Rainbow a eto, još jedan dokaz da nismo sve iste. Meni isto taj Estrofem nije bogzna što zadebljao endometrij, a inače mi je uvijek endometrij jako dobar. Bezveze mi ga je jednom prilikom gin uvalila. Ništa, mantramo dalje da će sve ići svojim tokom. Takav je možda ovaj ciklus, nema veze što će transfer biti kasnije, ionako se ravnaju po endometriju.
Kachusa čaj je za što točno? Nalazi bi to upućivali da si kandidat barem za Asprin, ovako gledam laički.
Detoksikaciju jetre 😂
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Obecala sam javiti za caj: maslacak korijen i list, ruzmarin, preslica i maticnjak. Ok je tri salice dnevno.
Rainbow vjerujem da se jos stigne ubuciti 😁 MM ne brini s tvojom dijagnozom uspijevaju trudnoce 🥰
Kod mene: maslacak korijen, cicak korijen, sikavica plod i list, articoka, teta mi slozila u rinfuzi, i pijem 1l kroz dan. Jel tvoj fin 🙈
Pa ono progutam ga 😂 nije gorak to mi je najbitnije.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Barby1986 ❤️Sani88 jedino ako mi bude kasnila 7 dana budem betu izvadila. 🤗 Ja testove ne radim, ne kupujem, posvađana s njima do zauvijek. 🤓 Seks je bio dan nakon ovulacije, nemam jajovod na toj strani, šanse su nikakve, ali ajde dobro 0.01 %. Da je O bila na jajniku gdje imam jajovod, još bih pomislila da sam trudna. Imam sve moguće simptome, imala sam probadanja 8 dpo, napadaje gladi, mučnine, cice bolne, mokraća mi ima čudan miris, da ne nabrajam dalje, jer mi je glupo, it’s all just PMS. Samo bih voljela da više dođe, jer me fakat rasteže, a to ne volim. 😂
Petra ti si komedija😂❤️ Pa gdje baš sok od grejpa, tko to pije? 🙈
I ja sam se vodila time kod tebe, prohodan jajovod, O potvrdjena ( propustila sam da je ovaj put na "pogresnoj" strani), M kasni, ja navijam 😁🤗… No dobro, ocito ce trebat vremena da to dodje sve na svoje kod tebe 😘
Kacusha ja imam istu mutaciju za PAI, isli smo jedan postupak sa andolom, ovaj iduci sa heparinom, za nekakvu terapiju sigurno jesi kandidat, mozda da trazis misljenje hematologa..🙂
Evo prijateljica mi je hematolog i ona kaze da je PAI mutacija nebitna u trombofiliji? 😠 Aspirin sam uzimala i prije, cekam jos nalaze koagulacije
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Kachusa ja imam PAI 5G/4G, točno je da je to najneznačajnija mutacija, ali svejedno su mi dali Andol za svaki slučaj, s obzirom na prethodni pobačaj.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
mm11 da, nalazi i uzv govore da imas PCO. Ali kao sto su ti cure vec napisale to nije nista strasno za mpo. Imat ces puno stanica i smrzlica 😊 pokusaj sto vise sama istrazit, na ovom forumu mozes naci jako puno korisnih informacija. Svi smo mi mislili da ne trebamo nista znat, da ce to sve doktori odradit, ali nazalost moras dosta toga sama istrazit, pitat i borit se za sebe ❤ jer dr su najcesce preoptereceni da bi se bas tebi posvetili kako treba. Zalosno, ali istinito.
RainbowHope bit ce super endo za 2, 3 dana 😊🤞
Sani88 kako je dragi?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Btw bas je glupo sto se brisu postovi ako netko izbrise profil. To prije nije bilo tako. Sad ce s vremenom samo nestajat bitne informacije 😔
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dobra vecer
Zanima me ako je ovdje koja cura radila kariogram
Naime mome decku je na 5 kromosomu pronadena neka balansirana inverzija inace je sve ostalo uredu..
Pa du nam lredlozili ifv,ima tko iskustva?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Rainbow držim fige da se endo još zadeblja, da bude taman za bebicu 🤞 još samo 11 dana 😍 meni je transfer bio 22dc
Barby, vjerujem ti za planinarenje, jedna rođakinja i u 70-tim godinama i dalje planinari. Vjerujem da je kao droga, kad jednom probaš, navučeš se 😁 jel ti planiraš ranije piškiti?
Mm11, Sunčicaa, J_b, sretno cure 🍀🤞
Nikitta, drago mi je da je noć bila maaalo lakša, neka i nastavi 🤞🤗
Sani, Kacusha, i ja sam pila čaj od korijena maslačka, za detox jetre i želuca, po preporuci zbog hipotireoze. Onako je gorkast, nije baš fin, ali znam da pomaže pa mi nije bio problem popiti
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ribic jooooooj divan je prasac mali! Čestitam na novom članu obiteljiPetra hahahah ja sam isto zdrobila 3 tablete
ma baš su to glupo napravili
Di nam je Divna nestala?
Slavica jesi odlučila što češ?
Monkica, Nika, Leky, Mrvica cure kako ste?
Radim jos do kraja veljace pa idem na komplikacije, brojim dane do tad 🤣 mislim da imamo isti dan iduci UZV 3.3., nadam se da bi se mogao vidjeti spol tad 🥰 kako se ti osjecas?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Ajme ribic pa ovo malo čudo je preeemedeno❤️❤️❤️
Rainbow_Hope , pa ja sam još kao cool, ali za koji dan ću vjerojatno početi sa grižnjom noktiju. 🙈.. I stigne ti endo još narasti, bez brige i sretno 🤞🏻
Sunny, paaa sumnjam da ću piškiti, nisam od tih 😂 kako si ti? Nestrpljivo čekaš uzv?
Petra, jao i ja sam iste drame imala sa tim glupim malim tableticama, sreća pa je muž bio u blizini inače bi završile u zidu 🙈
Aries, trudnice naša, ma senzacije su u trbuhu od prvog dana, a sad ne znam jel to nekaj znači ili ne, ali tu su 🦋🦋🦋
Antoneta , supač I ti si znači još malo pupica ❤️
Anemona, Barby , kak ste mi vi? 🙈😘😍
Petra sretno 🍀🤞🏻
Trudnice, čekalice I sve cure 😘😘😘
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Sortiraj odgovore
Najstariji