigurna sam.Ajo si vec jednom ostvarila tu veliku betu-opet ces. Pitanje je vremena. Svatko od nas ce prije ili poslije uspjeti ,nema u to sumnje. Moja je frendica iz 7.pokusaja kad je vec stvarno bila ljuta i luda od svega,uspjela i eno ima zdrave-TROJKE!!! tako da,go go girl!!! Samo je nebo granica 💪💪💪 copor te voli 💗
Hvala ti draga na lijepim riječima🧡
Imam i ja puno lijepih prica od bliskih ljudi…vjerujem da cu i ja napisat svoju kad tad.Baš taj pad te razljuti i jos vise onda želiš naprijed…
Draga Rita,
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?
Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje…promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete…upijam i pisem!🤍🤍
Koji ti je doktor bio? Iskoristi sto je ostalo a onda privatno ne znam sto drugo ali sa nama low respoderima po statistici bi uspjeh bio tamo iz 5-6 pokusaja.
Ma idem ja i do 10.og puta samo da drzim svoj mali trofej u rukama.👶 a do tada cu sigurno vec posijediti od ove muke koju prolazim(skupa s vama). Kod Dr.Maričić,ne mogu rec da nije strucan ali….kad je ovakva situacija mislis i na drugo misljenje i kako dalje…
A sta on kaze? O njemu sam bas cula sve naj. Iako cu ja ako budr ta situacija kod Grbavca. On je radio prije kod Lucija pa je od njega i dosta
Idem kod njega na konzultacije pa cemo vidjet.
Nema tu nekog razloga zasto se ne primi,puno faktora utjece za koje jos ni medicina ne zna,po njemu mali je broj folikula i js pa s time je i smanjen rezultat,za razliku od cura koje imaju dobivaju puno folikula,oplođenih js pa i zamrzavanje.Borba je to…ali nije nemoguce da cure s niskim amh ne mogu ostvariti trudnocu.
Baš mi je žao, ali nadam se da ćeš ipak uspijeti, nema odustajanja 💪 evo nama tek uspijelo iz 6. pokušaja tj 4 stimulacije, ali 6. transfer. Nije nemoguće ❤️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Mrvice odlična beta! Mislim da je do krumpirića najviše.. šalim se naravno!😋 Htjela sam samo reći da moguće da ti je to sve implantacijsko.. a kak se malo krećeš onda se to možda zato razvuklo i sporije izlazi.. meni je isto bilo smeđarenja u ovoj trudnoći na samom početku i pozelenila sam kad sam to vidjela jer dosad nikad nije bio dobar znak, ali evo na kraju se zadržao bebač, smeđarenje je očito bilo implantacija.. drži se i odmaraj!🤗
Izgleda sa je implantacijsko jer je danas skroz svijetlo smeđe čak izlazi i bistrija vodica. Koliko dugo ti je trajao?istina kad se krećem tokom dana nista ako malo duže ležim pa se dignem onda se pojavi al vidim da je prikraju lagano
Desilo mi se u dva navrata s nekoliko dana razmaka i trajalo oko dan i pol svaki put s time da ja nisam strogo mirovala. Najviše sam to primjetila na papiru nakon mokrenja. Čak je bilo i nekih kao žilica.. ali onda je postalo baš kako opisuješ i prešlo je u svijetli iscjedak. Jesi na utrićima?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure, idem na aspiraciju u subotu, ima 15 folikula i endometrij je 9,6. Bas pricam s prijateljicom i kaze da zene kojima uspije u ivf postupku, da im ginekolozi odmah otvaraju komplikacije, jel to istina ili se moze raditi ako se ne radi fizicki tezak posao? Pitam samo informativno, ne mislim da ce mi odmah uspjeti nego cisto informativno 🤗
Ja sam odlučila biti na bolovanju i moja soc mi nije radila nikakav problem vjerojatno i s obzirom na prethodna dva spontana. Nakon transfera sam bila kod nje na "obicnom" bolovanju, a onda sam na temelju nalaza doktora iz Petrove (negdje od 5.tjedna trudnoće) koji je napisao da preporuča mirovanje otvorila komplikacije.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
GPgirl kako si ti? Sorry ako si jučer pisala nisam bas upratila…
Domleon bit ce 🍀🤞🤞🤞🤞narucila sam si Q10 i melatonin..i pit cu novalac i vitamin D i magnezij i omegu…
Ja super :) nema bolova ni krvi. Radim :) Nalazi za 2 tjedna i onda pocetkom 12mj novi stimulirani 🤞🤞
Mrvica🥳🥳🥳
GPgirl Stalno te hoću pitati kako je prošla histeroskopija? Koliko bolno je bilo? Ja si sve mislim tražiti da me na to pošalju ako mi ovo ne uspije... Arnoldica ti si isto išla na to jel da? Išla si i na onaj scratching, ako sam dobro zapamtila, jel to usklopu histero ili? Jel boli??
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Draga Rita,necu te tjesiti al zelim te podsjetiti da si jos uvijek mlada,imas dobre stanice i uspjeh ce doci- sigurna sam.Ajo si vec jednom ostvarila tu veliku betu-opet ces. Pitanje je vremena. Svatko od nas ce prije ili poslije uspjeti ,nema u to sumnje. Moja je frendica iz 7.pokusaja kad je vec stvarno bila ljuta i luda od svega,uspjela i eno ima zdrave-TROJKE!!! tako da,go go girl!!! Samo je nebo granica 💪💪💪 copor te voli 💗
Imam i ja puno lijepih prica od bliskih ljudi…vjerujem da cu i ja napisat svoju kad tad.Baš taj pad te razljuti i jos vise onda želiš naprijed…
Poslalo je prije nego sam zavrsila misao! 🙂
Draga Rita,
znam da zaista nema nikakve utjehe, kroz kakav pakao sad prolazis i da te nista ne moze utjesiti! odnosno kad bi barem znala koliko se jos moras boriti ali to nazalost nitko ne moze predvidjeti, tesko je.a nama sa malom jajnom rezervom pogotovo je jako tesko. Znaci, jednostavno treba biti uporan.a buduci da imas slabiju jajnu rezervu bas kao i ja, mogao bi ti odgovarati ivf ili icsi u prirodnom ciklusu, u kojem ocekujes 1 js, mozda se bas potrefi dobitno..ili blago stimuirani..a mozda ne bi bilo lose cuti misljenje drugog doktora, ako si dosad bila samo kod jedne klinike-dr.
Ja sam prije nekoliko dana dozivjela veliko razocaranje..aspirirano 3 js, od kojih se puno ocekivalo, ali su bile nezrele te do oplodnje nije ni doslo. Koliko pratim ovaj forum, nisam primijetila da je netko to dozivio u stimuliranom ciklusu..al eto tako je to kod low respondera i nema pomoci.treba malo vremena da se saberes i koracas dalje... nema predaje u ovoj borbi 💪
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Monkica24 Proslo je ok. Bolilo je dok nije cerviks sredio jer je bio kaos tamo, ali cure koje nemaju tih problema (puno oziljaka nakon konizacije i sl) mislim da im bude bezbolno (samo tu i tamo pritisak). Lezala 15 min nakon i doma. Krvi par kapi i nije bolilo poslije. Da, radi se i "scratching" endometrija i nalazi su za 2 tjedna i nakon toga novi stimulirani na pocetku 12mj🤞🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
GPgirl kako si ti? Sorry ako si jučer pisala nisam bas upratila…
Domleon bit ce 🍀🤞🤞🤞🤞narucila sam si Q10 i melatonin..i pit cu novalac i vitamin D i magnezij i omegu…
Ja super :) nema bolova ni krvi. Radim :) Nalazi za 2 tjedna i onda pocetkom 12mj novi stimulirani 🤞🤞
Mrvica🥳🥳🥳GPgirlStalno te hoću pitati kako je prošla histeroskopija? Koliko bolno je bilo? Ja si sve mislim tražiti da me na to pošalju ako mi ovo ne uspije… Arnoldica ti si isto išla na to jel da? Išla si i na onaj scratching, ako sam dobro zapamtila, jel to usklopu histero ili? Jel boli??
Sad sam imala samo scratching, to stvarno ne boli, više je kao nelagodno, kao neki pritisak kod jake menge, nisam uzimala nikakve tablete protiv bolova ni prije ni kasnije.
Kod histero sam popila brufen i normabel prije, histero isto ne boli nešto posebno, osjetiš, ali kratko traje pa preživiš 😂 ne znam jel u sklopu, mislim da da jer ti u biti zagrebe dio tkiva za analizu pa bi to bilo to valjda 😂
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Poslalo je prije nego sam zavrsila misao! 🙂
Draga Rita,
znam da zaista nema nikakve utjehe, kroz kakav pakao sad prolazis i da te nista ne moze utjesiti! odnosno kad bi barem znala koliko se jos moras boriti ali to nazalost nitko ne moze predvidjeti, tesko je.a nama sa malom jajnom rezervom pogotovo je jako tesko. Znaci, jednostavno treba biti uporan.a buduci da imas slabiju jajnu rezervu bas kao i ja, mogao bi ti odgovarati ivf ili icsi u prirodnom ciklusu, u kojem ocekujes 1 js, mozda se bas potrefi dobitno..ili blago stimuirani..a mozda ne bi bilo lose cuti misljenje drugog doktora, ako si dosad bila samo kod jedne klinike-dr.
Ja sam prije nekoliko dana dozivjela veliko razocaranje..aspirirano 3 js, od kojih se puno ocekivalo, ali su bile nezrele te do oplodnje nije ni doslo. Koliko pratim ovaj forum, nisam primijetila da je netko to dozivio u stimuliranom ciklusu..al eto tako je to kod low respondera i nema pomoci.treba malo vremena da se saberes i koracas dalje… nema predaje u ovoj borbi 💪
Da, kod nas low respondera je uzas jer nam je jedan ivf i jedan transfer. Ja sam i u prirodnim i stimuliranim uvijek na kraju dobila jednu oplodjenu js, ali u stimuliranim su bile kvalitetnije (iako nista od niti jednog postupka do sada). Moramo imati puno strpljenja i zivaca, a to nije lako.
Rita vidim da imamo skoro isti AMH i da smo kod istog dr, ali meni je ovo tek prvi postupak tamo pa cemo vidjeti. Drzi se❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
GPgirl i Arnoldica, drago mi je da je vama histero dobro i relativno bezbolno prošla, mene je i dalje strah 😭 ako budem morala ići.
Ne znam zašto se u Os mora ostati u bolnici 2-3 dana, a navodno je mali zahvat od 15min pod kratkotrajnom anestezijom. Ponavljam se, sorry, ali me baš iznenadilo jer nikad nisam imala te polipe, nego su nastali kao posljedica stimulacije. Zato se svaki dan kljukam svim i svačime da odu prirodno s mengom koju očekujem svaki dan.
Utrogestan sam zadnji stavila u pon navečer, a inače sam mengu trebala dobiti između 20. i 22.-og
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji