Rainbow_hope, Domleon hvala vam cure… 😘 Strpit cu se do sutra pa pitati svoju mpo dr. I tak nemrem nista promjeniti.. Ja sam napravila grešku i rekla jednoj svojoj frendici za trenutni postupak. Rekla mi je da se opustim, da će doći sve spontano! Ajoooooj 🙈 kako poludim na to! Hoću reci da ste samo vi tu jedina prava podrška koja mi/nam treba ❤️❤️
Nisam ni ja bas razumjela sto se dogodilo, ali mi je zao. Nadam se da ce doktorica imati neki plan za dalje i savjet.
Za savjete prijatelja i floskule opusti se pa ce bit nemam lijepe rijeci...iako oni to govore iz cistog ne znanja i nerazumijevanja cijelog ovog procesa. Meni je godilo odmaknut se od takvih...sva sreca bilo je i onih koji su razumijeli i imali zaista vrijedne savjete
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?
Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje...promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete...upijam i pisem!🤍🤍
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Lijepi pozdrav želim svim dragim borilicama u grupi,
prvi puta sam s vama ovdje i prvi puta se javljam pa bih vas zamolila za nekoliko informacija. Ubrzo krećemo na svoj prvi IVF u stimuliranom postupku. S obzirom na dijagnozu idiopatske neplodnosti i zadovoljavajuće nalaze, bila sam kandidat i za inseminaciju i za IVF. Nismo htjeli gubiti vrijeme i odlučili smo se na IVF. Pitanja je puno, strah postoji, ali treba misliti pozitivno i boriti se. Ženice koje ste već prošle sami postupak, da li mi možete kratko reći svoje iskustvo, odnosno da li je bolno samo uzimanje lijekova, odnosno samostalno davanje injekcija, aspiracija folikula i embriotransfer? I da li se aspiracija vrši pod lokalnom anestezijom? Hvala i sretno svima u borbi za
Dobro nam došla 🤗
Meni injekcije nisu bile bolne..jedino je orgalutran bio malo zeznutiji jer je tupa igla, ali sam ja prije svake bockalice istrljala ledom i bilo je podnošljivo..na aspiraciju sam isla pod totalnom anestezijom..ne znam u kojoj si klinici pa ti ne mogu rec kakva je praksa..npr u Osijeku da imas 1 folikul ides pod anestziju, a negdje i ako imas 4-5 ides samo pod tim koktelom ljekova da te omami...
Transfer nije bolan, ako je sve uredu kod tebe...meni je bilo bolno jer sam imala pepun mjehur pa me bolilo kad je sestra stiskala ultrazvukom...ako te jos sta zanima pitaj 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
prvi puta sam s vama ovdje i prvi puta se javljam pa bih vas zamolila za nekoliko informacija. Ubrzo krećemo na svoj prvi IVF u stimuliranom postupku. S obzirom na dijagnozu idiopatske neplodnosti i zadovoljavajuće nalaze, bila sam kandidat i za inseminaciju i za IVF. Nismo htjeli gubiti vrijeme i odlučili smo se na IVF. Pitanja je puno, strah postoji, ali treba misliti pozitivno i boriti se. Ženice koje ste već prošle sami postupak, da li mi možete kratko reći svoje iskustvo, odnosno da li je bolno samo uzimanje lijekova, odnosno samostalno davanje injekcija, aspiracija folikula i embriotransfer? I da li se aspiracija vrši pod lokalnom anestezijom? Hvala i sretno svima u borbi za
Pozdrav, moj prvi IVF je bio prošli mjesec i isto sam bila u strahu i imala puno pitanja kao i ti, i žao mi je što tada nisam naišla na ovaj forum. Uglavnom, prvo pikanje je bilo ajme majko mila, koja panika, al onda sam skužila da to nije ništa tako strašno i svaka slijedeća je bila lakša. Za aspiraciju sam dobila neku drogu koja me omamila, nisam išla na anesteziju. Imala sam 6 folikula i zadnja dva sam osjetila da me bodu, ali ništa tako strašno ili neizdrživo. Možda mi je najteže pao transfer, samo zbog punog mjehura, jer inače teško trpim puni mjehur, ali eto i to brzo prođe. Samo hrabro 😍
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Angeleyes vidim da te brine mali broj folikula i da si na gonalu…ja imam dosta manji AMH od tebe i imala sam nekih 8, 9 folikula, a kasnije 6 jajnih stanica izvadenih. Doktorica na zamjeni me stavila na menopur 150 i gonal 150 sto mi je moja doktorica nakon cetiri dana maknula, rekla je da je prejako i dala mi pergoveris 200. Na njemu sam ostala do samog kraja i inzistirala je da se za mene naprave zalihe pergoverisa, da se osigura da ga ima do aspiracije jer je rekla da mi on jedini odgovara.
Moguce je jednostavno da ti gonal ne odgovara…prvi put je zapravo svima isprobavanje da se vidi kako se reagira.
Ma vjerojatno se o tome radi, već sam i čitala prije postupka da je prvi put teško prilagodit terapiju. Ali evo, nada umire zadnja, možda baš ovo bude dobitno. 🤷🏼♀️
Promijenila mi je štopericu radi toga, ova nova se daje u guzu, pa ćemo vidjet konačan ishod. 🤞🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Moja beta je negativna.💔
Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨
Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….
Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣
Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?
Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje…promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete…upijam i pisem!🤍🤍
Koji ti je doktor bio? Iskoristi sto je ostalo a onda privatno ne znam sto drugo ali sa nama low respoderima po statistici bi uspjeh bio tamo iz 5-6 pokusaja.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rita zao mi je☹️ Drzi se ❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈
Pozdrav, moj prvi IVF je bio prošli mjesec i isto sam bila u strahu i imala puno pitanja kao i ti, i žao mi je što tada nisam naišla na ovaj forum. Uglavnom, prvo pikanje je bilo ajme majko mila, koja panika, al onda sam skužila da to nije ništa tako strašno i svaka slijedeća je bila lakša. Za aspiraciju sam dobila neku drogu koja me omamila, nisam išla na anesteziju. Imala sam 6 folikula i zadnja dva sam osjetila da me bodu, ali ništa tako strašno ili neizdrživo. Možda mi je najteže pao transfer, samo zbog punog mjehura, jer inače teško trpim puni mjehur, ali eto i to brzo prođe. Samo hrabro 😍
Ja upravo prolazim prvi IVF, pikanje mi je bilo ajme meni prva dva dana dok su me pikali drugi, onda sam uzela sama i uopce to nije problem, imam neki svoj ritual svaku vecer, zatvorim se u sobu s inekcijama i nema me 10 min 😀 aspiracija me tek ceka, ali rekli su mi da cu ici u opcu jer sam vec bila u opcoj.
Nego sta je s tim punim mjehurom i transferom?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Baš sad čitam, što je svima s tim punim mjehurom na transfer? Baš me zanima 🤣🤷♀️🙈
Da i meni je to bilo cudno kad sam kod Lucija trebala isprazniti mjehur jer sam kod Sparca trebala isto doci s punim i naljevala se to jutro da sam na transferu skoro ekplodirala. 5x sam isla kao piskit po malo da malo ispraznim ali ne slucajno sve! Ma gluposti su to. Zapravo, "lakse" rjesenje za nevješte.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji