GPgirl i Arnoldica,drago mi je da je vama histero dobro i relativno bezbolno prošla, mene je i dalje strah 😭 ako budem morala ići.
Ne znam zašto se u Os mora ostati u bolnici 2-3 dana, a navodno je mali zahvat od 15min pod kratkotrajnom anestezijom. Ponavljam se, sorry, ali me baš iznenadilo jer nikad nisam imala te polipe, nego su nastali kao posljedica stimulacije. Zato se svaki dan kljukam svim i svačime da odu prirodno s mengom koju očekujem svaki dan.
Utrogestan sam zadnji stavila u pon navečer, a inače sam mengu trebala dobiti između 20. i 22.-og
U Osijeku su cini mi se oprezni sa svim tim...ja kolko sam skuzila samo mi moramo nakon transfera lezat dva sata ko mumije 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo ne znam, Anči, izgleda je tako. Očekivala sam da je ambulantni zahvat, i ideš kući kao poslije aspiracije, a onda sam bila cca 3-3.5h.
I neko vrijeme u intenzivnoj mi je bilo jako muka i na rubu povraćanja, a nikog nisi mogao dozvati, pa sad i od toga strepim 😏
Kako si ti, kako napreduju edukacije i renovacije?
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Evo ne znam, Anči, izgleda je tako. Očekivala sam da je ambulantni zahvat, i ideš kući kao poslije aspiracije, a onda sam bila cca 3-3.5h.
I neko vrijeme u intenzivnoj mi je bilo jako muka i na rubu povraćanja, a nikog nisi mogao dozvati, pa sad i od toga strepim 😏
Na intenzivnoj nakon aspiracije? Meni je bila divna teta koja me stalno obilazila..i meni se povraćalo i donosila mi je i ono za povracanje i stavljala mi patku da mogu piskit...stvarno se ne mogu požalit...
Na edukacije trenutno ne idemo, čekamo online da budu..ne stignemo nikako..a renovacije ce valjda uskoro zavrsit..nadam se 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Na intenzivnoj nakon aspiracije? Meni je bila divna teta koja me stalno obilazila..i meni se povraćalo i donosila mi je i ono za povracanje i stavljala mi patku da mogu piskit…stvarno se ne mogu požalit…
Na edukacije trenutno ne idemo, čekamo online da budu..ne stignemo nikako..a renovacije ce valjda uskoro zavrsit..nadam se 😅
Evo ja sam valjda u takvu smjenu zapala 🤷
Bila je sestra jednom na početku i na kraju kad su nas vozili u sobe. Bila je sa mnom još jedna cura pa smo imale s kim pričati. A i bila je subota, pa možda zato. Ma onako baš neki glup osjećaj nemoći 🙁
Aha, nadam se da će onda ubrzo online 🙂
A s renovacijama se barem zabavljaš i zaokupljaš 😃
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Lijepi pozdrav želim svim dragim borilicama u grupi,
prvi puta sam s vama ovdje i prvi puta se javljam pa bih vas zamolila za nekoliko informacija. Ubrzo krećemo na svoj prvi IVF u stimuliranom postupku. S obzirom na dijagnozu idiopatske neplodnosti i zadovoljavajuće nalaze, bila sam kandidat i za inseminaciju i za IVF. Nismo htjeli gubiti vrijeme i odlučili smo se na IVF. Pitanja je puno, strah postoji, ali treba misliti pozitivno i boriti se. Ženice koje ste već prošle sami postupak, da li mi možete kratko reći svoje iskustvo, odnosno da li je bolno samo uzimanje lijekova, odnosno samostalno davanje injekcija, aspiracija folikula i embriotransfer? I da li se aspiracija vrši pod lokalnom anestezijom? Hvala i sretno svima u borbi za
Pozdrav, moj prvi IVF je bio prošli mjesec i isto sam bila u strahu i imala puno pitanja kao i ti, i žao mi je što tada nisam naišla na ovaj forum. Uglavnom, prvo pikanje je bilo ajme majko mila, koja panika, al onda sam skužila da to nije ništa tako strašno i svaka slijedeća je bila lakša. Za aspiraciju sam dobila neku drogu koja me omamila, nisam išla na anesteziju. Imala sam 6 folikula i zadnja dva sam osjetila da me bodu, ali ništa tako strašno ili neizdrživo. Možda mi je najteže pao transfer, samo zbog punog mjehura, jer inače teško trpim puni mjehur, ali eto i to brzo prođe. Samo hrabro 😍
Ja upravo prolazim prvi IVF, pikanje mi je bilo ajme meni prva dva dana dok su me pikali drugi, onda sam uzela sama i uopce to nije problem, imam neki svoj ritual svaku vecer, zatvorim se u sobu s inekcijama i nema me 10 min 😀 aspiracija me tek ceka, ali rekli su mi da cu ici u opcu jer sam vec bila u opcoj.
Nego sta je s tim punim mjehurom i transferom?
Ti se navecer pikas?
Da u 6 navece, rekli su mi izmedu 5 i 7 pa kao neka sredina, ali vidim da se svatko pika u drugo doba dana, ne znam kako to odrede 🤔
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
GPgirl i Arnoldica,drago mi je da je vama histero dobro i relativno bezbolno prošla, mene je i dalje strah 😭 ako budem morala ići.
Ne znam zašto se u Os mora ostati u bolnici 2-3 dana, a navodno je mali zahvat od 15min pod kratkotrajnom anestezijom. Ponavljam se, sorry, ali me baš iznenadilo jer nikad nisam imala te polipe, nego su nastali kao posljedica stimulacije. Zato se svaki dan kljukam svim i svačime da odu prirodno s mengom koju očekujem svaki dan.
Utrogestan sam zadnji stavila u pon navečer, a inače sam mengu trebala dobiti između 20. i 22.-og
U Osijeku su cini mi se oprezni sa svim tim…ja kolko sam skuzila samo mi moramo nakon transfera lezat dva sata ko mumije 😂
I u Ri isto, rekli su mi da si donesem knjigu 😀
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Anemona moguće 😏 ja dok sam se probudila sve cure su već otišle gore i ja sam bila sama..mene su odveli u sobu tek oko 12..a otišla sam dolje oko pol 9..a kuci sam išla oko 2 jer mi je bila uzasno loše i bila sam na rubu padanja u nesvjest pa su me duze zadrzali...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
I meni dosli nakon stimulacije i nisu prosli sami od sebe 🤷♀️ U IVF pol rade ambulantnu koja je manje agresivna u tanji endoskop pa zato ides odmah doma :) Ali zato i kosta🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
U Osijeku su cini mi se oprezni sa svim tim…ja kolko sam skuzila samo mi moramo nakon transfera lezat dva sata ko mumije 😂
I u Ri isto, rekli su mi da si donesem knjigu 😀
U Ri sam bila 2h u zadnjem jer je bila sedacija. Na ostalim punkcijama 20 min i doma.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Pozdrav svim suborkinjama!
Citam vas vec duze od godinu dana i imam osjecaj da vas prakticki sve poznajem, ispratila sam mnoge od vas, tiho iz sjene, nadajuci se da mozda necu prolaziti kroz sve ovo ali eto na kraju ipak je odluka pala.
Potpis sam uredila, terapija je krenula, zahvaljuci savjetima sa obog foruma palo i prvo bockanje. 💪💪
Inace sam iz Sarajeva ali volim ovaj forum i zeim biti dio vaseg copora. 😁
Anci, mozes me staviti na listu, od sada se aktivno druzimo. Hvala 🤩😁
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫