Cure jel znate sta je s malala ? Rekla je u pon ic na VV i od nje ni traga ni glasa 🤔
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Lijepi pozdrav želim svim dragim borilicama u grupi,
prvi puta sam s vama ovdje i prvi puta se javljam pa bih vas zamolila za nekoliko informacija. Ubrzo krećemo na svoj prvi IVF u stimuliranom postupku. S obzirom na dijagnozu idiopatske neplodnosti i zadovoljavajuće nalaze, bila sam kandidat i za inseminaciju i za IVF. Nismo htjeli gubiti vrijeme i odlučili smo se na IVF. Pitanja je puno, strah postoji, ali treba misliti pozitivno i boriti se. Ženice koje ste već prošle sami postupak, da li mi možete kratko reći svoje iskustvo, odnosno da li je bolno samo uzimanje lijekova, odnosno samostalno davanje injekcija, aspiracija folikula i embriotransfer? I da li se aspiracija vrši pod lokalnom anestezijom? Hvala i sretno svima u borbi za
Saby dobro dosla.Ja sam bila u stimul IVF.Iz mog iskustva injekcije me nisu bolile koliko je nelagodno ss piknuti sam prvih par puta kasnije se naviknes 🙄🤷♀️.Aspiracija ako imas vise folikula moze i nemora boljeti sve ovisi o tvom pragu, ja sam bila u opcoj anesteziji, al ponavljam to ovisi o broju folikula.za manji broj mozes dobiti samo lijekove koji te omame,sve prema dogovoru s klinikom u kojoj si.Transfer je sam po sebi bezbolan osim u nekim jako rijetkim slucajevima uvucena maternica itd.Transfer traje par minuta lezis nakon njega neko vrijeme i ides kuci s bebicom/bebicama.Nadam se da sam ti pomogla ako imas jos pitanja pucaj slobodno🤗🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
prvi puta sam s vama ovdje i prvi puta se javljam pa bih vas zamolila za nekoliko informacija. Ubrzo krećemo na svoj prvi IVF u stimuliranom postupku. S obzirom na dijagnozu idiopatske neplodnosti i zadovoljavajuće nalaze, bila sam kandidat i za inseminaciju i za IVF. Nismo htjeli gubiti vrijeme i odlučili smo se na IVF. Pitanja je puno, strah postoji, ali treba misliti pozitivno i boriti se. Ženice koje ste već prošle sami postupak, da li mi možete kratko reći svoje iskustvo, odnosno da li je bolno samo uzimanje lijekova, odnosno samostalno davanje injekcija, aspiracija folikula i embriotransfer? I da li se aspiracija vrši pod lokalnom anestezijom? Hvala i sretno svima u borbi za
Jesi li vadila osnovne krvne pretrage ? magnezij zeljezo vitamin d ...? Da ti mozda nesto ne fali pa zato neide ?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Mrvica,veselimo se s tobom 💗💗💗!!!
Evo mene s folikulometrije, opet sve komplicirano. Djeluje kao da sam isla u prirodni postupak, bez stimulacije 😆
Dr vidi 2 folikula koja su spremna za aspriaciju, a postoje i 3 manja za koja ne zna sta ce bit do subote kad mi je zakazana aspiracija. Ima li ko iskustva s tako malim folikulima, sta jos mogu ucinit da narastu?? 😅😅😅 Znaci potencijalnih 5, ali dva najbolja. Pa ovo je za nevirovat, ako uspijem iti jednoga dobit, onda idem uplatit eurojackpot. 🤞🏻
Ista situacija kod mene, treci Gonal pen i jako sitni folikuli, vidit cemo do petka.. Nadam se onom jednom dobitnom ❤
Daa, nadamo se najboljem, bez obzira na sve 🙃🤞🏻
Nisam jedina, sad mi je lakse 😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Btw, cestitam na PUPO 🤞🏻🥳😍
Hvala ti Možda se samo tako potrefilo a možda i bukne još koji
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Baš to… te pipaj prsa, te gledaj u trbuh, jel grči, zašto grči; ne grči, nije uspjelo-zašto ne grči, jedi ovo, pij ono, spavaj dovoljno, probaj na wc ali bez napinjanja, prati mokraću, ten ,aureole, jel ti mučno i jel ti dovoljno mučno da 5 minuta pomisliš da si trudna ili je od svih suplemenata, ne oblači traperice-zgnječit ćeš embrij, noge kuhaju ali obuci još jedne čarape, notki ako ne provriju, dobro je, deri se na muža, prevrći očima jer te nitko ne razumije, malo plači i opet sve ispočetka… too good to be true
Ovo me baš nasmijalo 😂😂😂
i uz sve, zadrži pozitivan stav dok kupuješ ucviljena i posramljena 16 testova u Mulleru
Znači baš si me nasmijala 😂😂
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dobrodošla i puno sreće u planovima! Imala sam 1 IVF-ICSI postupak do sad. Samo iskustvo nije fizički bilo bolno (niti samoinjektiranje, niti punkcija, niti transfer). Malo me jesu boljeli jajnici, ipak otežaju Više me "boljelo" psihički - strah od nepoznatog, anskioznost, nesanice, ili noćne more čak (pripisuje se Utrogestanu). Ali sve to prođe i naučiš. Uskoro mi slijedi novi postupak. Ali s manjim strahom ulazim u njega
Sretno!
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se...😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje....
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
Grlim te jako ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Baš to… te pipaj prsa, te gledaj u trbuh, jel grči, zašto grči; ne grči, nije uspjelo-zašto ne grči, jedi ovo, pij ono, spavaj dovoljno, probaj na wc ali bez napinjanja, prati mokraću, ten ,aureole, jel ti mučno i jel ti dovoljno mučno da 5 minuta pomisliš da si trudna ili je od svih suplemenata, ne oblači traperice-zgnječit ćeš embrij, noge kuhaju ali obuci još jedne čarape, notki ako ne provriju, dobro je, deri se na muža, prevrći očima jer te nitko ne razumije, malo plači i opet sve ispočetka… too good to be true
Ovo me baš nasmijalo 😂😂😂
i uz sve, zadrži pozitivan stav dok kupuješ ucviljena i posramljena 16 testova u Mulleru
Znači baš si me nasmijala 😂😂
Kad imas FET ?🤞🤞
Idem u petak na prvi UZV 🍀
Saby evo, ja ti mogu reći svoje iskustvo koje je skoro potpuno bezbolno. Pikanje malo pecka, ja sam si prije i poslije Cetrotidea znala staviti malo hladni oblog da ne bude crvenila. Aspiracija 7 folikula pod lijekovima - spavala sam kao da su mi dali opću, ništa osjetila nisam, ne sjećam se ni da sam vidjela doktoricu, kasnije taj dan bolovi kao jači ovulacijski, ali nije mi trebala tableta. Transfer bezbolan. Samo hrabro! 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji