Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB
    17. Studeni 2021. 16:59

Rita_55

RebekaB

Rita_55

RebekaB

Rita_55

Moja beta je negativna.💔
    Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
    Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨

Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….

Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣

Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?

Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
    U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje…promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete…upijam i pisem!🤍🤍

Koji ti je doktor bio? Iskoristi sto je ostalo a onda privatno ne znam sto drugo ali sa nama low respoderima po statistici bi uspjeh bio tamo iz 5-6 pokusaja.

Ma idem ja i do 10.og puta samo da drzim svoj mali trofej u rukama.👶 a do tada cu sigurno vec posijediti od ove muke koju prolazim(skupa s vama). Kod Dr.Maričić,ne mogu rec da nije strucan ali….kad je ovakva situacija mislis i na drugo misljenje i kako dalje…

A sta on kaze? O njemu sam bas cula sve naj. Iako cu ja ako budr ta situacija kod Grbavca. On je radio prije kod Lucija pa je od njega i dosta naucio..

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Kira
    17. Studeni 2021. 16:59

šesnica

Kirapa evo iskreno, baš zvuči bolno. 🥺😱

Pa i nije baš ugodno 😨

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Aries85🐏
    17. Studeni 2021. 17:04

Draga Rita,necu te tjesiti al zelim te podsjetiti da si jos uvijek mlada,imas dobre stanice i uspjeh ce doci-  sigurna sam.Ajo si vec jednom ostvarila tu veliku betu-opet ces. Pitanje je vremena. Svatko od nas ce prije ili poslije uspjeti ,nema u to sumnje. Moja je frendica iz 7.pokusaja kad je vec stvarno bila ljuta i luda od svega,uspjela i eno ima zdrave-TROJKE!!! tako da,go go girl!!! Samo je nebo granica 💪💪💪 copor te voli 💗

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Anči 💕
    17. Studeni 2021. 17:07

šesnica

Anči ,ne nego vaginalno

Pa da zato i ne treba pun mjehur

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Aries85🐏
    17. Studeni 2021. 17:13

Saby13  Dobrodošla 🤗🍀 Sto se tice stimulacije,nije strasno,ja se panicno bojim igle,pa sam uspjela nekako 🥴 
    Sam postupak aspiracije je najlaksi uz totalnu anesteziju,ja sam odmah trazila i privatno je 1000kn al vrijedi. Najboljih 15 min .ikad-spavas ko zaklan i prelijepo ti je 😂 izvadili su mi 15stanica(koristila sam Menopure,Cetrotide i stoperucu)  oplodilo se 6 blastocista 5.dan i poslje smo samo ubacivali kad se odlucis koji mjesec. Za te transfere zaledjenih sam dobila svaki put od prvog dana ciklusa(u mjesecu kad krecem u postupak FETa) estrofem 3na dan od 2mg i kasnije (cca 5 dana prije transfera) Utrogestan od 200mg svaki dan po tri puta. Inace skuzila sam da sve manje vise mogu isplanirati do tog trena,,feta,,,tad ubace i dalje nemaju pojma sta ce biti🧐😊 eto to ti je moje iskustvo ako ti sta znaci. Samo hrabro i bez panike,sve ce biti dobro 🤞🏻🥰

Poliklinika Beta +

Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Marita_07
    17. Studeni 2021. 17:38

RebekaB

Rita_55

RebekaB

Rita_55

RebekaB

Rita_55

Moja beta je negativna.💔
    Ostali su jos samo prirodnjaci preko hzzo,ne znam koliko to moze donijet pozitivnom ishodu s obzirom da ivf sam samo jednom ostvarila trudnocu.
    Dakle,dodemo do oplodnje i ne primi se…😨

Treba mi neko vrijeme da vidim sto i kako dalje….

Pratim i grlim vas sve hrabrice moje!🤞❣

Rita draga ❤ sve treba pokusati i nema odustajanja! Gdje si to bila, koja klinika ili bolnica?

Hvala vam cure na toplim riječima,vi ste moj sve(mir)!❣
    U poliklinici IVF, 4.stimulirani preko hzzo.Razmisljam kojim putem krenut dalje…promjena klinike(iako nemam nista negativno),doktora,potrazit drugo misljenje,i opcenito sve sto se ovdje po forumu pise ne znam vise sto isprobat.Ako imate kakve savjete…upijam i pisem!🤍🤍

Koji ti je doktor bio? Iskoristi sto je ostalo a onda privatno ne znam sto drugo ali sa nama low respoderima po statistici bi uspjeh bio tamo iz 5-6 pokusaja.

Ma idem ja i do 10.og puta samo da drzim svoj mali trofej u rukama.👶 a do tada cu sigurno vec posijediti od ove muke koju prolazim(skupa s vama). Kod Dr.Maričić,ne mogu rec da nije strucan ali….kad je ovakva situacija mislis i na drugo misljenje i kako dalje…

A sta on kaze? O njemu sam bas cula sve naj. Iako cu ja ako budr ta situacija kod Grbavca. On je radio prije kod Lucija pa je od njega i dosta 

Idem kod njega na konzultacije pa cemo vidjet.
    Nema tu nekog razloga zasto se ne primi,puno faktora utjece za koje jos ni medicina ne zna,po njemu mali je broj folikula i js pa s time je i smanjen rezultat,za razliku od  cura koje imaju dobivaju puno folikula,oplođenih js pa i zamrzavanje.Borba je to...ali nije nemoguce da cure s niskim amh ne mogu ostvariti trudnocu.

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Marita_07
    17. Studeni 2021. 17:41

Aries85

Draga Rita,necu te tjesiti al zelim te podsjetiti da si jos uvijek mlada,imas dobre stanice i uspjeh ce doci- sigurna sam.Ajo si vec jednom ostvarila tu veliku betu-opet ces. Pitanje je vremena. Svatko od nas ce prije ili poslije uspjeti ,nema u to sumnje. Moja je frendica iz 7.pokusaja kad je vec stvarno bila ljuta i luda od svega,uspjela i eno ima zdrave-TROJKE!!! tako da,go go girl!!! Samo je nebo granica 💪💪💪 copor te voli 💗

Hvala ti draga na lijepim riječima🧡
    Imam i ja puno lijepih prica od bliskih ljudi...vjerujem da cu i ja napisat svoju kad tad.Baš taj pad te razljuti i jos vise onda želiš naprijed...

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Aries85🐏
    17. Studeni 2021. 17:51

Rita draga,to je to💪 Slazem se,prica ce svakako biti ispricana i biti inspiracija mnogima koji ce imati mozda slicne situacije ❤️

Poliklinika Beta +

Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️

zg123
    17. Studeni 2021. 18:45

Cure, idem na aspiraciju u subotu, ima 15 folikula i endometrij je 9,6. Bas pricam s prijateljicom i kaze da zene kojima uspije u ivf postupku, da im ginekolozi odmah otvaraju komplikacije, jel to istina ili se moze raditi ako se ne radi fizicki tezak posao? Pitam samo informativno, ne mislim da ce mi odmah uspjeti nego cisto informativno 🤗

Anči 💕
    17. Studeni 2021. 19:00

zg123

Cure, idem na aspiraciju u subotu, ima 15 folikula i endometrij je 9,6. Bas pricam s prijateljicom i kaze da zene kojima uspije u ivf postupku, da im ginekolozi odmah otvaraju komplikacije, jel to istina ili se moze raditi ako se ne radi fizicki tezak posao? Pitam samo informativno, ne mislim da ce mi odmah uspjeti nego cisto informativno 🤗

Mozes radit, naravno ako je sve uredu 😁 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.